סופ"ש סביר לכולם !

ליאן.

New member
ואני לעומת זאת....

חושבת שזה הגרביל, חיית המחמד של בני משפחת צביאלי שהגיעה אלייך בטעות לאחר שערכה ביקורי פתע בכל דירה בבניין והחליטה להשתכן דווקא בביתך משום שהשכנים נאים בעיניה..

ואני לעומת זאת

הצלחתי לפתור היום את חידת "שילונדע" שמתפרסמת דרך קבע במדור ערוצים של ידיעות, ולכן אני מרגישה כרגע חכמה שאין כמותי

shellyland

New member
עד לא מזמן הייתי אומרת לך

שבשביל אסונות כגון אלה מחזיקים חתולה בבית, אבל מכיוון שלפני כמה לילות היה אצלנו משבר "אמא´לה לטאה!" בבית, ופמקין חתולתי המסורה אך השבעה עד אימה, נעתה מייד לקריאתי "פמקין - לתקוף!", תפשה את היצור המבחיל (לבנה עם עיניים שחורות ענקיות) בפיה והחלה לשחק להעביר אותה מחדר לחדר בבית, להניח אותה על הרצפה ולנסות לתפוס אותה שוב (מין משחק משעשע שכזה), הבנתי סופית שחתולה, או לפחות זאת שלי, היא דבר מיותר מכל בחינה שהיא. מזלה שהיא יפה, אחרת כבר מזמן הייתי זורקת אותה. לגבי הנוירומטר - זה האישי שלי לא מצביע על שיפור, אבל גם לא על הרעה, בזכות שתי חברות מסורות שהעפילו אמש לירושלים על מנת להוציא אותי לבלות לשוכרה, נשארו ללון אצלי, הפתיעו אותי עם ארוחת בוקר מדהימה בחצות היום ואפילו עשו כלים!

מבזק עכברי:

בשעה 16:00 הגיע לביתי י´, ידיד יקר בעל עצבי ברזל. במשך כחצי שעה ניסינו להפריד את הנברן (ותודה לשלילנד) ממלכודתו, על מנת לקחת אותו הרחק מגוש דן ולשלחו לחופשי. לא אלאה אתכם בפרטים, אך מלאכת ההפרדה לא צלחה בידנו, והיות והנחנו שככל שננסה יותר, כך גובר הסיכון שננתק את ראשו מגופו, הוחלט לעשות עם החיה חסד אחרון, ולהמיתה מיד, שכן היה זה ממש סבל לראות. איני יודעת כיצד בוצעה המשימה לבסוף, היות ששלחתי את י´ לבדו לשטח. אני מצהירה בזאת שזו הפעם האחרונה שאשים מלכודת מהסוג הזה אצלי בבית, הפעם האחרונה שארשה לנברן כלשהו להשתקע בביתי, והפעם האחרונה שאסכים לשלם 150 ש"ח לשרלטן, שקנה את המלכודת במחיר הסמלי של 20 ש"ח ליחידה. רק קליפו לא הבין למה לא נותנים לו ביס מהביסקוויט עם הזנב הארוך.

תודה, יקירתי

את עושה את עבודתך למופת, למרות המשבר האישי הפוקד אותך. כולי הערצה.

ל יב י

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

erlich

New member
לאאאאאאאאא!!!

למה לא אמרת שהוא עוד לא מת!?!??! לפי כל מה שכתבת והנוירומטר הבנתי שהעכבר (מצטער אני לא מכיר חיה שקוריאם לה נברן אז עד שאני אכיר אותה זה עכבר) כבר מת! אוף! אז ככה, אני לא מכיר את הדבק על המלכודת, אבל יש חומר מסוים, שנקרא מק. החומר הזה הוא ממס (סגול צרה ) מטורף. צריך לעבוד איתו עם נשמיה אבל אפשר גם בלי, ואם היית נותנת לעכבר להריח ממנו קצת לפני שהיית מתחילה הוא לא היה מרגיש הרבה כי זה היה די ממסטל אותו (לא יותר מדי כי זה יכול לגרום לו להתקף אסמטי שעלול להרוג - לחישוב הכמויות אנא לפנות במסר להסבר מדויק יותר). אני לא מכיר הרבה חומרים (רק אפוקסי) שלא מגיבים עימו. הוא לא בריא במגע עם יד אנושית, אבל הוא לא גורם לנזקים משמעותיים. אני לא יודע איך פרווה מגיבה. בכל אופן, בפעם הבאה שאת קונה מלכודת שכזו (בחמישה שקלים אפי חמישה:) תנסי להשיג קצת מק. בשביל לשחרר אותו אח"כ. שזה כמובן המעשה הליברלי והנכון לעשות (פאק איט אפשר פשוט להוריד למנוול הקטן את הראש, אבל לא.. אנחנו חייבים להיות צבא נאור! ליברלי! מוסרי!
) בקיצור (ואני יודע שזה לא חוכמה להיות חכם אחרי מעשה אבל בכל זאת) כל מה שהיית צריכה לעשות זה למסטל אותו מעט עם המק, ואחרי זה להשפריץ מעט מהחומר (או לשפוך אם את מסוגלת לעבוד בדייקנות של ברמן שמתעתד להיות מנתח מוח ביום מין הימים) ליד רגליו . אם את מהמשקיעניות אפשר לקחת סיכה או פינצה ולהתחיל לשחק עם הנוזל (המק) על גבי החומר ולגרום לו להמיס יותר מהר. נעשה את זה הכי פשוט שאפשר? אפיל´ה, בפעם הבאה שיש לך בעיות עם דבקים, ועוד יותר עם עכברים תגידי בזמן?
ארז.

למעלה