סופ"ש קסום

blackwedding

New member
סופ"ש קסום

אפילוג- 30 ימים עברו מהפעם האחרונה שנפגשנו 30 ימים מהפעם האחרונה שנישקתי אותך, חיבקתי, ליטפתי 30 ימים מהפעם האחרונה שנגעו בי כמו שרק את יודעת 30 ימים של אהבה גדולה 30 ימים של געגוע 30 ימים של תשוקה אלוהית שבוע של גיהנום שכמעט החריב הכל, אבל בסוף קירב עוד יותר; איחד שתי נשמות לגוף אחד- לב אחד הימים עברו, הגעגוע גדל ואיתו גם החור בבטן שלא הפסיק להציק התסכול של להיות רחוק ממך, שאת רחוקה ממני ההרגשה המחורבנת הזאת שכל העולם נגדנו ואני צריך אותך כמו אוויר לנשימה יודע שאת צריכה אותי קרוב זקוקים אחד לשני לאיזון הזה שקרס... שישי, 14:00, הסבלנות כבר ממזמן נעלמה, התיק עליי, לא מחכה לכלום, לא מחכה לאף אחד; שישי בלי שוק, בלי קובה, בלי צפירה של שבת; רגעים קטנים של אושר, אבל איתך, יותר עדיף, לא?! מספיק להגיע לאוטובוס, יוצאים לדרך, שנראית פתאום כל כך ארוכה והכל בהילוך איטי; יאללה ... שנגיע כבר ... בדרך עצבנות, חוסר שקט, משהו לא מסתדר לי, מוטרד, הזמן לא זז וגם האוטובוס נראה כאילו זוחל לאיטו...; לא מצליח להירדם, מכרסם ציפורניים... משום מקום מגיעה ה"ישועה", נושם לרווחה, מודיע לך שהכל בסדר, אני מתקרב, עוד קצת ואני איתך... יורד בתחנה, עובר את המנהרה החשוכה והמסריחה משתן, סיגריות ועובש.... מגיע לתחנה המרכזית, שעד לפני זמן מה, עוד היתה מלאת חיים והיום... נטושה ועזובה, כמעט כמו הלב שלי בלעדיך ! עובר ברציפים הריקים, מתקשר ונרגע כששומע את קולך, שומע את חיוך שלך ומחייך אלייך חזרה... מתקרב לאט, הלב מתחיל לפעום, מתרגש כמו בפעם הראשונה שנפגשנו... רואה מרחוק את התיק שלך מבצבץ מהתחנה, שניה אח"כ את מוציאה את הראש והנה החיוך הזה שהיה חסר לי; מתקרבים אחד לשני ופתאום כאילו הכל חוזר לקצב רגיל; מתקרבים לחיבוק ארוך, ללא מילים, נצמד אלייך, עוטף אותך בכל כוחי; כמה שהייתי זקוק לחיבוק הזה, כמה תסכול וגעגוע נמסים עכשיו לחמימות בכל הגוף... "מקום ציבורי", אני ממלמל לעצמי, בניסיון להרגיע את התשוקה הזאת שבוערת לי בכפות הידיים, בשפתיים, בלשון, בתחתונים.... ההמשך יבוא... (לילה טוב לבינתיים)

רצוי שיהיה המשך

לילה.

ashura

New member
הרגעים האלה של הגעגוע

לא פחות חזקים מהרגעים של מימוש הגעגוע היינו שם.

blackwedding

New member
הגעגוע

הוא ללא ספק, רגש עוצמתי שמניע אותנו בדיוק כמו תשוקה, חרמנות, whatever שיחת טלפון, SMS, התכתבות ב-ICQ או מסנג'ר מעבירות את המילים ו/או את האותיות למשהו הרבה יותר מוחשי; לאנרגיה שמתגלגלת ומשנה צורות, צבעים, ריחות ואפילו הופכת למשהו מוחשי, כמעט כמו מגע... מצד שני, כשהגעגוע כל כך חזק, מתחיל להיווצר מעין חור בבטן, כאב חד, שמעיק, מציק, מתסכל... אבל אני לא נשאר, יקירתי, לא מוותר, אוהב אותך בכל איבריי, אוהב אותך, חושק בך!!! חיבוק גדול ונשיקה (טוב, גם לכולכם שסובלים את הקשקושים שלי...) יום נפלא

ashura

New member
../images/Emo140.gif אכן

"סבל" רב מנשוא. נעים לקרוא איך מגלגלים את המילים והמחשבות. מה הצבע של התשוקה? מה הצבע של הגעגוע? אני עכשיו מרגישה את התשוקה בצבע כחול כהה (כמה מפתיע...) לפעמים היא נהפכת לתכלת עד כדי לבן בוהק.

כוכבית 1

New member
"מקום ציבורי"

אני חושבת לעצמי, כשאני מרגישה את הבליטה במכנסיים שלך. הלשון שלך מטיילת לי בתוך הפה, מבעירה אותי, לוחצת על כפתור סודי ומרטיבה אותי. האהבה, הגעגוע, הכאב, הציפייה והאושר מתערבלים ומציפים את הגוף בתשוקה. ההליכה לצידך ואיתך קסומה, מתובלת בעצירות מחובקות ומנושקות. עוצרים בפינה ירוקה ומתיישבים על הדשא, גוף עוטף גוף, ידיים יוצאות למסע מאופק (בכל זאת, מקום ציבורי...) שפתיים פוגשות שפתיים, לשון פוגשת לשון. אנחה יוצאת ממני, חסרת שליטה, "כל כך רוצה אותך", השמיים יכולים ליפול עכשיו ולא יהיה איכפת. רק עוד קצת, עוד מעט. יודעים שמתקרב הרגע בו כבר המקום פרטי ולא ציבורי, קירות אילמים ולא עיניים סקרניות. רק אני ואתה. .... סערה מתחוללת, רוצה לבלוע הכל כאן ועכשיו. רוצה כבר להרגיש אותך..מחזיקה את שולי החולצה שלך ומרימה אותה באיטיות למעלה. מעבירה ידיים משתוקקות על הזרועות שלך, על הכתפיים, על החזה והבטן. נצמדת אליך ושואפת עמוק לתוכי את הריח שלך, מתמכרת לתחושות. "לאט" אתה אומר לי, מלמד אותי להירגע, לקחת את הזמן וליצור ממנו יחידות קטנות ועדינות יותר, רגועות. מסיר מעלי את החולצה, לאט, חושף את גופי לאויר החדר, משחרר את שדי מהחזייה. אני מצטמררת, הפטמות שלי מתחילות להיזדקר. אתה חופן שד בכל יד ומכניס פיטמה אחת לתוך פיך, מעביר עליה את הלשון במעגלים, נושך עם השיניים ואז יונק...אתה יונק אותי ובשד השני אתה ממולל את הפטמה באצבעות. ואני? אני מוטרפת, "אתה יונק ממני" אני לוחשת מוקסמת ומאושרת, "אל תפסיק, בבקשה אל תפסיק" אתה לא מפסיק..עובר עם הפה לשד השני, והרטיבות בין הרגליים שלי מתחילה לשבור שיאים. מתפתלת, נאנקת, לוחשת בצעקה את התשוקה לחלל החדר. עוד כמה רגעים ובחדר מפוזרים כל הבגדים שלנו, ושני גופים ערומים צמודים אחד לשני.
אתה ממשיך ?

חתוללבן

New member
ואני זוכר מקום ציבורי אחר

יושב בן שתיהן יד אחת בזו ויחד אחת בשניה. המלצר ניגש מרגיש ולא רואה. קח אותה לשרותים היא אומרת לי. נכנסים לשרותים מוריד המכנסים. והיא מתנפלת על הזין אשר נמתח בפה החם. אנשים יוצאים ונכנסים אבל היא בשלה. חוזרים חזרה לשולחן אצבעות טובלות במיץ של האחת ובמיץ של השניה. חשופים וכולם מרגשים אך לא רואים. וכך התחיל לילה של ערב מדהים ובוקרו של בוקר מדהים לא פחות.

blackwedding

New member
שני גופים

שני גופים עירומים שני גופים אוהבים שני גופים מתגעגעים שנו גופים רעבים לחום, למגע, לפורקן של תשוקה שני גופים עירומים צמודים אחד לשני שפתיים נצמדות לנשיקה נצחית לשון בלשון מלטף אותך, מעביר אצבעות על שיערך לחיים אוזניים צואר כתפיים גב ידיים מותניים תחת רגליים ירכיים מרגיש אותך על העור שלי מרגיש אותך מרגיש אותך בלב שלי מרגיש אותך בזין שלי שמזדקר מביט בך בוחן את הגוף שלך כל כל התגעגעתי אלייך אל המגע שלך אל המבט שלך החיוך האור בעיניים הנשיקה חיבוק צמא אלייך צמא לתשוקה שלך לרטיבות שלך רעב אליך רעב למגע רעב לטעם שלך אעב לריח שלך רעב לקול שלך לצחוק לבכי לגניחות שני גופים עירומים שני גופים אוהבים שני גופים מתגעגעים שנו גופים רעבים לחום, למגע, לפורקן של תשוקה שני גופים עירומים צמודים אחד לשני שני גופים מתאחדים לגוף אחד ישות אחת הראש עובד שעות נוספות הלב פועם כמו מכונה הדם זורם אל בין רגליי אוהב אוהב אוהב אוהב אותך

blackwedding

New member
קירות אילמים

מוביל אותך אל חדר השינה, משאירים אחרינו שובל של בגדים את משכיבה אותי על המיטה, מפסקת את רגליי מלטפת מקצות האצבעות ועד הראש מוצץ את אצבעותיך שמלטפות את ראשי שמטריפות את חושיי את מנשק את רגליי, עולה מעלה, זוחלת אל בין רגליי מלטפת את הזין שלי עוצם עיניים , ננושם לאט, נותן לך לגעת בי מתסר לך, מתמסר לאהבה שלך, למגע המענג נותן לך לגעת, נותן לך לעשות בי כרצונך בוטח בך, סומך עלייך, אוהב אותך, חושק בך הלשון שלך חוקרת את הזין שלי בליקוק רטוב יונקת את הביצים שלי- כל אחת מקבלת את מירב תשומת הלב את אוספת לאצבע שלך את הנוזל השקוף שנוזל מהזין שלי "טעמת פעם", את שואלת, "רוצה לטעום", ממשיכה לשאול "כן", אני עונה (כן, טעמתי וכן רוצה לטעום; מהאצבע שלך זה יהיה טעים יותר, חושב לעצמי) את מושיטה את האצבע המבריקה ואני מוצץ אותה, כאילו זו היתה הפטמה שלך שאני כל כך אוהב למצוץ, לינוק... הפה שלך נפתח ועוטף את הזין שלי, אני עוצם עיניים, נוזל, שוקע, צולל.... אני שלך, אישה, כל כך שלך השפתיים שלך עולות ויורדות על הזין שלי, בתיאום מושלם על היד שלך הלשון מסתובבת מסביב לכיפה, מטריפה אותי אלוהיייייייייייייייים, שלא יגמר, שלא יגמר לעולם יד אחת מלטת את החזה שלי, יד שניה מלטפת את הביצים שלי אני נבהל לשנייה, פוקח את העיניים, אבל עוצם אותן מהר מאוד נותן לך לגעת- איפה, איך, כמה שתרצי.... את מושיטה אצבע לפה שלי, אני מלקק אותה ויודע לאן היא מיועדת לתחת שלי, לחור של התחת שלי האצבע עוברת על החור שלי, מרטיטה אותי, מעבירה בי צמרמורת בכל הגוף "זייני אותי" ,אני לוחש בקול רועד את לא מבזבזת את הזמן ומחדירה את האצבע לחור שלי לאט, נותנת לי להתרגל, לנסות להסדיר את הנשימה האצבע כולה בתוכי, מסתובבת, מטריפה "עוד אחת"?, את שואלת ויודעת את התשובה, מוציאה את האצבע ומכניסה שתי אצבעות אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה....... זה לא כאב, זאת תשוקה, התשוקה שלי אלייך שיוצאת עכשיו החוצה את מזיינת אותי עם שתי אצבעות- יותר עמוק, יותר מהר, יותר חזק ולא מפסיקה למצוץ לי, בתאום מושלם, תאום אלוהי העולם יכול להתפוצץ, הקירות יכולים לקרוס, לא אכפת לי כלום אני בעולם אחר, חמש מטר מהמיטה עליה אני שוכב אני שלך, כל כך שלך את מגבירה את הקצב, אני מתפתל, נאנח, נהנה מכל שנייה, מרגיש שאני עומד להתפוצץ, לפרוק את תשוקותיי... את מגבירה את הקצב, מזיינת אותי מהר, חזק, עמוק וזה טוב, כל כל טוב השפיך עולה מהביצים, עולה ונורה אל פיך את מוציאה בזהירות את האצבעות מהתחת שלי מלטפת את ראשי, מרגיעה "רוצה לטעום אותך", את שואלת; "נשקי אותי", אני עונה, מבלי לחשוב פעמיים רוצה לטעום אותי דרכך את מקרב א תשפתייך ומצמידה אותן לשלי, לאותה נשיקה נצחית שפתיים שלך, שפתיים שלי; לשון בלשון והשפיך שלי עובר ממך, אליי את נשכבת מאחוריי שני גופים עירומים שני גופים אוהבים שני גופים צמודים מחובקים בתאום מושלם שני גופים עירומים שני גופים אוהבים שני גופים שותקים שתיקה של אהבה שתיקה של תשוקה שתיקה של שלמות שתיקה של חיבור שתיקה של שישי בצהריים שתיקה שלא תמשך לנצח שתיקה שתהוף עוד כמה דקות לשני קולות מעורבלים לגניחה אחת

blackwedding

New member
זקפת בוקר

6:40, הטלפון מצלצל; צלצול אחד ואני עונה "בוקר טוב, אהובי", אומר הקול ואני יודע שזו את; "בוקר טוב, אהובתי, רוצה אותך כל כך, רוצה אותך עכשיו", עונה בקול מנומנם "עוד כמה שעות, רק עוד כמה שעות", את עונה והקול שלך רק מחרמן אותי יותר. התשוקה בוערת, הלב צועק, האצבעות רותוצ לגעת, הלשון רוצה ללקק, הזין רוצה לחדור לתוכך- לפה, לכוס, לתחת, כבר מנסה הסדר, רק להיות בתוכך ולא לצאת;"עוד קצת, רק עוד קצת, צריך להתאפק", אני חוזר ומשנן, מנסה לשכנע את עצמי להוריד את הזין מהזין ולהפסיק לאונן... רוצה אותך לצידי, רוצה אותך עכשיו; רוצה לגעת, ללטף, לנשק, רוצה לעשות איתך אהבה, לעשות סקס, לזיין, לזיין אותך בלי הפסקה, חזק, מהר, עמוק, לזיין אותך עד אובדן חושים, רוצה שתזייני אותי, רוצה אותך עכשיו, אתמול, שלשום, מחר, מחרתיים, עוד שבוע, שבועיים, חודש, שנה, שנתיים.... רק עוד כמה שעות, עוד כמה שעות....

למעלה