סופ"ש \ אתם מכירים את החוקים=]
X xX DaNa Xx New member 19/8/07 #2 ../images/Emo45.gif היה סופשבוע סבבה בחמישי הייתי בקניות,בשישי קמתי ב-1,וישנתי אצל חברה עם כולם והיה מצחיק אז לשם שינוי היה סופשבוע כייפ :]
../images/Emo45.gif היה סופשבוע סבבה בחמישי הייתי בקניות,בשישי קמתי ב-1,וישנתי אצל חברה עם כולם והיה מצחיק אז לשם שינוי היה סופשבוע כייפ :]
ט טל המגניבולה New member 19/8/07 #3 ../images/Emo45.gif בשישי סתם הייתי אצל חברה שחזרה מחול עם עוד אחת וישנו אצלה והיה נחמד והיום הלכתי לסרט ומסעדה.. לכו ל"אהבה בתפריט" סרט יפה
../images/Emo45.gif בשישי סתם הייתי אצל חברה שחזרה מחול עם עוד אחת וישנו אצלה והיה נחמד והיום הלכתי לסרט ומסעדה.. לכו ל"אהבה בתפריט" סרט יפה
R Ronyyyy New member 19/8/07 #4 ../images/Emo45.gif + ../images/Emo31.gif - כי היה מסיבה חמודה ונהנתי, וכי עשיתי קצת שופינג - יש מספיק סיבות=]
../images/Emo45.gif + ../images/Emo31.gif - כי היה מסיבה חמודה ונהנתי, וכי עשיתי קצת שופינג - יש מספיק סיבות=]
ע ענבררר New member 19/8/07 #5 ../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif - כי שמרתי שבת (מזה הרבה זמן) - בגלל שהסיבה לכך ממש לא משמחת (דוד שלי נפטר ביום שלישי) - סתם לקחנו את אחיינית שלי למתקנים כאלה והיא נהנת מאוד... סה"כ היה סופ"ש רגוע..
../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif - כי שמרתי שבת (מזה הרבה זמן) - בגלל שהסיבה לכך ממש לא משמחת (דוד שלי נפטר ביום שלישי) - סתם לקחנו את אחיינית שלי למתקנים כאלה והיא נהנת מאוד... סה"כ היה סופ"ש רגוע..
ט טל המגניבולה New member 19/8/07 #7 אוי../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערך../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif
W WatchMeWatchYou New member 19/8/07 #6 ../images/Emo45.gif כי ממש נהנתי בסופ"ש. בחמישי נסענו לדודים שלי ויצאתי עם בן דוד שלי - היה ממש כיף. בשישי סתם ארוחת שישי עם הדודים וכל הבני דודים. ובשבת יצאתי שוב עם חברים.
../images/Emo45.gif כי ממש נהנתי בסופ"ש. בחמישי נסענו לדודים שלי ויצאתי עם בן דוד שלי - היה ממש כיף. בשישי סתם ארוחת שישי עם הדודים וכל הבני דודים. ובשבת יצאתי שוב עם חברים.
מ מווורניייי New member 19/8/07 #8 ../images/Emo45.gif סופשבוע מצויין. השלמתי עם חברה אחרי שלא דיברתי איתה שבועיים וחצי, קניתי מלא דברים בת"א חידשתי קשרים עם ידידים מאוד טובים שלי :]
../images/Emo45.gif סופשבוע מצויין. השלמתי עם חברה אחרי שלא דיברתי איתה שבועיים וחצי, קניתי מלא דברים בת"א חידשתי קשרים עם ידידים מאוד טובים שלי :]