סופ"ש

סופ"ש../images/Emo188.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע- תענוו!!!

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר .. שיר השבוע לא של לירז- משה פרץ אשמור : משה פרץ מהשמיים : וסטלוס ואורן חן : איך את מאמי משהו שעשה את השבוע- שקנו לי מחשב נייד חדש
משהו שהרס את השבוע- גשםם =\ מה קניתם השבוע- 2 אודמים : מעיל מהמם מעור , מעיל מפרווה , בגדים ומגפיים ומחשב נייד חח D: ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש , האלופה 3, רוקדים אם כוכבים , הישרדות, לגעת באושר, ולחיי האהבה :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חח אומנם זה לא שבוע הבא זה מחר ביום שבת ללכת להצגה בראבו
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת חח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולם
הערות- תמונת השבוע- ..........

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר,אל תפסיק,ריסים,חום הלילה,נשיקות,עד הסיבוב הבא,באיטיות,מלכה קרה מפסטיגל פנטזיה,הביצוע המושלם של לירזוש בהאלופה וכל השירים שלה מבראבו. שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדייוה המושלמת שליי. משהו שעשה את השבוע-לראות את לירזוש המלאכית המושלמת שליייי בהאלופה1. משהו שהרס את השבוע-בצפררררררררר מה קניתם השבוע-בגדים. ציטוט השבוע-אין. תוכנית\סרט השבוע-האלופה1 והאלופה3,לגעת באושר,לחיי אהבה,רוקדים עם כוכבים ותמיד אותו חלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לחולצה עם התמונה של לירזוש המלאכית המושלמת שלייי. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפררררררררר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש רז רז שלייי הנשמה הטהורה שליי כפרוני אני על האישה המושלמת הזאת אוויר לנשימה היא מתה אני על האישה המושלמת הזאת היא סמל השלמות היא מלכת הגלקסיה כולה היא המלאכית המושלמת שלייי היא כל החיים שליי היא הכל הכל הכל בשלביליייי חרוטה לי עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק בתוך ליבי לנצח נצחיםםםםםםם לעדדדדד ,לליאור,לעמית,לספיר,אתי,לסתיו,לאביטל,לרווית ולארתור. הערות-אין תמונת השבוע-מהמהות

עונה../images/Emo199.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- eddy wata - i love my pepole משהו שעשה את השבוע-משהו...
משהו שהרס את השבוע-הייתי חולה מה קניתם השבוע-4 XI ציטוט השבוע-וואי יש יותר מידי
תוכנית\סרט השבוע-מיכאלה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נאסא
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-פגישה עם היועצת של ביצפר
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות- תמונת השבוע-
אני והאחיינים שלי

עווונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-כל השירים של בראבווו
ואת הדיסק שלה
שיר השבוע לא של לירז-העלבום של ריטה אין לי כוח לתת רשימה משהו שעשה את השבוע-חחחחח הייתי בהצגה של בראבו
וראיייתי את לירזיי משהו שהרס את השבוע-כלווום
מה קניתם השבוע-ג'נס וחולצה
ציטוט השבוע-איפה את אני בעזריאלי
(כל המבין יבין) תוכנית\סרט השבוע-רמזור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ... יומולדת לבת דודה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת נראה
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לכוווולם
אווהבת אותכם חחח :p הערות-ספירוש סיפרתי ללירז היא מתה מצחוווווווק !!!!!!!
תמונת השבוע-אני לא בבית אז אין לי כאן חחח

sivan1996

New member
**

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- רציתי- דור דניאל משהו שעשה את השבוע- מרתון מועדון לילה! D: משהו שהרס את השבוע- לא משו מיוחד... מה קניתם השבוע- ג'ינס חדש D= ציטוט השבוע- "that's the way i like it!!" =] תוכנית\סרט השבוע- ההצעה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי (למרות שיש סיכוי שהוא יתבטל...) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן בהיסטוריה... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לסיון =] ולעידו! הערות- אני צריכה לסדר את החדר ואין לי ממש כוח... =\ תמונת השבוע- חח איזה חמוד D:

RTur

New member
אוקיי

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Mariah Carey - Always Be My Baby, Obsessed, Touch My Body, Up Out My Face, H.A.T.E.U Little Boots - Remedy דודו טסה - איזה יום, בסוף מתרגלים להכל, מטושטש, חפש, מגיע לי יותר, משטרה, ישר, אמי אמי, יותר ברור, נסיכת העיר, אמא מדברת לעצמה הקרטל - לשים לך דיסק Mika - Blame it on the girls Sugababes - About a girl Lady gaga - Bad romance משהו שעשה את השבוע- הופעה, חברים משהו שהרס את השבוע- לא היה לי כל כך זמן בבית מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- האלופה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של דודו טסה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לסגור שבת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אין הערות-אני מאוכזב מכם תמונת השבוע- אין

למעלה