סופ"ש!!

asaf105

New member
אני יודע מה הולך אצלך בבצפר?

לא יודע איך המסגרת שלכם, איך המערכת איך העומס אצלכם אבל את סתם אפילו לא מנסה להבין אז מה לעשות, זאת המציאות אצלנו עומס נוראי את מוזמנת אפילו לשאול את גיא, זה שגלש פה לא מזמן שאיתי בשכבה והוא יכול להוכיח לך, אם את כל כך מתעקשת להבין את זה מה אני נהנה מזה? למה שאני סתם אחרטט על כל זה וסתם אגיד? לטובת מי זה? תחשבי קצת בהגיון אז אולי לא בכל בצפר זה אותו דבר

HandsStainedRed

New member
יקירי אנחנו לומדים אותה תכנית לימודים.

מינוס היסטוריה בישבילי ואזרחות(?) בשבילך. יש לנו אותן בגרויות. גםםם אצלנו מביאים שיעורים, הרבההה. והיום הכי קצר שלי זה עד 3 והכי ארוך עד 6. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שאפשר ורצוי לשלב את השיעורים עם החיים ולא את החיים בשיעורים.

אנחנו לומדים אבל

אני אישית רק 32 שעות, זה קצת רצח. נגיד 45 ולא 55 דקות? יוצא 39 שזה גם קצת. הבצפר שלנו זה סתם בכאילו בצפר.

גם אני לומדת 39

פלוס חמש שעות מגמה אל אזורית ,אבל זה מה שבממוצע לומדים בשכבה שלי ובכללי זה מספר השעות הממוצע של תלימידם בביתי ספר רגילים(לא אומנותים או משהו כזה ולא דתיים)

אומנות ביולוגיה וכימיה

אבל אני לא יודעת מה להמשיך כי אומנות אני לא יכולה בלי זה זה כל כך מעניין אבל העבודות שם זה פשוט סיוט וזה לוקח את כל הכוחות הנפשים שיש וביולוגיה פשוט משעמם ברמות שאין לתאר

asaf105

New member
3 מגמות?!../images/Emo2.gif

בד"כ זה 2 מגמות ובכלל אמנות זה מגמה במסלול טכנולוגי, ובמסלול טכנולוגי זה רק מקצוע אחד

מסלול טכנולוגי?

אצלינו בבית ספר יש גוש א וגוש ב גוש א קובע לך את הכיתה וגוש ב זה יותר אומנותי כזה לרוב(תקשורת
,אומנות
,תיאתרון
) אני הלכתי שנה שעברה לכיתה של כימיה ביולוגיה בגלל הכימיה אבל השנה עשו לנו כימיה על גוש ב כמו אומנות אז נאלצתי ללמוד במגמות אל אזוריות שזה מין משהו כזה שיש לירושלים שלומדים תלימידים מכל העיר אחר הצהורים את המגמה,לרוב זה הרבה יותר מקצועי בגל המורים והמקום(נגיד לומדים כימיה ביולוגיה וכל המדעים באוניברסיטה העברית,אני לומדת אומנות במוזיאון ישראל)יש גם אפשרויות שם למגמות שלא קיימות בבתי ספר שזה בגדול הרעיון של זה להרחיב משהו שמענין אותך אבל לא קיים בבית ספר שלך או בכללי בבתי ספר(נגיד יש מגמת רפואה
). אז בגלל שאני רוצה ללמוד כימיה ואומנות וזה על אותו גוש אני לומדת אומנות באל אזורי שזה הרבה יותר מקצועי ותוכנית מיוחד כזו,ואני לומדת כימיה בבית ספר. הבית ספר שלי לא אוהב את הראיון של אל אזורי (י משקיעים בזה הרבה יותר זמן מהמקצועות הרגילים)ומנסה למנוע ממני בכל דרך ללכת לשם,כמו להכריח אותי ללמוד שתי מגמות בבית ספר אז נשארתי בביולוגיה וכימיה. מקווה שהבנתה וגם אם לא זה לא באמת חשוב סתם חפירה

asaf105

New member
וואו לא חשבתי שזה עדי כדי כך מורכב

כאילו יש לך לימודים בבצפר שלך, באוניברסיטה העברית וגם במוזאון ישראל כחלק מהמגמות? טוב זה באמת נשמע קצת מורכב אז אצלנו זה הולך לפי שני מסלולי- עיוני וטכנולוגי צריך לבחור במסלול אחד מהם(רק מי שעושה בגרות מלאה, כי יש לנו בשכבה 3 כיתות של בגרות חלקית) בעיוני יש שני גושים שבכל אחד 5 מקצועות, צריך לבחור מכל גוש מקצוע אחד ובטכנולוגי זה רק מקצוע אחד כולל(נגיד ביוטכנולוגיה כולל ביוטכנולוגיה, פיזיקה וכימיה, אמנות כולל אצלנו תולדות האמנות, ציור ועיצוב גרפי, מדעי המחשב כולל שפת C ועוד משהו בתכנות פיזיקה ועוד משהו בהנדסת תוכנה)

לא אני אישית לומדת רק במוזיאון

חשבתי שמרוב חפירה כבר לא תבין. את המגמות העיונית שלי אני לומדת בבית ספר ורק אומנות באל אזורי(מחוץ לבית ספר=מוזיאון) מי שעושה אצלכם אומנות עם כמה יחידות הוא יוצא?

supercoconut

New member
אני אסכם את רביעי ככה:

שיעור הבנת הכתוב! XD "מה כתוב שם...נשק.....גיים...?" "גז לסבי?!" ועוד ועוד.

חמישי חמישי חמישי... ../images/Emo6.gif

רק בשביל היום הזה אני אצא מחור הסמויים\לא פעילים שעתיים ראשונות מתמטיקה - שרדתי
שעה שלישית תנ"ך עם המחנכת שזה אחלה, אפילו הצלחתי להבין משהו מהמקצוע הזה
שעה רביעית וחמישית כימיה פיזיקלית
ואפילו עוד פעם
השיעורים האלה משעממים באופן בלתי נסבל. שעה שישית ספורט לעומת פעמים קודמות היה באמת אחלה, שיחקנו כדורעף מול הבנות של י"ב וכיסחנו אותן,אנחנו לא שחקניות טובות כל כך הן היו פשוט גרועות ממש
ואז בשיעור המורה לספורט מספרת לנו שלמרכזת מגמה שלנו של ביוטכנולוגיה יש יום הולדת היום. אז חבשנו את ה
ושכנענו את עצמנו שאנחנו ממש אוהבים אותה (מה שנכון אגב) ושלא אכפת לנו מה יחשבו בשכבה. קנינו לה בלונים ומתנה ופשוט הפתענו אותה, נכנסנו לחדר מורים ושרנו לה היום יום הולדת כשאיזה עשרה מורים מסתכלים עלינו. היה מביך קצתך מצחיק המון ומאוד כיף לראות עד כמה היא התרגשה מהמחווה. ואחרי זה שעתיים כימיה מעבדה ניסינו להקפיא לעצמנו את הידיים. משהו משם: המורה "איזה אינדיקטור זה?" תלמיד: "מי כרוב" המורה פורצת בצחוק "זה פנול פתלאין" התלמיד בעלבון "לא נכון, זה מי כרוב, תטעמי אותם אם את לא מאמינה לי"

noam270

New member
רביעי - חמישי

רביעי, בעצם סוג של WTF אחד גדול....
ארבע שעות רצופות של ביולוגיה יכולות לשגע אנשים
"גז לסבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" LOL חמישי, סבבה כזה. חוץ ממבחן אדיוטי בלשון, שאחריו עוד למדנו שעה לשון, איכס!!!!!! השאר... נחמד כזה. אנגלית, אזרחות... ובערב "מסיבה" הזויה על טהרת ערוץ הקניות ויפנית מוזרה שמנגנת בצורה מלחיצה!
שאלה, למה אנשים לא אוהבים וופל לימון??????
ועכשיו אופירוש פה.

למעלה