סופ"ש

סופ"ש../images/Emo202.gif

[טוב מה, אני מונתי לפותחת השירשורים היומיים? יאללה,להתעורר!] איפה היינו? אה,כן. מה התיכנונים? יש תוכניות מיוחדות? ומה אתם אומרים על מחדל החלות?!?!!!!!

גליזה

New member
../images/Emo6.gifאת פשוט קמה הכי מוקדם

אני הולכת בזמן האחרון לישון בשעות כמו 2 ו3 וחצי בלילה, אבל אמא שלי חושבת שזה נורא נחמד ומצחיק להתקשר לפלאפון שלי, לפלאפון השני שלי ולבית רק כדי לשאול מה שלומי
ראבק, יש לי חופש. זה כמו ההוא מהפרומו לפמילי גיי
אה, כן. פרשייה מסריחה
כאילו הלו, תנו לנו לחם. האמת שלא אכפת לי לשלם עוד קצת, אבל האלה מוואלה קצת מאניקים
כאילו
תשימו תמונה של חלה כשאין כזו בקונדיטוריות

לא נכון

אני קם לפעמים ב-7 פשוט אין לי זמן לפתוח פה שרשור חוץ מהיום שקמתי ב-12:30 שזה ממש לא אופייני לי

Simply Blonde

New member
אפילו אני זוכרת!

איך קוראים לדבר הזה ציאניד או משהו כזה לא? משהו עם צ' אני זוכרת!

גליזה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני..סתם שכחתי

Efrat K

New member
אני צריכה ללמוד היום למתמטיקה

אבל מזה אין לי כח,ראיתי Happy Feet

linoy7

New member
אני רוצה חלה נורמלית../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

מה, באמת! זה מעצבן!
אממ.. תכנונים? לא יודעת.. להשלים שעות שינה אולי
כל היום הזה אני עייפה
אני בקושי מתפקדת
ועדיין לא התחלתי ללמוד למתמטיקה
שבת שלום

happy apple

New member
אין לי כוח עצבים לעשות משהו בסוף שבוע הזה

אבל אולי ישתנה חח קראתי את כול התגובות שלכם ולא הבנתי כלום כי לא קראתי את ההודעה הראשית ממש אז לא הבנתי מה קשור חלה עכשיו
עכשיו ההורים שלי הפתיעו איתי עם על האש אז זזתי לאכול

D a N i T a

New member
סוף סוף סופ"ש!

אממ ישנתי עד 12 ואז עזרתי לאמא קצת.... ואולי נצא בערב.... בקשר למחדל החלות- פשוט שערוריה!!

נ ט ע ש ה

New member
פיזיקה, פיזיקה, ועוד קצת פיזיקה

מעניין מתי אני אהייה הכי קרובה למצב שבו אני ארצה לתקוע לעצמי כדור בראש
וחוץ מזה, מתארחים אצלנו דודים עד יום ראשון ובמקביל אני אמורה לשעשע את הבת דודה הקטנה שלי... לא קל

מחדל מרגיז, אין מה לומר../images/Emo3.gif

אבל מה שכן - מי צריך לקנות חלות, כשמכינים בבית? אהההה

moshe present

New member
שבת שלוםםם

בבוקר עבדתי כמה שעות בשמש... נשרפתייי אא. המשכנו לייחצן את הארוע של חברת סקודה, הפעם חלקנו חלות. יצא מצחיק עם כל הקטע שחלק מהמאפיות הפסיקו לייצר... אני ומי שהייתה איתי עשינו חצי מהכמות הכוללת של הדפים :):) סוסות אנחנו. ועכשיו הייתי אצל חברה ולמדתי את הריקוד האחרון למופע... והיום בערב ההופעה הראשונה במופע של קובי מחט. חחח בטח אני אשכח חלק מהריקודים, זה מה שקורה שלומדים את זה ביומיים. בקטנה.. בטח יהיה כיף. אני נוהגת בכל הזדמנות שיש לי חחח זה כיף. וזהו אנשים שתהיה לכם אחלה שבת :)

למעלה