סופ"ש סביר לכולם !

סופ"ש סביר לכולם !

הנוירומטר ממתין בדריכות להגעתו של דוד, פרטים במקום. במקביל, סקר "איפה הכרת את בן זוגך" עדיין פעיל, בינתיים עד יום ראשון. ההצבעה בסקר, הפירוט כאן. הערה למצטרפינו החדשים ולאורחינו הזמניים: אין צורך להכתיר כל הודעה בכותרת "אפי היקרה", שכן, כפי ששמתם לב, חברי הפורום הותיקים והן החדשים, הינם מייעצים למופת ואף מסוגלים לשנות את דעתם במהירות שאין כמוה., כך שהפנייה היא לכולנו. פנייה אישית אליי עלולה לסבך אתכם בעלויות שלא חלמתם עליהם, כך שהתחמקות, והענקת כותרת עניינית לבעייתכם, היא שתקל עליכם במידה רבה, ותחסוך מכם כסף רב, הנגבה באמצעות תיבת המסרים. שיהיה לכולנו סופ"ש בעייתי ומתוסבך, ואם אשכחך ירושלים - אסע בשבת למאה שערים ואצעק "שאבעס", אולי הם לא יודעים משהו שאני כן.

ל יב י

New member
רק לידיעתך אפי

1. ליצור הקטן קוראים נברן 2. המלכודת המסריחה עולה 5 שקלים (מענין כמה דוד גובה עליה) 3. שלא יהיה לך ספק שדוד ישים את הנברן עם הדבק בשקית ויתן לו להחנק. סופשבוע טוב

את רצינית???

לא שחשבתי שהוא ישחרר אותו לחופשי בשדות העמק המוריקים, אבל.... את מתפרצת לדלת פתוחה לרווחה, יקירתי. אני שוקלת במלוא הרצינות להזעיק את אברהם מהוועד להתייעצות. אולי ישנה אפשרות לשחרר את החיה לחופשי בטרם יגיע צורר הנברנים? ולגבי המחיר - עוד סיבה שאיני רוצה לראות יותר לעולם את פרצופו של הגנב חסר האנושיות.

taz512

New member
כך או כך

סופו מר ומר. הנברן המדובר מת, כי לשחרר אותו מהדבק המדובר זה בלתי אפשרי בעליל, ורוב הסיכוים שניסיון שחרור יגרור אחריו רגל שבורה, כי מדובר בדבק חזק בטירוף. ואני אומר זאת בתור מבין בדבקים (עבדתי בהדבקת שטיחים) מה שכן בפעם הבאה יש דבר שנקרא מלכודות אנושיות, מלכודות שהיא בעצם כלוב קטן שברגע שהנברן נכנס לתוכה הכלוב נסגר אליו, ואז פשוט לוקחים את הכלוב ומשחררים את הבחור בשדה, בלי לגרום ליותר מידי טראומות לבחור המסכן. לצערי דינו של הבחור המדובר הוא אחד, מוות!!! כן כן אפי, ברגע זה נכנסת לרשימת הרוצחים חסרי הלב ,וואלקם טו דה קלאב!!! טאז, השד והמועדון

d u c k y

New member
האם יש עוד סיכוי

להציל את הנברן הקטן (שאקרא לו, לצורך העיניין... יוני) ושתחיו שלושתכם בשלום? או שדוד ויונתן בחייהם ובמותם...?

ל יב י

New member
טאז צודק

עדיף ליצור הקטן למות כמה שיותר מהר. אי אפשר לשחרר אותו מהדבק. ומה הוא בסה"כ עשה? קצת כירסם פה ושם. אפי, בפעם הבאה תתיעצי לפני. צריכה קישור לפורום "אפי היקרה" ? שמעתי שיש שם בעלי עצה טובה.

taz512

New member
איך אני אוהב לראות את הצירוף הזה

מין אישור לגאוניות שכולנו יודעים שיש לי. וכן אפי בדיוק חשבתי על זה, למה לא הייתי התיעצות איתנו לפני הגזר דין? למושבעים אין זכות להביא את דעתם? פשוט בושה וחרפה. טאז, השד והבושות

shellyland

New member
הלו? לא הגזמתם?

מה זה הרחמים האלה ל"יצור הקטן"? "מה הוא כבר עשה?" הוא קרימינל! השגת גבול היא פשע חמור, וברוב המדינות (כולל שלי-לנד) גוררת עונש של מוות בעינויים.

Dor K

New member
בוקר, בוקר, בוקר, בוקר

בוקר נפלא לכם. האם אתם מכירים את התחושה שאתם כל כך שמחים ובא לכם לפרוץ בריקודי עם סוערים ברחוב, והדבר היחידי שמונע מכם לעשות זאת הוא המשטרה? אתמול בערב חזרתי מהמילואים והיא היתה אצל שכנה שלה והיא לא ענתה לי לפלאפון ולא בשום מקום, והתחלתי להתחרפן מזה לגמרי. ישבתי בבית כמו אדיוט וירדו לי דמעות. מן תחושה כזאת שאני כל כך זקוק למשהו עכשיו כמו סמים והוא לא נמצא שם ואני לא יודע איפה הוא. ואז אחרי איזה חצי שעה היא טילפנה ושאלה איפה אני, היא ראתה שטילפנתי. אמרתי בבית והיא אמרה שהיא מתארגנת ובאה. הסתובבתי כמו סהרורי בבית עד שהיא באה, לא מצאתי את עצמי בכלל. היא באה ויצאנו וכל הערב הזה היה לי ברור דבר אחד, אני חייב להגיד לה את זה הערב, אחרת אני משתגע. ישבתי מולה במסעדה, לקחתי את ידה ואמרתי לה שאני אוהב אותה. יותר מכל דבר אחר, יותר מאת עצמי. ואני רוצה להתעורר לידה כל בוקר וללכת לישון לידה כל לילה. שאלתי אותה אם היא מוכנה שנעבור לגור ביחד. היא הסתכלה עלי כמה שניות ואז קמה אלי וחיבקה אותי כזה חיבוק חזק וכולם הסתכלו עלינו, אבל למי היה איכפת בכלל. אתמול ישנו יחד. אין דבר נפלא יותר מלקום כשמישהי צמודה הכי קרוב לגופך. מנסה לקחת משהו ממך אליה. וזה הולך להיות כל לילה. שוב פעם אני מתחיל לבכות כמו ילד. בוקר טוב.

taz512

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכי אני מאושר בשבילך, ואני יודע איך אתה מרגיש. שיהיה המון המון המון בהצלחה, גם אני מתגעגע למישהי שלי, ומחכה שהיא כבר תחזור מהצבא, ושאני הראה אותה. זה היום!!!!!!! אח שלי עכשיו ברצינות בהצלחה, אני יודע שאתה תהיה מאושר. ולך ולכל השאר תקפצו לצ´אט אני צריך לנקות את הפרגולה שלי ואין לי כוח, אז אני צריך עידוד, קפצו לצ´אט אנשים. ושוב פעם מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב. טאז, השד והמזל

suki da yo

New member
אני כל כך מאושרת בשבילך!

אני אפילו לא מכירה אותך, אבל עזוב, עשית לי כל כך טוב על הלב! מזל טוב!

erlich

New member
יאאאאאא

איזה יופי :) "אין לי מילים לתאר את האושר הזה" זה מה שעלה לי ראש כשקראתי את ההודעה שלך... עכשיו מתנגן לי שיר אחר בווינאמפ, ובא לי להקדיש לך דור, בדביקות רבה : You´re just too good to be true Can´t take my eyes off of you You´d be like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank god I´m alive You´re just too good to be true Can´t take my eyes off of you Pardon the way that I stare There´s nothing else to compare The sight of you leaves me weak There are no words left to speak But if you feel like I feel Please let me know that it´s real You´re just too good to be true Can´t take my eyes off of you [chorus 2] I need you baby, and if it´s quite all right, I need you baby to warm a lonely night I love you baby Trust in me when I say: Oh pretty baby, don´t bring me down I pray Oh pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, oh baby let me love you, oh baby Repeat chorus 1 [to fade] I need you baby, and if it´s quite all right, I need you baby to warm a lonely night I love you baby Trust in me when I say: Oh pretty baby, don´t bring me down I pray Oh pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, oh baby let me love you, oh baby I need you baby, and if it´s quite all right, I need you baby to warm a lonely night I love you baby Trust in me when I say: Oh pretty baby, don´t bring me down I pray Oh pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, oh baby let me love you, oh baby דווקא בביצוע של לורן היל כי זה מה שהתנגן
ארז.

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

איזה הודעה מקסימה. שוב, מאחלת לך ולה, את כל האושר בעולם.

פשששששש

עוד tag-line material !!! מי היה מאמין? כשרק לראשונה הכרתיך, היית בחור ממורמר, ציני, סרקסטי, שונא-אדם ובהמה, וחסר רגישות לסביבה ולעצמו. איך אני מתגעגעת...... למרות ששינוי הסטטוס המשמעותי שלך פוגע בי, בראש ובראשונה (ואתה יודע למה, והתשלום יגיע, אל תשלה עצמך), אין לי אלא לאחל לשניכם מגורים משותפים מלאי מריבות, בעיות, מלחמות כריות באישון לילה, ומייק אפ סקס (שמשום מה, במשך שנים, סברתי שמדובר בחומר קוסמטי כלשהוא, עד שבאו נשמות טהורות והסבירו לי את המונח לאשורו). הידד האח, כיפאק הי, אחלה אחלה, וכך נפלו גיבורים.

למעלה