סופ"ש

Lir האחת

New member
סופ"ש ../images/Emo13.gif

כמה חיכיתי לסופ"ש ואין לי כוח לצאת היום בכלל
אני אוהבת לצאת בימי חמישי ושבת, שישי פחות. חמישי רק אם אני מצליחה להירדם בצהריים, אני יוצאת...אם אני לא ישנה קצת, אין סיכוי... מה איתכם? מתי אתם אוהבים לצאת לבלות?

idanshaf2

New member
לבלות???

מוכרת לי המילה... לא מצליח להיזכר בדיוק מה זה אומר..

Macphista

New member
האמת?

אני הולכת לצאת חנונית עצבנית עכשיו, אבל שישי בערב זה ה-ערב של הלימודים עבורי. אם יש יום ושעה שאני הכי מרוכזת- זה שישי בערב. לא יודעת למה, אני מניחה שזה קשור לעובדה ששישי זה הרי ערב ה-בילויים וה-יציאות אז אם כבר נשארתי בבית... אני מרגישה מחוייבת לעשות משהו מועיל ואני... לומדת. (כן, אני יוצאת באמצע שבוע, כשאין בעיה של תחבורה ציבורית ושהברירה האחרונה שלי היא לא מונית במחיר מופקע)

idanshaf2

New member
אני פשוט לא מסוגל ללמוד בערב...

אני יותר מתרכז בשעות הבוקר/צהריים.. אולי המוח שלי הוא סולרי או משהו כזה

גם ככה מגעיל לצאת בשישי..

בזמן הלימודים - ערבי שישי הוקדשו לגזירת אותיות/חיתוך קרטוני ביצוע ואצבעות והמון תיסכול באופן כללי..

סופ"שינג..

טוב, שומדבר לא ישתווה לסופ"ש שעבר, שבמהלכו היתי שיכורה 90 אחוז מהזמן... אבל לא נורא.. בסופ"ש הזה אני בצפון, חזרתי באופן ספונטני לחתולין אתמול אחר הצהריים.. היום בערב כנראה חגיגות יומולדת מוקדמות עם המישפוחה ואח"כ נראה מה יהיה (בירה? אהמ..אהמ..?). מחר אני חוזרת למרכז, אני וחברה יוצאות להופעה בערב. שבוע הבא - שבוע חגיגות היומולדת - כלומר - המון תלאביב, סקס, סמים ורוקנ'רול..HO YA

Saladin

New member
לאחרונה יצאתי לבלות בשנת 2000.

זו היתה יציאה עם שלושה חברים חנונים לקולנוע בקניון. מאז אני מחכה, כמו צבר באח הגדול, שמישהו יתן לי שתי סטירות ויוציא אותי מהשקנטוזיות שלי.

למעלה