סופ"ש

sivan1996

New member
עונה D=

שיר השבוע של לירז - X שיר השבוע לא של לירז - adam lambert- Fever משהו טוב שקרה השבוע - הופעה של ג'ארד לטו
משהו רע שקרה השבוע - לא משו מיוחד.....
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מועדון לילה =] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ללכת לים
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - פגישה עם המחנכת החדשה :-\ תמונה - טומי בעיצוב של סיון! XD הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לדור!!! שימשיך להופיע!!! באלי עוד הופעות שלו!!
לאדם, שיחליט לבוא לישראל כבר!!!!!
חחחח אליסה! מקווה שאת נהנית בחו"ל! D:

אליסה13

New member
חחח סיוי אני מתגעגת עוד 3 שבועות יומולדת

מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן כייהיי רצון שהחלום חיי התגשם מי כמוך יודעת כמה אני מחכה ורוצה שהיא תבוא אווף היא כזאת שלמות ואני כ''כ מטורפת עלייה שאין לתאר במילים תתפללי בשבילי וארתור בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תנסה לדבר איתה ביום ראשון אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אודה לך אגב גם מוזמן אשמח מאוד אם תבוא

RTur

New member
רק רציתי להגיד ש...

נראה לי שאף פעם לא היה פה שרשור סופ"ש כזה ארוך

עוונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - די לכאב ריטה וכנסיית השכל משהו טוב שקרה השבוע - בלאגן עם חברים חח כל מיני שטויות שאנחנו עושים משהו רע שקרה השבוע -כלום !!
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ים ! תודה לאל ההצגה עולה ! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום !! תמונה - הערות/תלונות וכו' -שיהיה שבוע טוב מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ארתור אליסוש דיאנה ניקה יוליה נטשה עומרי

אליסה13

New member
תודה רבה ביסלונת בחזרה אוהבת אותך איזו ההצגה?

בתל אביב או בראשון?

למעלה