סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - עידן רייכל-ממעמקים משהו טוב שקרה השבוע - הרצליה עם היפות :] משהו רע שקרה השבוע -כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מלא סרטים אין לי כוח לפרט חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לנסוע לליאור תל אביב
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שבוע אחרון לחופש שיט ! תמונה - הערות/תלונות וכו' - שבת שלום לכם אנשים ! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאורי ניקה עומרי נטשה ארתור אליסוש או בקיצור לכולם !

אליסה13

New member
דושה תודה רבה על הד''ש בחזרה../images/Emo13.gif

אוהבת אותך אשמח מאוד לשמור על קשר יש לך איסי או מסן? או פייס?

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -לצערי הרב במוסקבה עוד לא מכירים את המלאכית משמיים שלי שיר השבוע לא של לירז - במוס תיוי שירים באנגלית בירטני ריאהנה וכו' ושירים ברוסית חחחח ארתור יש שיר עם השם שלי ברוסית אתה לא מבין איך התעצבתי כששמעתי אותו ברדיו אמרתי לאמא אמא אני רוצה להחליף לו ת'המילים ולתרגם אותו לעברית אתה מכיר שיר כזה? משהו טוב שקרה השבוע - לדבר עם האנשים שאני כ''כ אוהבת ולקבל מהם כוחות וחיזוקים משהו רע שקרה השבוע -ריבים עם אמוש עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מוס תאבהה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ליומולדת שלי עוד 3 שבעות בבתקווה ענקית שאורחת הכבוד תגיע אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן כייהיי רצון!!!!! ולחזור לארץ ב27 יום שישי הבא משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת תמונה - אין הערות/תלונות וכו' -שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורכה ושבת של שמחה ושל אושר ואהבה ובעזרת ה' שבת כהלכה!!!!!!!! אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן כייהיי רצון!!!!!! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לשתי המלאכיות המושלמות שלי המלכות המושלמות שלי הנשמות הטהורות המושלמות שלי והן לירזוש וריטוש שלי מאושפזת עלייכן ,לליאורוש דושה,ארתור,ניקה,עומרי,סיוונוש וירין

RTur

New member
למה התעצבת משיר עם השם שלך?

להיפך, זה אמור להיות משמח לא? אממ לא עולה לי איזה שיר זה יכולה להיות אבל אני יכול לנסות לחפש

אליסה13

New member
חחח כי המילים ממש לא עליי אולי תכתוב אליסה

ברוסית ביוטיוב בטוח יש למרות שאמא אמרה לי שכתבו אותו לפני שנולדתי חחחח תחפש ותגיד לי מה את חושב עליו זה היה לי די מוזר לשמוע שיר עם השם שלי

RTur

New member
בסדר, מן הסתם שזה לא יהיה עליך

אבל עדיין, תמיד כיף לשמוע שיר עם השם שלך.. אני אנסה לחפש לך עוד מעט

אליסה13

New member
צודק תודה רבה נראה לי שכבר יש לי מילים תשמע ו

תגיד עם המילים שלי מתימאות

RTur

New member
אה אז תגידי לי איזה משפט את זוכרת

ככה יהיה לי יותר קל למצוא

עונה שבוע מדהים !!

שיר השבוע של לירז -אל תפסיק (שיר יפה אבל קורע) קצת ממכר ! שיר השבוע לא של לירז -Beyoncé - Sweet Dreams משהו טוב שקרה השבוע -כל השבוע הזה טוב !!!!! משהו רע שקרה השבוע -כלום
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - לאישה זורו 2 אחד הסרטייםם !!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -תל אביב ומסיבה של חברים
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים- דיאנה ליאור ארתור עומרי ואליסה

../images/Emo41.gifעונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - מלא של נייטוויש וטאריה טורונן
משהו טוב שקרה השבוע - הרבה בילויים
אה וזכיתי בדיסק של מיי פיינגולד למרות שכר יש לי אותו, אז עכשיו יש לי שניים
משהו רע שקרה השבוע - אני וחברות שלי צילמנו איזשהו קליפ, ולפני שבאנו לערוך אותו כל הסרטונים נמחקו |: עיתון/ספר/תוכנית השבוע - כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעות, להיפגש עם חברות וכאלה.. לא משהו ספציפי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - ארתור ואליסה :)

RTur

New member
אם בא לך, תביאי לי את הדיסק השני של מיי ../images/Emo6.gif

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Taio Cruz - Dynamite Lady Gaga - Alejandro Kelly Rowland - Commander (Remix with Nelly) Pixie Lott - Cry Me Out Maroon 5 - Misery, Give A Little More Kanye West & Beyonce & Chris Wilson - See Me Now Sarah Connor - Cold As Ice משהו טוב שקרה השבוע - הופעה משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - עדי אשכנזי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אולי להתחיל לעבוד משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - אין תמונה - אין לי כוח הערות/תלונות וכו' - חבר'ה כל הכבוד לכם, הפורום זז ומתפקד ואפילו חזרו אלינו אנשים משכבר הימים בגלל זה (סתיו
). תמשיכו כך! ואם כבר אז כבר ה-21 לחודש. עוד 10 ימים נגמר החודש.. תנו פוש אחרון כדי לעבור את ה-400 הודעות (אין לי מושג כמה כבר יש..) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לאליסה שברוסיה, לליאור, סתיו, אתי, סיוון, דיאנה, ניקה, עדן, נטשה, עומרי (מקווה שלא שכחתי מישהו)

למעלה