סופ"ש רגוע?

s o u l o s t

New member
סופ"ש רגוע?

בד"כ לא יוצא שאני מגיע הביתה בימי חמישי מהצבא, וכשאני כן מגיע אז מעטים הפעמים שאין לי מה לעשות.. אבל מה אם אני רוצה לצאת למקום מן המניין? האם אני חייב ללכת למקומות הומי אדם וסליזיות שיש בשפע או שמא יש אלטרנטיבות? פשוט מעניין אותי האם יש מקומות שאפשר לצאת אליהם (בין היתר אנשים "כמונו"
)שהם קצת יותר מתאימים לאופי קצת יותר רגוע. אני לא מדבר על בתי קפה וכו', אלא פאבים ואולי אף מועדונים בעלי אופי מעודן, רגוע וביתי יותר.. בקיצור, לאן אתם יוצאים? (כשיש זמן..)

SmartToyBoy

New member
לא ולא...

כל ה"תיאטרון-אוויטה-FFF-MaleDom" ושאר הליינים למיניהם אינם האופציה היחידה. קודם כל נדמה לי שיש פאבים רגועים באזור תל אביב, ואין זה מחייב המציאות שהם יוגדרו כמקומות של "הקהילה", אלא פשוט שיהיה ידוע שזה מקום שגם הומואים יכולים להגיע אליו, ולהתנהג בחופשיות. באופן אישי אני יכול להמליץ על המון בתי קפה ומסעדות - אחד התחביבים שלי
יש גם כל מיני דאנס-בארים כאלה שהם יותר בסדר. אם תרצה אני יכול לברר, וחוץ מזה נראה לי שזה יהיה נחמד אם מישהו יוכל להעביר לנו כאן איזושהי סקירה בנושא. חשוב מאוד לציין - כמעט כל המקומות הללו אינם כשרים, וצריך לקחת זאת בחשבון אם אתה מקפיד ואתה מתכוון לשתות יותר מבקבוק של דיאט קולה. בהצלחה וסופ"ש נעים

סבבב

New member
יש בר-מסעדה כשר בת"א

"מקום מהסרטים". זה נמצא ליד כל-בו שלום.

שמעתי על עוד פאב כשר

הוא נמצא ברח' הרכבת 36. אני לא יכול לחוות עליו דעה, כי כשאני מגיע לת"א אני נוהג, ואז אין לי מה לחפש בפאב, אבל אתה יכול לנסות בכל זאת. אם תחליט לנסות, אשמח אם תכתוב כאן את חוות דעתך.

dkey

New member
פעם היה את הקפקא

שהיה בית קפה קהילתי. אבל כיון שבכל מקרה אינך מדבר על בתי קפה, אתה יכול ללכת לאויטה או לבר החדש שנפתח שנקרא סדמוס אמורי בנחלת בנימין 37 (לא הייתי). אלה בהחלט מקומות סולידיים. ככל שבאים מוקדם יותר יש יותר מקום (אישית אני מעדיף מקום הומה אדם) ואפשר סתם לשבת עם חבר על הבר או ליד שולחן. בימי שלישי פעם בכמה שבועות יש באויטה מופע דראג של הגוואלד מירושלים (כמדומני יהיה השבוע). לאותו ערב באים הומואים דתיים. ממה שאני קורא באויטה יש כל מיני ארועים במשך השבוע (הרצאות או מופעי אומן וכו'). לא מגיע אני מניח קהל רב.

הבר החדש

מומלץ. הוא בסגנון הקרפה דיים ז"ל. התרשמתי שהמקום מבטיח. הייתי ממליץ גם על המינרווה - שאמנם פונה בעיקר לקהל הלסביות, אך לא רק. אפשר למצוא גם גברים ואפשר לבוא עם חבר או חבר'ה ולשבת ובעיקר ובעיקר להנות מהמוזיקה המצוינת!!! לא מצאתי עוד מקום כה משובח במוזיקת `80s` & 90s בשומקום אחר. המקום מאד ידידותי לכולם ובימי שלישי - מתקיים ערב גברים. איפה? אלנבי 98 - פינת סמטת בית השואבה ת"א. המקום בעל ערך היסטורי בקהילה ההומולסבית שכן הוא קיים עוד משלהי המאה הקודמת שנת 96 או 97 כמדומני בילוי נעים

BabyBoy1

New member
המקום היחידי של הומואים שהייתי בו

זה האוויטה. ןלטעמי הוא דווקא בכלל לא סליזי, ואם אתה גם יושב בחוץ אז גם לא מפריע יותר מידי שיש הרבה אנשים. (וגם אפשר לדבר כי המוזיקה לא מחרישה לך את האוזניים)

s o u l o s t

New member
גם אני הייתי שם..

ותאמין לי, לא מומלץ להגיע עם כיפה על הראש. מנסיון..

אני לא הייתי שם מעולם

אבל ראיתי, עשרות פעמים, כשהייתי בליין צעיר, בחורים דתיים מורידים כיפה לפני שהם נכנסים למקום של הומואים. יש לי עוד המון מה לספר ולהגיד בנושא - אבל אני (בינתיים) אשתוק.

likud1

New member
גם אני הייתי באוויטה כמה פעמים

וזה נחמד דווקא, אבל אני מוריד את הכיפה. זה נכון שיש לכיפה עדיפות ולמתנחלים בכלל וגם זה מניסיון
חוץ מזה שאני מגיע בד"כ כשקצת מתרוקן שם.

סבבב

New member
אולי כי הוא לא הולך לשם...

בשביל להפוך לאטרקציה ולמשוך תשומת-לב ולהשיג דברים כאלה ואחרים, אלא סתם לשבת במקום כזה...

likud1

New member
פשוט לא רואה לנכון

להיכנס למקומות לא כשרים ככלל, עם כיפה. בעייני זה סוג של חילול ה'. מעבר לזה, אני לא נכנס לשם כדי שיתחילו איתי, אני פשוט נהנה שם כי אני מרגיש חופשי. יש לי כן חברים הומואים חילונים ואני מודע לזה שזו אטרקציה.

boy34

New member
מה כל כך אטרקטיבי בהומואים דתיים ?

זה נישמע כל כך פתטי שיש בזה יתרון. נכון שיש בזה יופי משלו אבל יש כל כך הרבה קשיים להיות בקשר עם הומו דתי ולא ניראה שיש עדיפות לדתיים. אולי יש משהו בתולי בדתיים.. יותר תום וטוהר אבל הקושי, לדעתי, מעפיל לא פחות.

SmartToyBoy

New member
אני חייב רק לומר...

שאני בדיוק, ממש בדיוק הייתי אומר לעצמי את המשפט "להיכנס לכאן עם כיפה זה לא מתאים" ! זה היה מזמן... כבר שנה בערך שהחלטתי שאני נכנס, גם אם לצערי זה מקום לא כשר ו\או פרובוקטיבי-רועש מדי - אני נכנס עם הכיפה על הראש ! ואם למישהו יש בעיה עם זה, אז יחכו לו בלילה קבוצה של קצינים עצבניים בחדר המדרגות וכדאי שיזהר...
חחח... וברצינות: אני יהודי דתי ולא אוריד את הכיפה בגלל אף אחד (רק אם יש רוח ממש חזקה...). אני לא חושב שיש בזה כ"כ חילול ה'... כמה כתבתם ביומיים האחרונים !!! אני משתגע ! אין לי זמן להגיב לכלום ! לילה טוב לכולם

אה אוקי..

בכל מקרה לא התכוונתי לשפוט, אלא זה נשמע לי בראש כמו סתירה בין הדברים ועכשיו נראה לי שיותר הבנתי את המחשבה שלך שמאחורי זה.. אני מניח שיש איזה סטריאוטיפ שדתיים הם אנשים מחונכים או טובים יותר שעומד מאחורי הדברים שאמרת.. למרות שקשה לי להסכים עם זה, ואני רוצה להאמין שאני אישית לא שופט ככה את האנשים שאני מכיר או לפחות עובר את השלב שמעבר לסטריאוטיפ, של להכיר את הבנאדם ולחבב או לא ממש לחבב אותו לפי שיקולים אחרים.. אולי יום אחד לשים כיפה במקום של גייז יהיה דבר טבעי ולא ישפיע לשום כיוון :) וגם האיש על החמור יבוא :p אגב אני חילוני.. ופעם ראשונה שאני כותב כאן.. סתם עניין אותי הדיון שלכם..

likud1

New member
אין לך על מה להתנצל

לגיטימי שתשאל שאלות. אני כבר התרגלתי לזה מחברים טובים חילוניים

למעלה