סופ"ש רגוע לכולם...

Dorushh 3

New member
../images/Emo32.gif ליום שישי!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo3.gif

כל מה שלא קשור לשירי
לכאן
שבת שלום לכווווווולם!!
אני מקווה שאתם עדיין מצביעים לשירי באנשי השנה!!
וסתם..באלי שרשור צבעוני..
|לב- ש|
יום טוב לכולם
ואייייי עוד פרק אחד לטלנובלה בע"מ!!

Miss Nushi

New member
שבת שלום..גילו לי ת'סוף של הנובלה..

בעמ והרסוו לי הכלל ההה:\

סוף שבוע טוב לכולם .. כנסו.!

אוקיי אז ככה: אבא של חברה שלי עובד במשהו לא יודעת מה קיצר הוא עשה תיקונים ביאכטה לפני הרבה זמן.. וזה שהיאכטה שלו קיבל טלפון:"אבא אני בא עם שירי טוב?" קיצר זה אלדד אהה ולפני שבועיים שלושה הוא גם היה שם ועוד פעם שירי ואלדד באו והוא ישב מולה והיא קופצנית כזאת אז היא אמרה לו "אני יודעת להכין קפה" אז הוא טעם אחרי זה ואמר לה "אני חושב שאת שרה יותר טוב" חחחח זה ממש הצחיק אותי! מתוקה! פשוט מותק
במצעד חוץ מאהבה קטנה שירי שרה עוד שיר חדש נכון?... בגלל זה שמו רק "אהבה קטנה" קראתי היום כתבה לא ממש ישנה בעיתון וזה מכוכב נולד שעוזר להם לבחור שירים אמר שלפני הגמר נינט ושירי היו בסדר אבל היו עקיצות קטנות לא כמו שהתקשורת עשתה מזה אבל היו כמה עקיצות ואחרי הגמר כן התחילה איזה אויבות חושבים שזה נכון?.... לא נראה לי!

Miss Nushi

New member
לא עונה לא רוצה להרוס לכם..

כוסעמק אני שונאת שהורסים לי למרות שהסוף שימח ואתי ההה..

יואו.. איזה בעסהההההההה

מה המאיה הזאת קשורה פתאום??? היא בכלל לא יודעת לשחק הפוסטמה הזאת...

סליחה אבל היא באמת כזאת...

היא לא יודעת לשחק בגרוש... חוץ מזה שרוברטו השקיע כסף בסרט הזה ובגלל זה היא עושה אותו בסוף... חבל... היה יותר מתאים לשירי

חח שלא תביני לא נכון!!!

אני בכלל לא שונאת את מאיה.. אבל היא בכלל בכלל לא מתאימה לשחק בסרט... זה רק בגלל שהמנהל האישי שלה מכיר את כל העולם ודוחף אותה לכל מקום בכל מיני דרכים... לדעתי היא בכלל לא יודעת לשחק והיא רק תעשה בושות.. אז שיהיה לה ולך בכיף!!

גיא246890

New member
הא יא חשבתי את מהפורום של מאיה

בוסקילה חחחחחחחח כי ראיתי תחתימה שלך חחחח ... בכל מקרה אני חושב שהיא לא יודעת לשחק אבל אחלה זמרת.....

גיא246890

New member
יא אבל היא הולכת לקבל כישלון אין לה

מושג במשחק שהיא היתה באקזיט והיא ניסתה לעשות שם מערכון זה יצא על הפנים כזה עלוב...

למעלה