סופ"ש רגוע..שאלון

סופ"ש רגוע..שאלון

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? 3.הולכים לבית הכנסת? 4.עושים קידוש? 5.הדלקתם נרות? 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? 7.מתכננים טיול למחר? 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? 12. מאמינם באלוקים? שבת שלום..

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייי ראשונה

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? לא יודעת... נראה 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? לא יודעת 3.הולכים לבית הכנסת? נראה לכם? לא הייתי שם כמה שנים טובות 4.עושים קידוש? לא 5.הדלקתם נרות? לא 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? לא. כי זה אומר שנשאר לי עוד יומיים ואני חוזרת לבסיס 7.מתכננים טיול למחר? לא 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? לצאת עם החבר'ה 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? שינה 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? לא 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? שיהיה להם לבריאות... ואושר 12. מאמינם באלוקים? באלוקים... לא, אבל באלוהים כן

CrazyYoYo

New member
אנייייייייי שני

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? ממ סרט ואז ללכת לחבר 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? עניתי ב1 3.הולכים לבית הכנסת?לא 4.עושים קידוש?לא 5.הדלקתם נרות?לא 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? כן, כי סופ"ש נו
7.מתכננים טיול למחר?לא 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? הכל חוץ מלימודים 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? חופש מביתספר 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? לא 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? איש איש באמונתו יחייה או משהו 12. מאמינם באלוקים? לא

../images/Emo188.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? לצאת החוצה עם חברים 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? ללכת לקולנע עם כבר 3.הולכים לבית הכנסת? לא 4.עושים קידוש? לא 5.הדלקתם נרות? לא 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? כן, כל החברים חוזרים מהפנימייה 7.מתכננים טיול למחר? לא 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? שבת ל-י-ש-ו-ן שיש לצאת 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם?שינה לארוך זמן 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? לא 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? כל איש באמונתו 12. מאמינם באלוקים? תחזרו אלי...

d r o r y

New member
עונהנהנהנה:

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב?להיות על המחשב עד השעות הקטנות של הלילה 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע?להישאר בבית 3.הולכים לבית הכנסת?חס וחלילה!! 4.עושים קידוש?כן...רק בגלל שאבא שלי מתעקש שנעשה(פשוט יש לנו את ההרגל לעשות את זה עוד מהתקופה שהייתי מסורתי ושמרתי שבת) 5.הדלקתם נרות?לא 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה?לא במיוחד.כמו כל שאר הימים. 7.מתכננים טיול למחר?כנראה שכן...טיול רגלי כזה עם הדיסק-מן שלי,כמו בכל שבוע 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת?מחשב,טיול בחוץ עם הדיסק-מן,לנוח,ועוד... 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם?עוד יום במהלך השבוע 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו?לצערי,כן.הייתי שומר שבת עד לפני שנה ומשהו.אפילו שומר הדוק.וכך נשארתי יותר מ 3 שנים,עד שהחלטתי שזה פשוט לא זה. 11.מה יחסיכם לשומרי שבת?לא יודע...שישמרו. 12. מאמינם באלוקים?כן.אבל גם שונא אותו ומאוכזב ממנו קשות. שבת שלום..

DD:

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב?להתכרבל בתוך המיטה עם הפוף המחמם,ולנוח..סוף סוף סופ"ש כמה אני סובלת בבצפר..:S 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע?להתכרבל במיטה ולראות טלויזיה..
3.הולכים לבית הכנסת?לא 4.עושים קידוש?כן 5.הדלקתם נרות?כן 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה?כן בגלל שזה יום קצר ונחמד
7.מתכננים טיול למחר?אולי סרט.. 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת?לנוח ולשבת על המחשב 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם?יום מנוחה?
10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו?נממ בערך.. 11.מה יחסיכם לשומרי שבת?מה אני אמורה להרגיש כלפיהם?
12. מאמינם באלוקים?יאפ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ברוש36

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב?ממ..ליומולדת בבית של חברה
2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע?בבית
אבל יומולדת וזה
3.הולכים לבית הכנסת?לא 4.עושים קידוש?לפעמים
5.הדלקתם נרות?כן! 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה?כן,כיפי
יום אחרי זה שבת
7.מתכננים טיול למחר?לאלאלא...שבת גשומה בבית
8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת?לישון
9. מה יום השבת מסמל בעייניכם?שקט
10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו?אולי
11.מה יחסיכם לשומרי שבת?רגיל
,מכבדת אותם 12. מאמינם באלוקים?כן

ChOcOlAtE gIrL2

New member
נחמד../images/Emo9.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? להיות מול הטלוויזיה חולה ולהיות עם הבני משפחה שנוהרים לכאן כל יום שישי
2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? מתחת לשמיכה ולראות טלוויזיהההה
עם שוקווו
ועם נוינוי שנמצאת לידי
3.הולכים לבית הכנסת? לא
4.עושים קידוש? כן 5.הדלקתם נרות? כן 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? אממ כן די.. 7.מתכננים טיול למחר? לא 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? להשתעמם בבית..>< 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? היום שלפני תחילת השבוע. *נו תעבור כבר י'מניאק*
10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? לא
כאילו אני די שומרת..
11.מה יחסיכם לשומרי שבת? בסדר מה אמור להיות היחס שלי אליהם? 12. מאמינם באלוקים? כן

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? ממ. כבר לא יומשישי, אבל ביומשישי הלכתי בבוקר לעזריאלי עם החבר ובערב ליומולדת של חברה טובה. 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? לבלות בהופעה, מה. 3.הולכים לבית הכנסת? לא. 4.עושים קידוש? פעם היינו עושים, היום כל הבית גדל. 5.הדלקתם נרות? כנ"ל. 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? כן, בגלל שזה יום שיש בו הרבה מה לבלות. 7.מתכננים טיול למחר? ממ לא. 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? הופעות. 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? לנוח ולראות אנשים. ז"א, לא לנוח בגלל שאומרים, אבל אני תמיד עייפה אחרי ימי שישי. 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? לא. 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? טוב להם, זה מה שהם מאמינים בו, שיהנו. אני בכלל לא אמורה לחשוב עליהם משהו. 12. מאמינם באלוקים? לא חושבת על זה.

עונה למרות שעבר ../images/Emo3.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? סתם יושבת עם חברה, קר מידי. 2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? להשאר בבית... 3.הולכים לבית הכנסת? לא 4.עושים קידוש? לא 5.הדלקתם נרות? לא 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? אממ לא אוהבת ולא שונאת 7.מתכננים טיול למחר? לא 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? לישון , להיות עם החבר, לצאת בשישי 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? שיעמום 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? לא 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? לדעתי זה מעפן אבל כל אחד שיעשה מה שבא לו 12. מאמינם באלוקים?לא

../images/Emo187.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב?(זה היה אתמול אבל לא משנה=])אני וחברה שילי ישנו אצל עוד חברה שיליי...היה הכי מצחיק שישש
2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע?בבית..הספיקו לי הסרטים לשבוע זה...
3.הולכים לבית הכנסת?היום(?!)--לא
4.עושים קידוש?לא 5.הדלקתם נרות?לא 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה?כן..אפשר ללכת לישון מאוחר..לצאת וזה..הכי כיפפפ 7.מתכננים טיול למחר?כאילו להיום?דווקא כן..משו קטן
8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת?לצאת או להיות עם המשפוחה
09. מה יום השבת מסמל בעייניכם?יום מנוחה
10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו?אממ..לא ממש=/ 11.מה יחסיכם לשומרי שבת?שיהיה להם בכיפפ(?!) 12. מאמינם באלוקים?יאם!

אני../images/Emo9.gif

1. אז, מה אתם הולכים לעשות הערב? ללמוד
2. היום דיי חורפי בחוץ, מה תעדיפו להישאר בבית מכורבלים מתחת לשמיכה ולצפות בטלויזיה או ללכת לקולנוע? להשאר בבית... כמה שאני שונאת להשאר בבית.. כמה שאני שונאת חורף...
3.הולכים לבית הכנסת? ביום כיפור ור"ה 4.עושים קידוש? כה 5.הדלקתם נרות? בדרך כלל 6.אוהבים את יום שישי -אם כן,למה? אם לא-למה? לא כל כך 7.מתכננים טיול למחר? אה זה כאילו שאלון של יום שישי? עכשיו מוצאי שבת אממ כן הייתי בטיול כל שישי שבת 8.מה אתם הכי אוהבים לעשות שישי שבת? שיבואו אליי אנשים ככה צחוקים וזה.. וכמובן לישון אחרי/לפני שהם באים 9. מה יום השבת מסמל בעייניכם? מנוחה 10.חשבתם פעם לשמור שבת/שמרת שבת מתישהו? אפשר להגיד שאני שומרת... פה ושם לא אבל בעיקרון כן 11.מה יחסיכם לשומרי שבת? כמו יחסי לכל שאר האנשים בעולם 12. מאמינם באלוקים? ברור!!!!!!!!!!!

למעלה