סופ"ש רגוע..

סופ"ש רגוע..

היי חבר'ה..איך ער השבוע? אני אביטל..למי שלא זוכר או שבח..שיהיה לכם אחלה סופ"ש שיר השבוע של לירז - בעיננים עצומות שיר השבוע לא של לירז - loca משהו טוב שקרה השבוע - כלום.. משהו רע שקרה השבוע - גם כלום.. עיתון/ספר/תוכנית השבוע - החיים זה לא הכל בויאודי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חנוכהה! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - פסיכומטרי.. תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכל הפורום המדהיםם!!

רוית46

New member
עונה - סוף שבוע נעים:)

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז-i miss you avril lavingne משהו טוב שקרה השבוע-ציונים מעולים :) משהו רע שקרה השבוע-מבחן במתמטיקה :0 עיתון/ספר/תוכנית השבוע-מיכאלה האלופה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש חנוכה ! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-מבחן אחרון לשליש אין לי כוח ! תמונה-אין:) הערות/תלונות וכו/- אין:) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים- לאליסוש מתגעגעת אלייך המונים-
-

אליסה13

New member
עונה סופ''ש נעים ורגוע ושבת שלום ומבורכת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק,עוד צהריים,ריסים,נשיקות,נשכח מליבך,הכל יהיה בסדר והאלופה הצילצול שלי בנייד. שיר השבוע לא של לירז-ריטוש המלכה הדיווה המספר1 הבינלאומית המושלמת שלי,שירי מימון,קובי פרץ,ריהנאה,מאור דניאל. משהו טוב שקרה השבוע-סבתא שלי באה לביקור בארץ. משהו רע שקרה השבוע- עיתון/ספר/תוכנית השבוע-גיא פינס,חדשות הבידור,דאוס,שמש,ערוץ 24 וכמעט מלאכים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש ים המלח עם משפחתי היקרה והאהובה וחנוכה פסטיגל לפגוש את ריטוש המלכה הדיווה המספר1הבינלאומנית המושלמת שלי ! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-שהחופש יגמר ! תמונה-אין:) הערות/תלונות וכו/- ליאורוש תרגישי טוב החלמה מהירה אוהבת אותך מסרו ד"ש למי שאתם רוצים- לרויתוש גם אני מתגעגעת אלייך דברי איתי אהובה שליי במסן או באיסי לליאורש תרגישי טוב החלמה מהירה אוהבת אותך כל כך אהובתי היפה! ,לסיון ולארתור

RTur

New member
אביטל את חוזרת אלינו?

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Taio Cruz & Kylie Minogue - Higher משהו טוב שקרה השבוע - היו לי 3 הופעות והיום עשיתי פיקניק עם חברים והיה ממש כיף. משהו רע שקרה השבוע - אני חולה (עדיין) עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אלן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הבר מצווה של אחי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודע תמונה - אין לי כוח הערות/תלונות וכו' - אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולכם :)

למעלה