סופ"ש רגוע לכולם...

סופ"ש רגוע לכולם...

חבר'ה אני מקווה שאתם מתחילים להתרגש כמוני... אוטוטו האלבום יוצא והקליפ של "אהבה קטנה" יתחיל לרוץ בכל ערוצי המוזיקה... אני אגלה לכם סוד קטן, גם האתר הרשמי עומד לעבור שינוי לקראת כל הדברים החדשים ששירי מוציאה... אז שיהיה לכולנו סופ"ש מדהים!!!!

אהההההההההההההההההה הדסוש!!

התגעגתי אליך!!!!!!!!! וואי אני ממש אבל ממששששששששששש מתרגשת!! גם קליפ חדש שיצא וגם הדיסק שיצא וגם עיצוב חדש לאתר!! אהההההההההההההההההההההה חח.. אני מזה מתרגשת אין לכם מושג!!!!!!!!!!!!!

yardenk1

New member
סופשבוע מעולה...

סופשבוע מעולה לכולם!!!! אני הולכת לגמר של כוכב נולדדדדדדדדדד!!! מי שהולך שידבר איתי.. ולא לישכוח..לא להפסיק להצביע לשירי אפילו לשניה... אני יודעת שזה מטורף...חח אבל מה לא עושים בשביל הזמרת הכי בעולם?!?

באמת..??

את הולכת לגמר של כוכב נולד..?? זה עולה כסף..?? אממ.. אני לא יודעת כי שמראים איפה יהיה הגמר יש שם מלא כיסאות.. השאלה אם זה על כיסאות או שעומדים ((כמו בשני הגמרים חח.. הקודמים של כוכב נולד.. בניצנים..?)) אממ.. כי אני פוחדת שיהיו יותר מידי אנשים.. אבל אני מתהההההההה לראות את שירי ((המושלמת)) שלייייי גם שם..!!

gsufvi

New member
אני גם הולך ומה שהראו בכ"נ לא נכון

ראיתי איפה שהגמר אחרי שהראו כביכול את הבמה אבל בכלל היא לא מוכנה הייתה ואין כיסאות. צריך להוריד ריגטון בפלאפון שעולה 5 שקל ואז מקבלים קוד מכניסים באתר והולכים אבל יכול להיות שאי אפשר יותר.

gsufvi

New member
סוף שבוע מצוין

זה הסוף שבוע הכי טוב שהיה לי בחיים אני חושב.

כנסוווו כווולם!!! זה חשוב!!

מה שרציתי להגיד זה שאני בשבוע הקרוב הולכת להתקשר לרדיוס לתוכנית 1 שמשודרת ב8 ועד 10 בלילה ואני הולכת לבקש את "אהב קטנה" ולהקדיש אותו לכם ולפורום הרשמי ולכמה חברים שלי.. בקיצור.. אני אודיע בדיוק מתי אני מתקשרת ומבקשת וכל זה.. אבל בנתיים.. רק שתדעו חח..!!

יאאאאאאאא

זה בזמן האחרון קורה לי כל הזמן!! אני לא בטוחה אם זה בן או בת.. ואני תמידדדדדדדדדדדדדדדדד בוחרת בהפוך.. אז אני מצטערת!!

שאלההההההההה

התמונה שצירפתי זה באמת היה פעם האתר הרשמייייייייי ממש רשמי של שירי..?? כאילו אותו אתר של עכשיו רק בעיצוב שונה..?? לא הצלחתי להעלות אתה אז הנה לכם קישור:

למעלה