סופ"ש ? סופש

omef

New member
בלאקבוש

מיושן לכל אורך שנותיו (למיטב ידיעתי רובו 7-8 שנים) אך ורק בחביות שרי. לא עובר אף פעם.

ליווט 18

זה אחד הויסקי הכי שריים שאני מכיר (בטעם, לא יודע איזה חביות היו שם)
ומה שאמרו לפני לגבי הבלאק בוש

rustynail

New member
לא מבין גדול בהלכות הכשרות בוויסקי

אני מניח שלכל משגיח יש ההחמרות וההוראות שלו בהנחה שיש לו רק את האג'נדה שלו.
מבחינת בלוויני מכיוון שכל הוויסקי כולו עובר בחבית שרי לזמן מה אז כנראה שההשפעה הכשרותית תקפה לפחות מבחינת המשגיח הנ"ל נתקלתי בחתונות שהבלוויני אושר ויש את האתר הנחמד של הרב זמלמן אני חושב ששם ישנו איסור למחמירים.
מבחינת בלקבוש הוא ידוע באחוז שרי גבוה והבושמילס הרגיל אכן כשר.
מבחינת גלנליבט ככל הנראה מכיוון שאין הבהרה ברורה לגבי כמות השרי, כנראה שהבטל ב60 תקף לגביו. למרות שכפי שנאמר פה הוא דוגמה מובהקת לספייסייד עם השפעות שרי כבדות.
מה אגיד החתונה היתה מעולה!

nimrodrosen

New member
עמוס

בחמישי פתחנו קברנה סוביניון 2005 של אמפורה- שתינו חצי בקבוק מהיין שהיה טוב אם כי טאני מאוד. למוחורת בשישי צהריים שתינו את מחצית הבקבוק שנשאר מהערב הקודם והוא נפתח והיה מצויין!
שבת בטעימת לאו-לאו היו שלושה תזקיקי אורז משלושה כפרים שונים עם הראשון מאלטי יותר בטעמו, השני עם ניחוחות של בלמים שרופים והשלישי חלק עם ניחוחות של מרמלדת תפוזים- ההבדלים היו בולטים מאוד והיה מאוד מעניין. אח"כ וודקה מונגולית ובי-ג'ו סיני (תזקיק מ4 דגנים ב 45%) שיורד כמו חניתות בגרון אך כמה מהחברה נהנו מהטעם שלו.
ואז עברנו לבירות: בלאק לאו ביר, Alba Scots Pine Ale שהיתה מעולה ועוד כמה וכמה בירות שחברינו המדרגים בטח יוכלו להרחיב עליהם יותר...

בין לבין בסופ"ש נשתו גם: גלנגויין 17, לפרוייג ח"ח גרסה ישנה, רום סנטה טרזה 1796, חצי גולדסטאר וסיילור ג'רי ספייס רום..

Padod

New member
白酒FTW

אם רק הבייג'ו לא היה רעיל הייתי מזמין כזה ארגז.

nukke

New member
הבירות הנוספות

בירת גת של גופר'ס ורד אייל(?) של החזיר השוטה/ שותה(?)

שבוע מרווה..

בתחילת השבוע שרדונה D של דלתון. פשוט מאוד, הרבה פרי מתקתק(תפוח אדום) ומעט CO2. תמורה טובה לכסף, אבל שרדונה גמלא יותר.

באמצע השבוע פעמיים בס וצ'ייסר דלוויני בבית המרזח(30% הנחה לעובדי איזור התעשיה באמצ"ש - שווה)

בעבודה קברנה הרי גליל ומלבק אלאמוס סלקסיון

בשישי בעבודה קמפרי תפוזים, ובבית בלילה שנין בלאן של בושנדאל עם גאודה עיזים. יותר יקר ופחות טעים מהשנין בלאן של אאודה קאפ! לדעתי הוא הולך להיות יין הבית שלי לקיץ הקרוב.

אתמול בארוחת שבועות בפורום רחב קמפרי עם שוואפס אשכולית אדומה ואח"כ קריניאן של ויתקין

והיום עם חברים אני מניח ששנין בלאן אאודה קאפ.

gabi a

New member
בירה בזמן אמיתי

מאיבירוביץ' IPA - מעולה, על הצד הפרחוני של הכשות, לא מרה במיוחד
יין שעורה של לאפינג בודהה - 16% אלכוהול, קשה לשתיה, מתוקה עם טעמי קלייה חזקים
הדובים דוקטור - APA טובה.
טעמתי שם עוד בירה אחת טובה של מבשלה שאני לא זוכר את שמה, עוד כמה בירות סבירות ובירה אחת גרועה במיוחד שלא אמורים למזוג בשום פסטיבל.
סה"כ היה אירוע נחמד, רק לדעתי המארגנים צריכים לפסול בירות או מבשלות שלא עומדות בסטנדרט מסוים

er77

New member
יין

אתמול בערב, אמפורה ריטון 2007 - מצויין - תמורה נהדרת למחיר לטעמי.

ויסקי ויין

במפוזר מחמישי עד היום: אוגדייל, לינקווד 15, ברוקלדי 12, נקטר דאור.
בגזרת היין נהנתי מאוד מירדן ויונייה 2007.

אולי היום יהיה עוד משהו. רום אולי...

eran735

New member
יין

בשבת ביקור בטוליפ
וויט פרנק
ג'אסט מרלו
מוסטלי שיראז
סירה רזרב וקברנה רזרב שהיו המוצלחים ביותר
הצטיידתי ב2 בקבוקי וויט טוליפ לחג
ובחג וויט טוליפ, יראון 2008 שהיה נהדר אבל צריך עוד זמן
ותבור ס"ב גיר שהיה מעולה כרגיל

yoavge

New member
ויסקי

כמויות יפות של ג'וני דאבל בלאק ושל גלנמורנג'י 10

nukke

New member
סופ"ש!

נפתח ונסגר בדאנסינג קאמל, הבר הביתי שלנו.

באמצע: פסטיבל בזמן אמיתי. היה כיף במישור החברתי. במישור הביראי? שתיים מהבירות נשפכו אחר כבוד. שתיים אחרות ניסינו לערבב כדי לצלוח אותן. בלטו לטובה: בירות חדשות של לאפינג בודהה, אחת עם פטל, הIPA המגניב של מייבירוביץ והRED ALE של ללה שהיה תפוזי מאוד, אבל אהבתי אותו.

שבת אצל נמרוד. הוא כתב מה שתינו.

foodnwine1

New member
באילת - בעיקר בירה

חם חם שם בעיר המעאפנה הזו. אי אפשר לשתות ויסקי בכיף. הבאתי מהבית קצת ANGELS ENVY בורבון שמפונש בחביות פורט. עם המון קרח היה אפשרי ללגום מעט ממנו.
חוצמזה בירות משעממות.

למזלי אני שוב ב 03 . מחר מתוכננת טעימת ENGLISH WHISKY COMPNAY. מאוד מעניין.

מני.ת

New member
הזמנתי Ardbeg Day

הגיעה כמות מצומצמת לשופרס ויניארד ושומרים לי בקבוק. טעמת?

foodnwine1

New member
בדרך אליי :)

דוגמית כמובן.
לא הצלחתי לאתר חנות שתשלח לי בינתיים.
אגב יש משחק חמוד לכבוד יום ארדבג. שים לב לבלוג של היום

מני.ת

New member
ראיתי ו"לייקטי"

foodnwine1

New member
הגלן סקושיה

מאיזה בקבוק?

מאוד אוהב את ההיביקי. גמרנו פה בעבודה בקבוק של ה 17. תענוג בפה. ובאף חגיגה.

למעלה