סופ"ש!

mishmishonet

New member
טרהלהלהלה.

אז בחמישייייי הייתי בבייביסיטר תותחי לגמרי לתאומות. עשיתי להם חפש ת'מטמון ממש מושקע עם חידות בחרוזים והכל ועשינו דברים מפלסטלינה והיה מההה מגניב. אח"כ אופיר באה אליי, ודי עשיתי כלום אח"כ. אה, וארגוני הפקה-חרא כאלו. בשישי נסעתי לבית ספר לשתי דקות לדבר עם רחל ועם יורם ולהוציא ציוד ולקנות קלטות, ואז הלכתי לגילי, קצת תכנונים ונסענו לארלוזרוב. פגשנו את כל הקאסט, תפסנו מונית לרמה"ש.היינו איתם בחזרות עד איזה 18:00. היה הכי כיף בעולם פשוט. שיחקנו NEVER ואמת או חובה וטאקי והצילומים היו מעולים והחזרות היו מצחיקות והיו לנו באמתבאמת כיף עם כולם. ואז חזרנו הביתה, התארגנויות וזה, ונסענו לרוקי עצמו.
הייתי פרופסמנית וזה היה מעולהההההההה. (אגב, שירק, פגשתי את שלומי.) ואז חזרנו לגילי הביתה, התעוררנו באיזה 12:00 ובאתי הביתה. עכשיו אניא אעמיד פנים שאני לומדת לבגרות במת', ואז אראה תלמה ולואיז.
בערב יש בר מצווה לאיזה בן של חברים.

use your guns

New member
אהההה בא לי לספר על הסופ"ש הכייפי שהיה לי

בכלל, היה שבוע מדהייים:) אם זה שבועות, אחד החגים האהובים עליי, ת"א עם שחר והרבה רגעיים עם המשפחה. ביום רביעי הייתי אצל בר (היה לה בית ריק) עם שוש וספיר וחזרתי מאוחר הבייתה, בבוקר ההורים העירו אותי "מור החלטנו לנסוע לאילת, רוצה לבוא?" השבתי בשלילה לצערי הרב, שכן בכייף הייתי נוסעת לשלושה ימים באילת מלאים בבטן-גב-טיילת-קניון, אך בשישי היה לי מבחן משפר בכימיה (המתכונת של המגן..חחחח..). אז הם נסענו בחמישי בערך ב12 13, ומאז ביתי הוכתר כ"בית ריק". אבל ממש לא שווה בית ריק אם יש מבחן בכימיה ובגרות קרבה במתמטיקה, אבל בכל זאת ניצלתי אותו לטובה :) למדתי קצת במהלך היום, לא ממש ברצינות כי לא היה לי כוח או חשק ובזאר הזמן ראיתי טלוייזיה, בישלתי (ככל שעובר הזמן אני מתגלה כשפית טובה יותר ומוצלחת יותר). בערב אביב הייתה אמורה לבוא לישון אצלי, אך לבסוף ביטלה ובמקומה באה שחר :) ראינו את התוכנית על פרס-רבין, שהייתה מעניינת מאוד, דיברנו, צחקנו ואיכשהו השעה הייתה כבר 1 בלילה, כשלמחר ב9:00הייתי אמורה להתייצב למבחן. התעוררנו מהר, התארגנו, שתינו תה, נתתי מים לכלבים+אוכל לזואי+מים ואוכל לארנבות ויצאנו לדרכנו דרך דרך קיצור בשטחי המושב (שקיצרה לנו את הדרך לתיכון אחשרמוטה). איכשהו סיימתי את המבחן לאחר שעתיים, כשבד"כ אני מסיימת אותו אחרי שלוש שעות וחצי, נורא התגאתי שכיונתן, הילד הכי חכם בכיתה הגיש את המבחן ואני ישר אחריו
. אחוריזה קיבלתי את המגן בתנ"ך 71 שאמור להיות 73 אבל נוותר לריצ'ל. ציון מאכזב אבל ידעתי שאני לא אקבל יותר כי למדתי רק חורבןגלות ומלכיםונביאים. זו התוצאה. והסטוריה 78 אחרי שחרשתי , פשוט שאלה אחת על גרמניה רשמתי בראשי פרקים (לא היה לי זמןןןןן). לא נורא, אלו לא דאגותיי כרגע. ישר חרי בי"ס בר הקפיצני לסבתי היקרה לארוחת צהריים. האוכל היה טעים כמו תמיד ואחר"כ חזרתי הבייתה לשנת צהריים מפנקת במיוחד. בערב התאגנתי לארוחת ערב שהזמינו אותי דודי היקרים, ואיך כשנעלתי את הבית נזכרתי ששכחתי לתת אוכל לכלבים!!! זה פשוט סיוט לטפל ב4 כלבים כשכלבה אחת מה-4 היא כמו בת בית ומפונקית יותר ממני, ארנבים, אתון (מושבניקית או לא) ועכשיו נזכרתי שאת הדגים גם שכחתי להאכיל. בריצה על עקבים עשיתי את דרכי לחפש את הבונזו של הכלבים, כמעט הרגו אותי מתוך רעב, אבל בסוף זה עבר בשלום. אחרי הארוחה אושי הקפיצה אותי לבייתה של בר (שוב) ושם חלק מהבנות חיכו לי וכשכולנו היינו בהרכב מלא יצאנו למסיבת וילה בסביון. המסיבה לא הייתה מדהימה, ונסגרה ב11 וחצי והיה נחמד ולא יותר מזה. כמו כל מסיבת וילה, בסופה היה בלגן רציני שכלל מס' ניידות. איכשהו הצלחנו ללכת משם והלכנו לבייתה הריק של בר. העברנו את הלילה עד 4 וחצי 5 בערך וסאפ אהובתי באה לישון אצלי. הלכנו לישון, וכמה ילדים מטרידנים העירו אותנו וזה היה מייגע ;[ (סאפ, מצטערת על הבעיטות!) בבוקר דני העירה אותי בערך ב13 וישר אחריי שהיחה שלנו ההורים התקשרו גדי למרר עוד יותר את חיי ולספר כמה הם נהנים ;( עשיתי סיבוב אוכל מים לכלבים ולשאר החיות, נתתיי אוכל והלכתי להתקלח (וכל זה בזמן שסאפ ישנה). היא קמה, חשבנו מה לאכול ואמא שלה התקשרה ושאלה אם אנחנו רוצות ג'חנונים ובורקסים, השבנו בחיוב והיא הקפתציה לכאן קצת אוכל. לא התחשק לנו את הג'חנונים (המעט שרופים ויבשים) אז החלטנו להכין שקשוקה, יותר נכון, שאני אכין שקשוקה. גגלתי "שקשוקה פשוטה", הדפסתי והכנתי והיה כ"כ טעיייייייייים. הארוחה של החיים: שקשוקה שכללה רק עגבניות,בצל,פלפל,מלח וביצים חומוס צבר לחם בריאות של לחם הארץ היה ממש טעים אחר"כ דני גם באה לפה אז סאפ הלכה ודני נשארה ולמדנו קצת למתמטיקה (+אכלנו אבטיח, הכנתי לנו מילקשייק ואכלנו עוד מלא שטויות) היה כ"כ כייף, אבל למרות שאת אני שמחה שהמשפחה צריכה להגיע כי קצת משעמם בלעדיהם ונמאס לי לטפל בכל הגן חיות הזה לבד. לילה טוב ושבוע נעים לכולכןןןןן

AnGeL DoLlY

New member
כפרה עלייך ויק

אולי תעזבי את הלימודים ותלכי להיות שפית? את כישרון מבוזבז! :)

Liraz 6q

New member
למרות שכבר עבר..

אבל בדרך כלל בשרשורי סופ"ש אני הכי שמחה.. הסופש הזה אולי פחות? בכל אופן..
חמישי- עבדתי מ11 עד 6..ההורים נסעו משמע- בית ריק! הקטנות היו פה כבר ב8.. ישנו אצלי כולן.. היה כככזה מצחיק הכנו מוקרם הכי טעים בעולם ב3 בבוקר..
שישי- מממ קמנו לים..אכלתי אצל ביטון ארוחת ערב..ויצאנו.. שתינו על חיינו..
שבת- קמנו מסטולות רצח לים.. וב4 הלכתי לעבודה.. חזרתי הביתה ישר לישון..

Fragile rose

New member
אז מה אם הסופשבוע עבר

חמישי - עבדתי שישי - עבודה, אחכ נסעתי לראש העין, נסענו לכפר סבא ליומולדת של חברה, אחכ נסענו לפתח תקווה לאכול אפשהו. ישנתי בראש העין שבת - אבא בא לאסוף אותי. חזרתי הביתה, התקלחתי התארגנתי ונסעתי אל הבחור. היה מעניין

למעלה