סופ"ש נעים

Lir האחת

New member
סופ"ש נעים ../images/Emo20.gif

איך עבר השבוע שלכם? מה התוכניות שלכם לשישי שבת? שבת שלום

RVD18

New member
סופ"ש נעים../images/Emo154.gif

השבוע היה נחמד. לשם שינוי לא היה מבחן או בוחן, וביום חמישי היה חופש. תכניות לסופ"ש, אולי לצאת בערב, מחר ללמוד ולנוח. שבת שלום וחג שמח

elena20

New member
השבוע היה שגרתי.

אני בחופש פורים עד יום ראשון, סיימתי את כל השיעורים, יש לי עוד מלא מאמרים לקרוא, אבל לא דחוף. הסופ"ש יהיה מוקדש כולו לחבר
, היום אין תוכניות מיוחדות חוץ לראות "אבודים"
מחר נוסעים לארוחה אצל אחותי.

סופ"ש פורים שמח ../images/Emo70.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

השבוע עבר סבבה, אחד הפחות לחוצים בזמן הלימודים שלי. אתמול הייתי במסיבת פורים של בר אילן והיום אני כנראה אצא לאיזה פאב...לצערי חברה שלי לא נמצאת באזור בסוף שבוע זה, אבל יש עם מי לצאת. וחוץ מזה יש לעשות שיעורים, ללמוד למבחנים, ולעבוד ביום ראשון (שהוא חופשת לימודים).

flower for ever

New member
השבוע עבר סביר...

לאט...אבל סביר...כל השבוע חיכיתי כבר לפורים - מסיבות תחפושות.... יצאתי השבוע גם למסיבה שארגנה האונ' העיברית. היה ממש סבבה...אומנם מחיר כניסה קצת יקר, אבל זה היה שווה... גם היום חשבתי לצאת... ומחר- סלסה... ובין היתר - מללללללללא לימודים ובוחן :(

שבוע קשה...|מזיע ז"ל|

לא ישנתי הברה. שבוע הבא הולך להיות סיוט. חזרתי לצפון, בשביל קצת פאן וחופש... הערב נוסעת לחגוג פורים בחיפה, והולך להיות מעולה.

Musi© Gi®l

New member
עבר סביר השבוע ..

חוץ מזה שאני שונאת פורים חג מגעיל אין תוכניות לסופ"ש אולי ללמוד אולי לדפוק ראש בקיר אולי להתפגר מהדיכאון נראה

ואו, היו ה-מ-ו-ן מסיבות פורים!!

זה התחיל ביום שלישי במסיבת פורים באחד מן המועדונים בב"ש, המשיך ביום רביעי עם יום פורימי בקמפוס האונ', שהגיע לשיא עם הפסקת לימודים בין 12:00- 14:00, אז הופיעו מאור כהן ועוד מישהו (אחד שניגן פעם בלהקת "מוניקה סקס", ומשום מה שכחתי את שמו...), תחרות תחפושות (האם זכיתי? בטח שלא!. היהודים זוכרים לרומאים את חורבן הבית, למרות שזה היה די מזמן...) ובאותו יום היו בקמפוס כל מני דוכנים של שתייה (אפילו בירות!!), מסאג'ים, דוכני הטלת פאי על אנשים, וכל מני שיגועים למיניהן. בערב הייתה עוד מסיבה, המסיבה העיקרית של פורים לקהל הסטודנטים. המוזיקה לא הייתה משהו, אבל האווירה, האווירה!! יום חמישי היה יום סולידי יותר, עם מסיבות פורים פרטיות בבתים של סטודנטים, גם שם המוזיקה לא הייתה משהו, אבל הייתה הרבה שתייה. כמעט והשתכרתי. אבל רק כמעט. יום ששי, כבר בערד, הייתה עוד מסיבת פורים, שאליה כבר הגעתי עם תחפושת אחרת, כי הטוגה ממש ממש אבל ממש ממש לא נוחה. התחפשתי הפעם להאנס בליקס, ראש צוות הפקחים לעירק בשנת 2001 מטעם האו"ם לבדיקה האם יש לעירקים נשק להשמדה המונית. מוזר, אבל אף אחד לא זיהה את התחפושת... היום, יום שבת בשבת קודש, אני מתחפש לאלוהים שביום השביעי שבת וינפש. גם לי מגיע ליפוש, אחרי כל כך הרבה בירות ומוזיקה גרועה. דאנטה

ebi83

New member
מה אתה בוכה??

ברור שכוכב נולד יזכו, בכל מקרה הכל מכור
(והיה לי חשש שרק אתה מסוגל להתחפש לרומאי עם פס אדום על הטוגה, מה עוד להגיד שם כ"כ ארוך ולא קשור לכלום. אז נעים להכיר
)

ebi83

New member
אה, ועוד משהו קטן...

הבחור ממוניקה סקס, אז זה פיטר רוט.

לגבי השם הארוך

היה זה לוקיוס פאביוס קילו ספטימיוס קאטיניוס אקיליאנוס לפידוס פולקיניאנוס, קונסול לשנת 204 לסה"נ. סתם לידע כללי, ככל שהשם ארוך יותר, כך האיש עצמו חשוב פחות...
כלל זה תקף בעיקר בימי הקיסרות במאות השלישית עד החמישית. דאנטה

למעלה