סופ"ש

Lir האחת

New member
סופ"ש../images/Emo20.gif

הלכה לי שנת הלילה..
עליתי למיטה ב-19:00 בתקווה לישון שעה ולקום, ובסוף התעוררתי רק עכשיו. הייתי כל כך עייפה, שכנראה לא שמעתי את צלצול השעון המעורר. או שכן שמעתי וסגרתי אותו
מי כאן? התפקדות מיידית
סופ"ש נעים לכולנו

idanshaf

New member
איזה סופש איזה??!?

חורשים למבחן האחרון השנה!! (סוף סוף) אז שיהיה לכולכם סופ"ש נעים, אם מחפשים אותי אני קבור מתחת לערימה של מולקולות אורגניות

idanshaf

New member
זה לא יפה לצחוק עלי ../images/Emo10.gif

לא לא סיימתי!!!! אבל יום שני מבחן אחרון!!! ואז נחים וטסים...והולכים לראות את לאונרד כהן ברומניה!! אז תקנאו כולכם

כל השבוע הזה היה כמו סופ"ש..

בגלל שהשבוע היה לי יומולדת, החלטתי לחגוג לעצמי שבוע יומולדת - ולצאת כל ערב לבלות במקום אחר. אז נכון ששרפתי מלא כסף על אלכוהול/מזון/זונות ממין זכר, ונכון שעדיין היתי צריכה לקום כל בוקר לעבודה - אבל זה היה כל כך שווה את זה.

יוקאס

New member
../images/Emo100.gifיו!!! מזל טוב!!!../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

LadyWolf

New member
טזל"מ!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

(טייס זעיר ללא מטוס)

אני סוגר את שבוע החופש הראשון שלי

כן, מזה שנתיים יש לי באמת חופש, לאחר שפוטרתי מהעבודה ואין לימודים (למעט עבודה קלילה שאני עושה בזמני הפנוי). השבוע גם אני יצאתי די הרבה ביחס לרגיל אצלי (כולל אחת מהמסיבות של ורונסקי, היה כיף מאוד). ומחר אני פותח שבוע נוסף של חופשה, אז שיהיה בכיף לכולם.

reddish

New member
עוד סופ"ש של חרישה...

אבל, נשארו כנראה 4 מבחנים לסיום התואר!
אוףף אני צריכה עידוד...אני חוזרת לגור בבית וזה קשה
, ומתחילה ללמוד במקום חדש ומפחדת שאהיה לבד כי זו לא מסגרת כמו תואר ראשון... אתמול אכלתי המון
והיה כ"כ טעימי!!!

amitk80

New member
מתפקד במיידית

אהלן, סוף סוף נגמרו המבחנים המזוויעים האלו. היה אמור לי מבחן במסדי נתונים ביום שלישי מועד ג' אבל החלטתי שבסוף אני לא משפר אותו אלא מנסה להתמקד בתרגיל בונוס ולהעלות את הציון הסופי שלי ב 10 נק'. מעבר לתרגיל בונוס הזה יש עוד דו"ח אחד שצריך להגיש.. די חופש.... שיהיה במזל טוס לאלו שמסיימים השבוע.

ChilD SouL

New member
סופ"ש עמוס !

קרו המון המון דברים. כל הזין שיש מבחן יום שני [האחרון לשנה זו !!!] ולא הספקתי ללמוד, מה שמשאיר לי את היום והלילה של מחר
.

LadyWolf

New member
זה סופ"ש זה?

כל הסופ"ש נסיתי לתמרן בין אירועים משפחתיים מעיקים לבין ללמוד למבחן בסטטיסטיקה ב'

למעלה