עבר לי נורא מהר השבוע. היום - סיבוב בפיתוח עם יקיר ואח"כ ג'י ספוט עם קווין. מקווה שיהיה נאפיס כי אני רעבה. ;[ מחר - בעקרון בבוקר אני בסבב שווקים עם חברה. אולי שבת אצל רינת שבת -
במוצ"ש להתחמק מלירון עד 22:00 [בערך בשעה הזו הוא הולך לישון אם הוא לא יוצא. שייכנס לעוד שבועיים בכל"צ, אינשאללה...] ו - נראה. בטוח שזה יערב את העבודה של יניב הפושיק [כמעט שכבתי איתו ביום ג', הוא כזה דאמממ סקסי!] או את קווין. הכי נראה.
היום- בצפר כרגיל, מבחן במתמטיקה שאני מקווה שעבר סבבה [הכי הרבה הולכים למועד ב'], השתעממתי בבית שזה כמעט אף פעם לא קורה, לא שאני משתעממת...שאני בבית! עוד מעט הולכת ל3 שעות+- חזרות להופעה החדשה של רינת [גבאי
] החבר יבוא לפה אח"כ אני מקווה
מחר- בצפר מ8 עד 1, לעשות איזה אנסין או 2 בחוברת,ללמוד לאנטומיה,שיעור פרטי, דוד שלי בא עם הילדים לפה..זוועה. מקווה שהחבר ישן פה. שבת-חזרות על הבוקר לריקוד של החתונה
,ללמוד לאנטומיה עד המוות. יום ראשון ואנטומיה נשארת בגדר היסטוריה! סופשבוע מקסים בננות
חמישי- ביצפר עד 13:00 משתעממת בבית למוות תכף הולכת לטלצ' אלוהים יודע עד מתי שישי- בצפר עד 12:00 חזרות מ15:45 עד בטח 17:30 ככה... בערב או אצל ירדני עם הילוש ויהלי או ללכת לישון אצל מישי וזה. שבת- כלוםD:
וואוווו היה נדיר אתן לא מבינות! עוד מעט "דייט" עם הקוף,הוא רוצה לדבר איתי. שישי- מסתפרת בבוקר,פוגשת את החמוד שסיים קורס טיס [האקס] ובערב מסיבה. שבת- לא ידוע
הייתי אצלו משישי, הוא חזר נורא מאוחר מהטיול, רק באיזה 6 בערב כזה, [מסכנצ'יק שלי
] באתי לפניו אפילו, חח אבא שלו הקפיץ אותי לבית שלהם, דיברתי עם אמא שלו בינתיים והזמן טס
חולה על האישה הזאת! קיצר שנינו נשפכנו מרוב עייפות באיזה 11. בשבת היה לאבא שלו יומולדת אז נסענו לאבו-גוש לאכול, ובערב הלכנו לראות את 'החיים ע"פ דן' בקולנוע. סרט קורעעע, ממליצה לכולן. וזהו, היה קצר מידי אך ממצה
היום - הייתי בשופינג היסטריייייי בתל אביב וקניתי מלא דברים מהממים לחורף
מאוחר יותר שום דבר, לראות ש.ח של בובות ולישון.. מחר - בסביבות 11 אני אלך לסניף לעבוד על האלבום פרידה של צפריר. וזה מזכיר לי שאני צריכה גם לכתוב לו ברכה! סעמאק. הממ בערב עם אביב ויוצאים כנראה איפושהו בנתניה כי ישנים אצלו
איזהכיף. אני אוהבת לישון אצלו ( שבת - בצהריים הוא יקפיץ אותי לאח שלי לארוחת צהריים משפחתית, ב- 20:00 בערב יש את המפגש פרידה מצפריר פה ברמה"ש בקפה ג'ו. כמה עצוב.. זהו!
חמישי- להיתכונן למבחן בצרפתית,ובוחן בפיזיקה. הייתי צריכה גם להיפגש עם ידיד שלי, אבל הוא עובד עד מאוחר. שישי- בצפר עד 11 וחצי,לנוח ולעשות שיעורים. ואז להיפגש עם החבר'ה, לכייף,לצחוק,לחזור עם כאב ראש נוראי וכאבי בטן (מהצחוק) הביתה. ואולי אולי להיפגש עם האקס.אנחנו חייבים לדבר. שבת- לעשות ספורט עם חברה, ואז.. לנוח. ואם אני לא אפגש עם האקס ביום שישי, אז ביום שבת ניצטרך להיפגש. אני מפחדת מוות ><'