סופ"ש

סופ"ש../images/Emo176.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- כל מיני שירים של גלית גיאת בספרדית D: משהו שעשה את השבוע- שמחר ביום ראשון אני ניפגשת אם כוכבי הישרדות במלון דן, בת''א משהו שהרס את השבוע- כלום לא הרס P: מה קניתם השבוע- שני שמלות מזה יפות..ונעלים ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-חצויה כוכב נולד..האולפן השקוף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שגלית גיאת תתקשר אליי :) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ליאוריי גל אתי רותם ארתור ורז רז
הערות- תמונת השבוע- !!

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-lili allen-fuck you משהו שעשה את השבוע-אישתו של אחי חנן ילדה בן
,הופעה של עיר ערוץ הילדים
משהו שהרס את השבוע-אישי
מה קניתם השבוע-מתנות לאחיין שלי
,ג'ינס,טבעת
ציטוט השבוע-זה משהו שאני יזכור לתמיד אבל מוגזם ליכתוב אותו פה
תוכנית\סרט השבוע-דונייה ברברה[שבקושי יצא לי ליראות,אני ישלים היום בלילה],תיכון השיר שלנו,ראש גדול,דני הוליווד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הברית של האחיין שלי
,לצאת לצאת ולצאת
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עדן,ליאור,אביטל,רותם,לירז
הערות-תענו על הסופ"ש
תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifעונה @# ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- נינט - געגעועים , איה זהבי פייגלין - מתישהו משהו שעשה את השבוע- דיזינגוף, קניון, סופרלנד
משהו שהרס את השבוע- כל מיני מה קניתם השבוע- חולצה ושרשרת ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים
, להיות קהל באולפן של כוכב נולד בתקווה לפגוש את מיי המלכה! ושחברה טובה שלא ראיתי הרבה זמן באה אליי ליומיים
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם
הערות- תמונת השבוע-

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-ריסים שיר השבוע לא של לירז-tela משהו שעשה את השבוע-ת"א
משהו שהרס את השבוע-סרט לא מוצלח... מה קניתם השבוע-מכנס וחולצה ציטוט השבוע- --- תוכנית\סרט השבוע- המסור 2 , הבורר.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בת מצווה ליולי!!! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בדיקה אצל הרופא מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-סתיוי
,אתי,עדן,ליאור,אביטל ולירזי הערות-פז כדי לך לענות לי
, מפגש פורום דחוףףףף תמונת השבוע-

לאלי19

New member
קצץ באיחור אבל עונה

שיר השבוע של לירז- "ריסים" שיר השבוע לא של לירז- when I grow up משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- האבט"ש מה קניתם השבוע- מלא ממתקים ציטוט השבוע- "נמאס לי" תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחזור הבייתה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ארתור , אתי , עדן , ליאור , רותם , סתיו ולירזז הערות- פגישת פורום דחוףףף תמונת השבוע- אין לי כוח לשים

RTur

New member
ועכשיו אני:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- האלבום של לני קרביץ - הלהיטים הגדולים האלבום של מייקל ג'קסון - דנג'רוס האלבום של קרלוס סנטנה - סופרנטורל Jordin Sparks - Battlefield, 911 Nicole Sherzinger - whatever happens, powers out, psycho Beyonce - Halo, Sweet dreams, Ego הדורבנים - לא פוגע משהו שעשה את השבוע- 2 הופעות, שיעור פיתוח קול, התחדשתי בפלאפון חדש משהו שהרס את השבוע- כנראה שלא יהיו עוד הופעות בים המלח
מה קניתם השבוע- פלאפון חדש.. ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודע מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכווווולם הערות- אין תמונת השבוע- אין לי כוח

באיחור רציני אבל עונה :)

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-ריטה-יום חדש משהו שעשה את השבוע-פגשששתייי את ריטטטההה !!!:) משהו שהרס את השבוע-כלום כרגע :) מה קניתם השבוע-כרטיסים להופעה של ריטה וחולצות וג'ניס :) ציטוט השבוע-אממ.. תוכנית\סרט השבוע-חצויה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חו'ל :) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עדן אתי אביטל סתיו :) בקיצור לכל הפורום :D הערות- תמונת השבוע-עם ריטה :)

למעלה