סופ"ש רגוע

2MayaN2

New member
סופ"ש רגוע../images/Emo175.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\סרט\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
מסכמת =]

שיר השבוע של פארמור:felling sorry all i wanted שיר השבוע לא של הלהקה:nveer say never-justin biber feat jaden smith רבעת השירים הראשונים בסאונקטרק של אקליפס =] our time is running out-muse השבוע היה כיף כי:נגמרים הלימודים! השבוע היה באסה כי:משעמם-והיה הכדו"ז האחרון.. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: טורצווד 2 ודוקטור הו 5,?...,the short seconed life of bree tanner תמונת השבוע:=> ציפיות לשבוע הבא: חופש!! משהו שאתם לא מצפים לו: ?... משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): נוואופ

yael1998

New member
מסכמת ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: ignorance שיר השבוע לא של הלהקה: coldplay- fix you השבוע היה כיף כי: אני תמיד שוכחת את הדברים האלה
השבוע היה באסה כי: דגלנים, אלא מה?
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: אמ... תמונת השבוע: נוסטלגיה XD ציפיות לשבוע הבא: מסיבת סיום D: משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): ברני (נו הדינוזאור הסגול) הוא פדופיל! אפילו תראו ~ "ברני הוא מין דינוזאור בדימיון שלנו שהוא גדול אז הוא יכול לגעת בכולנו" O_________O

נסטי XD

New member
חה!! גמאני חשבתי על ברני לפני כמה ימים

אחד השירים המטרידים :S

yael1998

New member
אני חברה שלי שרנו את השיר הזה ../images/Emo47.gif

כל השיעור והדבקנו את כל הכיתה D:

מסכמש"ת

שיר השבוע של פארמור: כולם D: שיר השבוע לא של הלהקה: Riot-Three Days Grace השבוע היה כיף כי: היינו בממדיון והיה כיףףףףףףףףףף השבוע היה באסה כי: לא היה ממש באסה תוכנית\\\\\סרט\\\ספר השבוע: שנות ה-70 תמונת השבוע: לאא ציפיות לשבוע הבא: חופשששששששששש משהו שאתם לא מצפים לו: ואו אין נראלי :O משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\מוטו לחיים): זאת לטאה עם שני ראשים והם שונאים אחד את השני!

נסטי XD

New member
סיכום :)

שיר השבוע של פארמור: all i wanted שיר השבוע לא של הלהקה: בעיקר hinder- better than me השבוע היה כיף כי: הוא נגמר, יאללה אין לשון יותר! השבוע היה באסה כי: הרבה דברים =\ תוכנית\\\\\סרט\\\ספר השבוע: מופע שנות ה70, מרפאה פרטית, תמונת השבוע: נעעע ציפיות לשבוע הבא: לסיים את הבגרות הדפוקה השזאת בהיסטוריה ובתקשורת, ויאללה חופש (עד למועדי ב' חחח) משהו שאתם לא מצפים לו: לעשות את הגרויות XD , יש לי ניתוח יום שלישי משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\מוטו לחיים): המכות יעברו עם הזמן, אבל מילים לא...

2MayaN2

New member
בהצלחה בבגרויות ../images/Emo221.gif

אני כ"כ הולכת להכישל מחרXD מה ניתוח?
תרגישי טוב(?)

נסטי XD

New member
חחחח לא משו רציני יותר מדי :)

למדת טוב? אני למדתי אתמול 10 שעות (כן, ספרתי את השעות שלמדתי XD) שיהיה בהצלחה מחר

2MayaN2

New member
חחח לא מספיק האמת ../images/Emo221.gif

אבל אני חושבת שהלך בסדר:)

למעלה