סופ"ש
פ פעם 3 סוכריה New member 26/2/11 #1 סופ"ש ../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif../images/Emo55.gif
פ פעם 3 סוכריה New member 26/2/11 #2 חטפתי נוגרה משולשת ../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif הלכתי עם אקדוחן דרגה 17X.... לקח לנו 5-7 דקות להגיע לבקר את הדובי הזה שנראה חביב למדי עד שהוא תוקף....
חטפתי נוגרה משולשת ../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif הלכתי עם אקדוחן דרגה 17X.... לקח לנו 5-7 דקות להגיע לבקר את הדובי הזה שנראה חביב למדי עד שהוא תוקף....
מ מ י ל ר New member 26/2/11 #6 סמדר טוב שהזכרת לי סיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנחנו צריכים לסיים את הדוג'ו! כול פעם שהלכנו, מתתי בפאפ או בדובי והיא סיימה... אני רוצה גם לראות את הסוף של הדוג'ו!
סמדר טוב שהזכרת לי סיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנחנו צריכים לסיים את הדוג'ו! כול פעם שהלכנו, מתתי בפאפ או בדובי והיא סיימה... אני רוצה גם לראות את הסוף של הדוג'ו!
פ פעם 3 סוכריה New member 26/2/11 #7 האמת היא שאני אף פעם לא הולכת לדוג'ו.... אבל חבר הזמין אותי וכבר שיעמם לי לרקוד עם ליקות..... אני חסרת ניסיון בזה לחלוטין.....
האמת היא שאני אף פעם לא הולכת לדוג'ו.... אבל חבר הזמין אותי וכבר שיעמם לי לרקוד עם ליקות..... אני חסרת ניסיון בזה לחלוטין.....
צ צ ל י ל 8 New member 27/2/11 #22 ../images/Emo13.gif פעם-פעמיים סיימתי דוגו ממש ממש מזמן עוד עם הבישופית שלי, היינו קבוצה מדהימה. תאמינו לי שלא קורה שום דבר בסוף. ממש מאכזב.
../images/Emo13.gif פעם-פעמיים סיימתי דוגו ממש ממש מזמן עוד עם הבישופית שלי, היינו קבוצה מדהימה. תאמינו לי שלא קורה שום דבר בסוף. ממש מאכזב.
I ibinjamin New member 27/2/11 #26 עזרה תקראי את הבקשה שלי לעזרה בבקשה בפעם הקודמת את עזרת לי מחכה לתשובה יובל
S SimsY New member 28/2/11 #58 אה אוקיי גם זה אפשרי אבל עצם העובדה שאי אפשר להשתמש שם שיקויים די הורסת אני מתכוון איך אפשר לשרוד במפלצות שמורידות לך 1/1 ככה
אה אוקיי גם זה אפשרי אבל עצם העובדה שאי אפשר להשתמש שם שיקויים די הורסת אני מתכוון איך אפשר לשרוד במפלצות שמורידות לך 1/1 ככה
צ צ ל י ל 8 New member 28/2/11 #61 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif וצריך בישופ שיודע את העבודה שלו
H Hasselblad New member 28/2/11 #62 לא כולם צריכים בישופ.... אני עושה סולו על כל הדוגו כולל הבוס האחרון לבד... לפעמים אסף מנסה להצטרף אלי אבל לרוב הוא מת בדרך
לא כולם צריכים בישופ.... אני עושה סולו על כל הדוגו כולל הבוס האחרון לבד... לפעמים אסף מנסה להצטרף אלי אבל לרוב הוא מת בדרך
מ מ י ל ר New member 28/2/11 #63 מה אני יעשה PAP פוגע בי עם ה-1/1 והיה פעם שהאחרון עשה את הסקיל הסגול שמחזיר את הדמג' ומתתי :/
H Hasselblad New member 28/2/11 #64 הוא באמת נראה חמודי דווקא לא זכורה לי מתקפה חזקה שלו כל כך כמו זה שהוא מחזיר דמג. אחרי שסיימתי אותו כמה פעמים הבנתי למה אף פעם לא התלהבתי מהדוגו
הוא באמת נראה חמודי דווקא לא זכורה לי מתקפה חזקה שלו כל כך כמו זה שהוא מחזיר דמג. אחרי שסיימתי אותו כמה פעמים הבנתי למה אף פעם לא התלהבתי מהדוגו
ה העידן האחרוןX New member 26/2/11 #8 עבודה שלישית סופסוף..רנג'ר חדש בשטח כן.. כן סופסוף אפשר לומר שאני בצעד אחד פחות נוב והגעתי לעבודה השלישית שכל-כך חיכיתי לה!!! הגיע הזמן לשחק במשחק של הגדולים , עם סקילים חזקים יותר וכמובן מגניבים יותר
עבודה שלישית סופסוף..רנג'ר חדש בשטח כן.. כן סופסוף אפשר לומר שאני בצעד אחד פחות נוב והגעתי לעבודה השלישית שכל-כך חיכיתי לה!!! הגיע הזמן לשחק במשחק של הגדולים , עם סקילים חזקים יותר וכמובן מגניבים יותר