סופ"ש

יולי127

New member
סופ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

רוית46

New member
שבוע רגוע(:):

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-impossible משהו טוב שקרה השבוע -היה לי יומולדת,עשו לי מסיבת הפתעה,קיבלתי מלא כסף בלונים ומתנות חחח:) משהו רע שקרה השבוע-הצטננתי נחשב? עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מיכאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לגמור את המבחנים האחרונים לשליש:))) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-מבחן במתמטיקהה תמונה-צריכה לצלם חדשה חחח הערות/תלונות וכו'- החיים יפים למחייכים:) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים-לכולם

יולי127

New member
עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - אריק ברמן - המתוקות האחרונות משהו טוב שקרה השבוע -צחוקים עם חברים משהו רע שקרה השבוע -מבחן עיתון/ספר/תוכנית השבוע -אין לא ראיתי טלוויזיה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לא יודעת משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -מבחנים !!!!!!!!
תמונה - הערות/תלונות וכו' -אתם לא זורמים בכלל !!!!!!!! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאור דיאנה ארתור

עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - שלמה ארצי-נצמדנו משהו טוב שקרה השבוע -עברו כבר שני מבחנים נראו רק עוד 100
משהו רע שקרה השבוע -בוחן במתמטיקה גאד !!!
בדוק 0 עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לקולנוע חבריםם !! דיאנה הולכת להעיף אבל מישהו פופקורן חייבים להיות שמה
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחן תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - ארתור ויוליה דיאנה לך מגיע

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Jessis J & B.o.B - Price Tag Britney Spears - Hold It Against Me Adele - Rolling In The Deep Rihanna - S&M Kylie Minogue - Can't Beat The Feeling Lady Gaga - Born This Way Nelly - Just A Dream משהו טוב שקרה השבוע - הופעה של ילנה ויינגה, זמרת רוסיה מצליחה :) משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - "שבריר שניה"/דיוויד בלאדאצ'י משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אולי הופעה משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מרתון לשון בבצפר בעע תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - אתם שוב פעם בתרדמת.. מה נסגר אתכם? מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - דיאנה :)

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -עוד צהריים,אל תפסיק,נשכח מליבך והאלופה. שיר השבוע לא של לירז - ריטה אביהו שבת בשבילך,משה פרץ אולי ואמא,קובי פרץ ואישתר,אני לא בן של מלך,את האחת של חיי,אולי,מאור דניאל לכי תספרי לכולם,שירי מימון,השקט שנשאר,אהבה קטנה שירי מימון ושמעון בוסקילה גשם שיבוא ריהאנה וביונסה. משהו טוב שקרה השבוע -דודה שלי עברה את הניתוח בשלום והשתחררה הביתה. משהו רע שקרה השבוע -אין עיתון/ספר/תוכנית השבוע - ערוץ 24 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -מחר אילת עם עמותת ''משען למרפא משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -אין תמונה -אין הערות/תלונות וכו' -שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

למעלה