סופ"ש רגוע...

M o n a L i s a

New member
סופ"ש רגוע...../images/Emo20.gif

מה התוכניות שלכם לסופ"ש? איך עבר השבוע? אני נוסעת מחר בבוקר לכינרת
.

Freaky Fairy 19

New member
אין תוכניות...

סתם עוד סופ"ש משעמם בבית... בא לי גם כנרת. יש לך מקום בתיק?

Dizen

New member
סופ"ש עמוס../images/Emo122.gif

מחר אירוע משפחתי טעון משהו וביום שבת עוברת דירה... בלע.

ChilD SouL

New member
לעבוד.

מחר זה יהיה היום ה13 שלי [או 14 שאני עובדת, ללא הפסקה] והיום ה7 שאני קמה בשעה 4 וחצי בבוקר [ואלוהים יודע איך אני עושה את זה, בשבילי עד שעה 7 בדרך כלל זה עדיין נחשב לילה], לכן - עוד 10 שעות אני אהיה כבר בעבודה, למשמרת חמודה של 12 שעות [לא פחות ולא יותר
]
. בערב מקווה לצאת או להתאוורר קצת כי בשבת... אחחח... השבת, מנוחה
ואפשר לישון, סופסוף.

mikmik 01

New member
איפה את עובדת

שמכריחים אותך לקום בשעות כאלה?? זה לא חוקי

התוכניות שלי לסופ"ש../images/Emo42.gif

יום שישי- לצאת לבליינד דייט
יום שבת- לארוז
יוהווווווווווווווו

mikmik 01

New member
סופשבוע רגוע...|גזוז|

אין תוכניות מיוחדות, פרט ללעבוד כל ערב ואולי לפגוש חברים....... אני צריכה לתכנן את שבוע הבא, כבר הייתי במוד של "הולך להיות לי שבוע עמוס כי אני מתחילה ללמוד" - התבדיתי

amitk80

New member
סוף שבוע עמוס

בוא נראה מה התוכניות לסוף שבוע: מחר יש בריתה לאחיינים שלי (תאומים). איך עבר השבוע? עבר פצצות. התחלנו את השבוע בברצלונה (נסעתי ביום שישי שעבר וחזרתי ביום שלישי). היינו במשחק כדורגל של ברצלונה מול אתלטיקו מדריד בקאמפ נואו עם למעלה מ 70 אלף אוהדים. ממה שיצא לי לראות האיצטדיון היה מלא אבל לא ידועה לי כמות האוהדים. היה משחק אדיר. מסי, דקו ורונלאדיניו נתנו הצגה מהסרטים. ברסה פרקה 3-0 את אתלטיקו מדריד ולא פחות חשוב היתה אחלה אווירה של האוהדים. זה משהו שאי אפשר לתאר. חזרנו ביום שלישי מבואסים לארץ כי נגמר הטיול וכי החזרה ללימודים ולטחינה מתקרבת לצערי. לא נורא נתחיל לספור את הספירה לאחור לנסיעה לחו"ל. התוכניות ללכת לחדר כושר ולהוריד עוד כמה פרקים של העונה השלישית של 24. אני עכשיו בפרק 15 (צפיתי ב 14 פרקים). לילה טוב וסוף שבוע רגוע, עמית

mikmik 01

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif

תינוקות זה הדבר הכי מתוק שיש. במיוחד שהם באים בזוגות

amitk80

New member
בהחלט

וואי הם כאלו מתוקים.. גם מצד שני זה מאד קשה לטפל בשתי תינוקות במקביל... עמית

סופשבוע הגיע- ייייייה ../images/Emo9.gif

התוכניות שלי היום זה: 10:00- ראיון עבודה בטיפול בילדים- משהו שממש נראה לי יילך טוב
. 18:00- עוד ראיון- פחות אהבתי כי זה כולל לקחת את הילדים מהגנים, אבל נראה. ובאמצע אנחנו נעשה קניות ונסתובב קצת
ומחר בצהריים ארוחת צהריים אצל אמא שלו, כי היא עומדת לנסוע. הוא גם היה אמור להיות עכשיו בלונדון מטעם העבודה, אבל הנסיעה התבטלה
.

uri80

New member
שבוע עמוס. השבועיים הבאים גם. אני רק רוצה

לנוח קצ, לתפוס כמה שעות שינה ובין לבין גם לפגוש כמה חברים. מתי בדיוק יוצאים החגים הבאים?
צריך חופש דחוף.

למעלה