סופ"ש של טיולים....

סופ"ש של טיולים....

אז כמו בכל שבוע, כדי לעשות רושם של משפחה שמחה ומאושרת וכדי שנוכל לחיות עם עצמנו בשלום ולעזור לילדינו לצבור קצת חוויות שיוכלו לספר לילדים שלהם, או בבית הספר/גן/פעוטון/משפחתון/קייטנה....אנחנו כל שבת מתכננים טיול שבת מושקע.
אנחנו פותחים את המגירה, בוחרים אחד מתוך 10 זוגות נעלי ההליכה שקנינו כדי להתאים לכל חולצות ההליכה שיתאימו לכל מכנסי ההליכה, שיתאימו לכל הגומיות בשיער....,
בוחרים את החולצה המתאימה עם המכנס המתאימים, קונים חטיפים לדרך, מתארגנים על ספר פעילות לילדים בנסיעה/דיסק/DVD/קלפים/משחקי יצירה..
ואז השבת מגיעה... ואנחנו לא מצליחים להחליט לאן לטייל כי שם כבר היינו ולשם כל עם ישראל נוסע ושם זה לא לילדים ו...בסוף נשארים בבית.....

אז גם בשביל זה פורום נשואים נמצא כאן כדי לעזור לכם להרוג את התירוץ האולטימטיבי.... ובכל יום חמישי יפתח שירשור טיול שבת ואתם מוזמנים להציע להיכן לטייל בשבת.....

אולי

טיול למציאת מקומות נסתרים , תמיד קינאתי בסרטי קיטש האלה שהזוג נמצא באיזה מקום חבוי , מתערטל מבגדיו .....
וצולל לתוך המים הצלולים , שנראו כירוקים מכל הצמחייה הסבוכה המקיפה.
מדובר על מעיין כזה, ומדובר על אהבת אמת
ואז הם מתעלסים להם בחושניות ...
כמובן שאז תמיד מגיע איזה מישהו וגונב להם את הבגדים ...

שיהיה לכם טיול מהנה ותדווחו על מקום שכזה במידה ותצליחו לאתר אחד .

פיקסון

New member
המלצה למשכימי קום

מוקדם עוד שהשמש לא זרחה איזור יער הנשיא בית שמש וכל עמק האלה להיות שם שהשמש מתחילה לזרוח פשוט מדהים כמו כן יש את כנסית בית גמאל (מקווה שזה השם ) העליה יפה וכמו באירופה

ממליץ על אחד ספציפית?

בדיוק מתהווה לי בראש רעיון על טיול יקבים, אם לא טוסקנה, אז בעמק האלה...
אשמח להמלצה.

פיקסון

New member
יש את מרכז מבקרים של יקבי ברקן

ובאיזור עמק האלה יש מס יקבי בוטיק פשוט GOOGEL

unique man1

New member
לא אחד שניים

אמליץ לך על שניים יש את יקב עמק האלה עם יינות מעולים
ובכלל כיף לטייל ביקב עצמו
ויש יקב אחד יותר קטן ופחות מפורסם בגבעת ישיעהו שנקרא נשק היין הנס שטרבך,
יין מעולה ומקום נחמד להסתובב בו

justnati

New member
כשתגיע לעמק

תסמני לי, אשמח להראות לך את הנוף הקסום...

יש לי יתרון מובנה עלייך.

אצלי הטיול בבוקר הוא במסלול קבוע, בדרך חזרה יש כמה תחנות עצירה קבועות שעוצרים כל פעם באחת אחרת.

ובערב, הולכים לשבת על הדשא עם פיצוחים ובוהים במחשוף של מי שיושב/ת הכי קרוב.

מאלף שבלולים

Well-known member
ויש חומוס מ ע ו ל ה

בכרמי יוסף במרכז המסחרי, כן, כן, פתוח גם בשבת, לבדוק בגוגל: החומוסיה של זרזיר, שווה כל גרגיר!!

והטעם משתבח אחרי הליכה הגונה.....

לאורך כל הדרך העולה לירושלים, ולא כביש 1 ישנם מקומות נפלאים, לאכול, לשתות, להנות מן הנוף, וגם פינות קטנות לזריזונים [quicky בשפת המקור]

mar nina

New member
זריזונים - אהבתי

אחלה רעיון הפוסט הזה.
קראתי ולמדתי.

קרוסלע

New member
בא לי לנסוע לנחל דוד...למצוא את המפל שהצטלמתי

בו בפעם האחרונה בכתה ו' חחחח

בקשר אליכם, הייתי ממליצה (מנסיון) להכין הכל בערב לפני , אפילו לתדלק פול...אפילו את האוכל והשתיה ולקום מוקדם מוקדם בבוקר, לעלות על האוטו ולצאת...אין סיכוי שתישארו ככה בבית

למעלה