סופ"ש רגוע ../images/Emo140.gif
בוקר טוב בנות, זוכרות שסיפרתי לכם שאני יצאתי מהעבודה שלי יום חמישי עם כאבי תופת בבטן בגלל שאני אמורה לקבל מחזור? אז לא קיבלתי... ולא , אין הריון... פשוט המחזור מאחר...
יש לי התכווצויות קטנות בבטן ולא נעים לי, אני מרגישה מספיק חזקה כך שבאתי לעבודה אבל ההורמונים שלי משתוללים. יכול להיות שהאנדו' משבשת את המערכת ההורמונלית?
אני מקווה שהמחזור יגיע ויילך כבר.... היום אני צריכה לטלפן לרופא שלי ולומר לו שלא אעשה ניתוח אצלו ואני רוצה ללכת לייעוץ בתה"ש כמו שהמלצתם איזה מצב לא נעים זה...... ואי הייתי מעדיפה שמישהו אחר יעשה זאת במקומי.. איכ.....
קיבלתי תור לייעוץ בתה"ש ב 22 לחודש. עוד שבועיים, זה לא רחוק מדי?? אני רוצה יותר מהר כדי לסיים עם זה כבר.. אני רוצה להיות אחרי הניתוח ובלי האנדו'. בנתיים אני בעבודה, מסתכלת על השעון כל הזמן שהיום ייגמר לי ואהיה אחרי הדיבור עם הרופא..
הסוף שבוע עבר די בסדר, טיפה כאב אבל השתחרר וכמו שאמרתי המחזור לא רצה להגיע ולא מובן לי למה יום חמישי היו לי כאבי תופת בבטן אז כדי שארגיש טיפה יותר טוב אני הלכתי למטבח ובישלתי נשיקות, בעלי בא ונתן לי המון נשיקות.... חחח
את שאר הנשיקות חילקתי בעבודה , לא צריך להיסחף... אני אשמין... חח
מחבקת אתכם, אנדוש.
בוקר טוב בנות, זוכרות שסיפרתי לכם שאני יצאתי מהעבודה שלי יום חמישי עם כאבי תופת בבטן בגלל שאני אמורה לקבל מחזור? אז לא קיבלתי... ולא , אין הריון... פשוט המחזור מאחר...