סופ"ש נעים!

inbarush19

New member
סופ"ש נעים!

השבוע יצא לי ללכת לאחד החופים,שהיה ממוקם מספר דקות ממקום שהייתי בו לפני כן. אמרתי לעצמי שחבל לוותר על ההזדמנות, לא נכנסתי לים-אבל גם סתם ללכת על הים יכול ליצור תחושה טובה. להסתכל על המיים, סוג של התבודדות.. מי שרוצה יכול לקרוא תהילים או משהו. אבל בעיקר השלב הזה של לחשוב עם עצמך.
שלפתי דף ועט וכתבתי כמה דברים,דברים שבא לי לשכוח ולשחרר..
אפשר לקשקש על הכל, ובעיקר לצ'קמט את הדף,למען כדור... לכווצ'ץ טוב טוב... ופשוט להשליך למיים,לאופק.

בהתחלה רואים את הכדור במיים... אח"כ המיים קצת פותחים את הדף והוא משתחרר מצורת הכדור.. אחר כך המיים סוחפים את אותו "דף הצרות" הלאה. בהתחלה ניתן לעקוב עם העיניים אחריו, אך ככל שהוא מתרחק מהחוף מתישהו מבינים שכבר לא ניתן לזהות אותו ולהבחין בו בין כל המיים הרבים של הים הגדול...

זה כאילו שהצרות נעלמות כלא היו... כבר לא ניתן לעקוב אחריהם ולזהות אותן... :)

משהו נחמד לעשות,אם אתם בים.. זה בטוח משאיר דברים מאחורה...
קצת מנקה...
אולי שווה לנסות

purehoney

New member
זה בערך מה שאני עושה

זאת אומרת ההליכות שלי ליד הים...יש בזה משהו סוחף אבל נורא מרגיע ומשכיח דברים מיותרים

purehoney

New member
איזה מצחיק זה "ילדים עד גובה מטר חינם"

חחח כאילו מה באמת מודדים לילדים שם את הגובה?

inbarush19

New member
חחח

יש להם בטח על הקיר קבוע מד גובה מודבק,
כמו שיש להורים(לחלקם) על הקיר..

inbarush19

New member
קטיף דובדבנים נראה לי...

מצטייר כמשהו קצת יותר מושך

למרות שאני לא יודעת אם זה מצדיק את המחיר. כמה דובדבנים כבר אוכלים בשטח?

purehoney

New member
איזה פעילות כבר יכולה להיות שם חוץ מאכול כפי

יכולתך?הם לא פירטו בכלל כלום...

inbarush19

New member
הקטיף אולי חוויתי בפני עצמו

אולי הדרכה כלשהי..

אבל באמת העיקר הוא אכול כפי יכולתך.. כי לקחת החוצה אסור. כמה דובדבנים כבר אפשר לאכול?

האמת,למי שחובב צילום (כמוני),יכול להיות נחמד לעשות בוק בין עצי הדובדבנים.. אחלה תפאורה..
נו טוב,תפאורה עולה כסף

purehoney

New member
מה דעתכם על פעם בשבוע ככה לעשות פה שרשור

מיוחד בימי שישי שיהיה כמו סיכום שבועי כזה על דברים אהבתם השבוע(כל שבוע)?תמונות שצילמתם במהלך השבוע או כאלה שמצאתם ברשת בכל נושא אפשרי?איזה משפט/סרט/ספר/שיר שמעתם/אהבתם/הכרתם(או שלא) ובכלל כל דבר שהיה לכם מראשון עד שישי ובקיצור הבנתם את הרעיון אז...מה אתם אומרים?

למעלה