סופ"ש

0LoVe GiRl0

New member
סופ"ש../images/Emo23.gif../images/Emo210.gif

|איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע- משהו מאכזב שקרה השבוע- שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

shiri59

New member
אניי D:

איך עבר השבוע? נחמד, חופששש :D משהו טוב שקרה השבוע- שהוא עבר, וסוף סוף אני רואה אותו :p משהו מאכזב שקרה השבוע- טיפול שיניים חח שיר שלא הפסקת לשמוע- crazy בן אדם שעשה לך את השבוע- חברה יציאת השבוע - סושי עם החברה בירושלים ואח"כ איזה פאב, היה משעשע חח תמונת השבוע - מה שלום החייל? טוב אני מקווה יוצא / סוגר? יוצאאא סוף סוף! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ב22 באוגוסט!!!!! תוכניות להיום [חמישי] - לראות אותו עוד 3 שעות! :DD:D::DD:D: תוכניות למחר [שישי]- להיות איתו..ומשפחה >< תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות איתו ולחגוג לי את היומולדת אני מקווה :p תוכניות לשבוע הבא- חופש, חג עם המשפחה, להיפרד ממנו לפני שהוא טס לארה"ב לעוד חודש!! שמישו ירה בי .. איזה סטוקרית אני, הכל הוא הוא הוא חחח סופ"ש מעולה בנות!

0LoVe GiRl0

New member
עוננה :)../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

|איך עבר השבוע? דיי מהרר :) משהו טוב שקרה השבוע- אהובי היה 5 ימים בבית , יומולדת לאבא :)חופששש משהו מאכזב שקרה השבוע-ריב דיי רציני עם החבר שבגלל זה ניפרדתי ממנו ..רק שזה היה רק יום אחד D: שיר שלא הפסקת לשמוע-כול מיני ..:p בן אדם שעשה לך את השבוע- בעיקרון אהובי :) יציאת השבוע -מקס ברנר .. יומולדת לאבא ... עוד מעט נוסעת עם חברות .. תמונת השבוע -מהיומולדת של אבא מה שלום החייל?בסדר גמור יוצא / סוגר?סוגרר:( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?לפני 3 ימים תוכניות להיום [חמישי] -עוד מעט נוסעת עם חברות לים ..לשבת על איזה קוקטייל חח D: תוכניות למחר [שישי]-אין לי שמץ עדיין תוכניות למחרתיים [שבת]-לאדעת ניראה תוכניות לשבוע הבא-לסוע לחברה שלא ראיתי כבר 3 חודשים !! יומולדתת !! וחופששש

shani hadad1

New member
אני :]

וסורי שנעלמתי .. אני על הפנים :( |איך עבר השבוע? רע .. משהו טוב שקרה השבוע- קניתי שמצלה מ ד ה י מ ה לחתונה של אחותי , נהייתי מידה S :) משהו מאכזב שקרה השבוע- מחשבות מגעילות .. לא מרגישה טוב מהבוקר , כאבי בטן מטורפים.. כמעט התאבדתי מכאבים
שיר שלא הפסקת לשמוע-שמעתי המון שירים
בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל
, אבא , אמא .. יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל? בסדר
יוצא / סוגר? קורס תג"ת בפעם המליון חחח מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון בבוקר ... תוכניות להיום [חמישי] - חתונה ברחובות בערב .. תוכניות למחר [שישי]- אצל אהובי .. תוכניות למחרתיים [שבת]-אצלו
תוכניות לשבוע הבא- לנסות להקדים את הגיוס ... שיהיה אחלה סופ"ש

rainbowgirl

New member
../images/Emo41.gifסופשבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע?קצרצר :)
משהו טוב שקרה השבוע-הייתי עם אהובי מיום שישי עד יום שלישי בבוקר...
משהו מאכזב שקרה השבוע-אין
שיר שלא הפסקת לשמוע-אין
בן אדם שעשה לך את השבוע-חברות מהבסיס
יציאת השבוע -אני וחבריקו רצינו ללכת לארומה,והיה סגור,אז במקום זה פתחנו שולחן באווזי
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?בסדר...ממש כרגע עוברים לאימון חורף.
יוצא / סוגר?סוגר כמובן.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום שלישי בבוקר
תוכניות להיום [חמישי] -לאכול סושי!
תוכניות למחר [שישי]-מסיבה
תוכניות למחרתיים [שבת]-לנסוע לתל אביב ליומולדת של חבר מהבסיס...
תוכניות לשבוע הבא-ווליום ערד כנראה וביום רביעי חבריקו חוזר לר-ג-י-ל-ה!!!!

סופ"ש - עם תמונה פעם ראשונה חח

איך עבר השבוע? ארוך, אבל נגמר=] משהו טוב שקרה השבוע- ידעתי שזה השבוע האחרון של הקורס שקופיקו מפקד עליו=] ומצאי עבודה=] משהו מאכזב שקרה השבוע- המחנך שלי לא בדק ת'מבחנים באזרחות חחח שיר שלא הפסקת לשמוע- יסמין-הפיל הכחול. בן אדם שעשה לך את השבוע- חח המנהל של הוצאה לפועל שהציע לי עבודה=] יציאת השבוע - ממ תמונת השבוע - רק בשבילכן בהופעה חייה מה שלום החייל? מצויייןןן יוצא / סוגר? יוצא וזהו נגמר הקורסס קולולולו מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?- לפני שבועיים! הכי הרבה זמן אי פעם חח תוכניות להיום [חמישי] - לישון... תוכניות למחר [שישי]- עבודה ואז על האש עם חברים של המשפחה והחבר תוכניות למחרתיים [שבת]- על האש עם חברים של המשפחה אחרים חח תוכניות לשבוע הבא- חופששש אז לעבוד ולנוח רק לציין שהתמונה מלפני שנה! חחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהתמונה ממש ממש מוכרת לי!

יכול להיות ששמת אותה פעם בפורום אחר? בבלוג?? איפה חבר שלך משרת? חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifוואלה לא הייתי בפורום ההוא חח

יש מצב ששמת ב4girls?...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאאאא חחחחחחחחח

לרגע חשבתי אולי שמת באיזה פורום של מודיעין אומשהו.. אופס חח זהו אז שם ראיתי :)

../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? סבבה
משהו טוב שקרה השבוע- הייתי עם אהובי עד יום שלישי!!
משהו מאכזב שקרה השבוע- בטלנות כללית
שיר שלא הפסקת לשמוע- אין ממש
בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובי כמובן :]
יציאת השבוע - על האש של חבר, מרינה הרצליה, בורגוס פ"ת- הכל ביום אחד XD
תמונת השבוע -
מה שלום החייל? בסיידר
יוצא / סוגר? יוצאאאא :]
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שלישי :]
תוכניות להיום [חמישי] - הופעה של אהובי!!!
תוכניות למחר [שישי]- שאלה טובה P: נחיה ונראה
תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל
תוכניות לשבוע הבא- לעבוד, חדר כושר, יומולדת לאחותי, להיפגש עם חברות

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? בסדר.. משהו טוב שקרה השבוע- קיבלתי 97 בבוחן במתמטיקה.. אהובי היה כאן ביום כיפור. משהו מאכזב שקרה השבוע- הוא חזר לבסיס ביום שני בלילה :( שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובי תמיד
יציאת השבוע - . תמונת השבוע - . מה שלום החייל? בסדר. יוצא / סוגר? סוגר :( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שני בלילה. תוכניות להיום [חמישי] - חגגנו לאח שלי הקטן יומולדת 5 עם הילדים מהגן. תוכניות למחר [שישי]- הלוואי אני אצליח לצאת עם ילדים מהשכבה אומשהו.. אני פשוט לא מחוברת לשכבה שלי בכלל :\ תוכניות למחרתיים [שבת]- על האש עם המשפחה חוגגים לאח שלי. תוכניות לשבוע הבא- יום ראשון בדיקת עיניים לעדשות (פעם ראשונה!!!) ואז לת"א. חמישי שוב ת"א. זהו.. הרבה שיעורים, עבודות, לימודים לחופש.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהוא יצאאאאאאאאאאאאאאא D:

הוא היה אמור לסגור 21 ואני כולי בדיכאון וזה.. ישבתי בשישי כמו בטטה מהבוקר עד הצהריים בפיג'מה חצי ערומה על הספה בסלון XD פתאום צילצלו בדלת וברחתי להתחבא.. אמא שלי הלכה לפתוח ופתאוםםםםם החייל שלי בדלת D: הוא הפתיע אותי והאמת שהוא בעצמו לא ידע שהוא יוצא עד שמישהו החליף איתו ברגע האחרון חח אבל זה היה רק מקוצרת אז הסעתי אותו עכשיו לת"א לאוטובוס לבסיס :\ והמ.... עכשיו הוא באמת הולך לסגור 21. פעם ראשונה. ואני אמורה לשרוד את זה ;;

XxMidnightxX

New member
הלו...^__^

|איך עבר השבוע?- סביר משהו טוב שקרה השבוע- אממ...היה מצחיק אתמול בבצפר משהו מאכזב שקרה השבוע- לא היה ממש.. שיר שלא הפסקת לשמוע-Creedence Clearwater Revival: Who'll Stop The Rain בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל שלי יציאת השבוע - להכתי עם חבר טוב שלי וחבר שלו וצילמתי אותם לכבוד היומולדת שלה תמונת השבוע - מה שלום החייל? הוא מעולה יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- ארוחה עם המשפחה שלו תוכניות למחרתיים [שבת]-להיות כמה שיותר עם החייל שלי...הוא חוזר מוצ''ש תוכניות לשבוע הבא-

GrowingMadness

New member
סופשבוע רגועעע ../images/Emo79.gif

איך עבר השבוע? נחמד. חוץ מיום כיפור שהיה די מעיק. [נכון זה נראה כאילו יום כיפור היה לפני שנים? מי היה מאמין שזה היה לפני 4 ימים!] משהו טוב שקרה השבוע- קיבלתי את הכרטיס אשראי שלי סופסוף
והייתי בבכורה של הסרט 'שומרת אחותי' [הספר האהוב עליי]. אבל אל תלכו לסרט!! פשוט הרסו את הספר בצורה מטורפת ובמיוחד את הסוף. לא שווה את ה35 שקלים האלה. שווה גג הורדה באימיול!
משהו מאכזב שקרה השבוע- החייל קיבל שבת
שיר שלא הפסקת לשמוע- כל מיני
בן אדם שעשה לך את השבוע- חברות שלי
יציאת השבוע - היציאה לסרט שאחריה עוד היינו בקניון קצת, מדדנו בגדים ונעליים ואז הלכנו לשבת לרכל בים
תמונת השבוע - מה שלום החייל? מבואס תחת.
יוצא / סוגר? סוגר.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים [!!!] תוכניות להיום [חמישי] - בנק > סרט > קניון > ים עם חברה. תוכניות למחר [שישי]- hopefully פאב וסושי עם חברות.
תוכניות למחרתיים [שבת]- T market
עם חברות! הולכת לגהץ קצת את האשראי החדששש
תוכניות לשבוע הבא- יש חופש סוכות מסתבר! [חחח איזה קטע שמאז שסיימתי ביצפר אני בכלל לא מתמצאת מתי הערבי-חג והחופשות..זה מוזר
] אז להתנחל בסוכות של חברים ולצאת הרבה D:

ענבל1693

New member
עונה פעם 1

|איך עבר השבוע?מהר ממש! משהו טוב שקרה השבוע-שהחייל שלי יצא לכיפור משהו מאכזב שקרה השבוע-שהוא חזר לצבא :/ שיר שלא הפסקת לשמוע-hallelujah בן אדם שעשה לך את השבוע-החייל שלי יציאת השבוע -הופעת ג'אז של אבי ליבוביץ והאורקסטרה תמונת השבוע - מה שלום החייל?חי אני חושבת יוצא / סוגר?סוגר :/ מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?ביום שני תוכניות להיום [חמישי] -אתמול-הופעה של אבי ליבוביץ -תוכניות למחר [שישי]-סינמה סיטי -שומרת אחותי-עם חברות תוכניות למחרתיים [שבת]-הופעה של שלמה ארצי@!11@#$%^$# תוכניות לשבוע הבא-לעבוד לצאת ולבלות..שבוע הבא הוא יגיע D:

איזה כייף להיות בבית:)

לא שבצבא רע לי, נהפוך הוא.. אבל אין כמו הבית:p איך עבר השבוע?עבר? הוא טססס משהו טוב שקרה השבוע- 3 ימים בצבא. מדהים שלי
משהו מאכזב שקרה השבוע- בדיקת שחפת? חח שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- מדהים שלי:) חח אולי אני אפרט בקרוב יציאת השבוע -אממ בשני, בצאת כיפור. תמונת השבוע - תוכניות להיום [חמישי] -הייתי בצבא. יום ארוך. תוכניות למחר [שישי]-חזרתי. הייתי עם ההורים בגנשמואל, בבית, עם חברים וגם סבתא איפשהו תגיע תוכניות למחרתיים [שבת]-משפחה. חברים. תוכניות לשבוע הבא-צבא.

נינה601

New member
עוווווווונה באיחור ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

איך עבר השבוע: עבררררר מהרררררר וסבבה :)
משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי את העבודת גמר שלי במחול
משהו מאכזב שקרה השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: "להאבד ברוח"
בן אדם שעשה לך את השבוע: החיייייייל שאמר שהוא יוצא חמשוש ועושה אצלי חג
יציאת השבוע:
תמונת השבוע:
מה שלום החייל? מאושר
יוצא/סוגר? יווווווווווווצא
מתי בפעם האחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת שיצא סופ"ש
תוכנית להיום [חמישי]: לצאאאאת לסרט עם החיייייל ואז לישון אצלו
תוכניות למחר[שישי]: 9 חודש ביחד , החייל אצלי בחג , אחרי שאוכלים בסוכה לשבת עם חברים שלו לשתות ואז לישון אצלו !
תוכניו למחרתיים[שבת]: אצל אהובי
תוכניות לשבוע הבא: חופפש , מסייייבה לידידייייייים וזזה ומקווה לראות את החייל 3> שבוווווווע טוב וחחחחחג שמח

למעלה