סופ"ש שנות ה-90' ב-M.T.V...

dune d

New member
Enigma - Beyond the Invisible

המדהים מתוך Le Roi Est Mort, Vive Le Roi שיצא ב-96'. יחסית לשאר אלבומם הוא לא ממש מוערך כראוי לדעתי.

dune d

New member
Neneh Cherry - Woman

שיצא על פסקול הסרט הענק Long Kiss Goodnight. ננה היא אחותו של אינ'ל אי-צ'ארי למי שלא יודע.

dune d

New member
Everything But the Girl

Wrong [Todd Terry Remix אולי שיר הדאנס הכי טוב של שנות ה-90' לדעתי. גם הגירסה הרגילה מצויינת אבל מה שטוב טרי השעה כאן זה מדהים.

dune d

New member
Moloko - Fun for Me

איזה שיר חמוד. מתוך האלבום הראשון שלהם Do You Like My Tight Sweater? שלדעתי לא ממש הצליח אבל הם לא אמרו די והתמידו. אלבומם האחרון Statues מצויין.

dune d

New member
M People - Moving on Up

Heather Small בעלת הקול המדהים והמיוחד היא סולנית ההרכב הזה.

dune d

New member
The Man Who Sold the World

ותנחשו לבד של מי השיר... מתוך ההופעה המפורסמת שלהם ,MTV Unplugged in New York ביצוע מרשים ביותר לאחת הלהקות החשובות ביותר בעשור הקודם.

dune d

New member
ראש רדיו - "שרץ"

אני זוכר שקוטנר קרא לשיר הזה ככה באחד המיצעדים ותמיד שאני שומע אותו זה מזכיר לי את התקופה ההיא. מתוך Pablo Honey שיצא ב-93'.

dune d

New member
Blur - Country House

בין השירים החמודים ביותר ללהקה חמודה. תמיד מצליחים לשעשע אותי.

dune d

New member
Suede - Beautiful Ones

להקה מצויינת אם סאונד מדהים לדעתי וסולם שיודע לצווח כמו שצריך מתי שצריך. מתוך Coming Up שיצא ב-96'.

dune d

New member
../images/Emo180.gifAce of Base-Don't Turn Around

אני בטח לא צריך להוסיף עוד ,נכון?!

dune d

New member
Roxette - Sleeping in My Car

היישר מה-80' נכנסו בסערה ל-90' ולא שחכו להשאיר את חוטם כמו שצריך וכך היה. זוג מדהים.

dune d

New member
George Michael ft.Mary J. - As

יוצא להקת Wham ואם שלל שערוריות (יציאה מהארון המפורסמת) הוא קצת התפסף במהלך הקרירה אבל חזר ובגדול. השנה יצא לו אלבום חדש ומצוייןPatience. As לדעתי אחד השילובים הטובים ביותר שנעשו בשנות ה-90'.

dune d

New member
Mary J. Blige - What's the 411

מתוך אלבומה הראשון שלא ממש הורגש בגלל הרכבי הבנות האחרות שהיו בשטח (סולט, TLC) אבל לאורך השנים זה השתנה והיא הפכה לזמרת נשמע יחודית ומעניינת והקהל גילה את הכישרון הענק הזה.

dune d

New member
Sash! - Encore une Fois

*ייאצא* איזה דאנס מדהים, יצא ב-97' ועד היום אני מתענג על היצירה הגאונית הזו.

dune d

New member
Roger Sanchez

Last Night a DJ Saved My Life שיצא ב-98'. אחד מהמפיקים והיוצרים החשובים שפעלו (ועדיין פועלים) השנות ה-90' בסגנון האלקטרוני. רוג'ר יוצר בעיקר ניו-יורק האוס והוא מבחירי הסצנה האמריקאית והאירופית.

dune d

New member
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank

או בשמו האמיתי Norman Cook אשר ידוע בעוד כמה שמות מוצלחים. מתוך יצירת הפאר האלקטרונית שלו You've Come a Long Way, Baby ,אלבום מצויין לחובבי האלקטרו.

למעלה