סופ"ש נעים

Lir האחת

New member
סופ"ש נעים ../images/Emo13.gif

יש תוכניות לשישי שבת? זה רק אני, או שיש פחות לחץ בלימודים כרגע?

סופ"ש מעניין משהו..

אתמול בערב יצאתי להסתובב ברחובות תל אביב והיה כיף חיים ושובי דובי. היום הולך להיות ערב מעניין משהו...אמממ.. ומחר אני נפגשת עם ליבי (כפרע עליה) ויהיה לי הרבה מה לספר לה..חחחחח ובנתיים לא עשיתי שומדבר בשיעורי הבית שלי..בת כלבה שכמוני... (מרביצה לעצמי והולכת לעבוד קצת..)

RVD18

New member
לא יודע מה איתך,

יש לי בוחן ומבחן השבוע ואח"כ צריך להתחיל ללמוד לתקופת המבחנים שבפתח. אבל כן, יש הרגשה של סוף סמסטר. בסופ"ש צריך ללמוד ואולי נלך לים

ChilD SouL

New member
הים עדיין קר.

הייתי לפני כמה ימים והיה קריר, מאוד. אבל היה כיף, אין מדוזות !

אני לא מרגיש פחות לחץ...

לפיכך התוכניות לסופ"ש הן ללמוד ללמוד וללמוד :) הלחץ ירד עוד שבוע, כשהסמסטר יסתיים ונצא לתקופת מבחנים שבה יש לי רק מבחן אחד, אז יהיה הרבה חופש..

ebi83

New member
*../images/Emo13.gif

הכנתי את העבודה הראשונה שלי היום, מגיע לי מזל"ט
שבת כבר נכנסת אז שבת שלום

מה הכוונה עבודה ראשונה? אתה תלמיד שנה א'?

את ברכות המזל טוב שומרים לעבודה הסמינריונית הראשונה, לא לעבודה "סתם"... יש הירארכיה ברורה בברכות לרגל עבודות באקדמיה, ו"מזל טוב: תקף רק לסמינרים. לעבודת תיזה אומרים "פששש, כל הכבוד!" לעבודת דוקטוראט אומרים "פששששששששש, כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!" לעבודה רגילה במסגרת קורס רגיל אומרים "נו, כמה זמן לקח לך להעתיק מוויקיפדיה?" או "כמה זמן נטו ישבת על העבודה?" או "בכמה פריטים ביבליוגראפיים השתמשת?" או "השתמשת בפונט דויד 12 וברווח אחד וחצי או כפול?" אתה יודע, דברים בנוסח כזה... אבל לא מזל טוב! דאנטה

ebi83

New member
אז אל תגיד מזל טוב../images/Emo122.gif

וכן, שנה א'. ואני לא מעתיק מויקיפדיה,בעיקר כי זה לא יעיל בעבודה באנתרופולוגיה

ChilD SouL

New member
גם אני מרגישה את זה.

האווירה הזאת, של התחלת הקיץ... יש משהו באוויר [ולא חול], ואני בכלל לא סובלת קיץ. והתוכניות: 1. קולנוע. 2. לסגור כמה קצוות של עבודה שאני כבר מתה לסיים ולהגיש אותה ובנתיים אני מותחת אותה כמו מסטיק. 2. לסיים לסדר את הארון [אני מחפשת חולצה שאני נורא אוהבת ולא מוצאת אותה
]. 3. להתקדם עם הצפייה בסרטים שחברתי היקרה השאירה לי כשהיא טסה לחו"ל, והיא חוזרת עוד שבוע ויש לי עוד 10 דיסקים עם סרטים ! אמאלה. זה התוכניות לבנתיים, אבל הלוח גמיש ודברים משתנים.. סופ"ש מקסים ופורה לכולם

יש הרבה תכניות לשישי-שבת

ביניהן התכנית "סמולוויל" בערוץ AXN. אחרי "סמולוויל", אפשר ללכת לשתות בירה עם חברים בפאב. מה עוד? אני צריך לקרוא בשביל הרצאה שאני אמור להעביר בתור "מרצה אורח" בקורס שאותו מעביר המנחה שלי לתיזה. הוא כיבד אותי והזמין אותי להרצות בפני כיתתו על התקופה של שלהי הרפובליקה הרומית. ויום שבת? כרגיל, אם יהיה מזג אוויר נוח, אצא לי לרכיבה על אופניים. דאנטה

Musi© Gi®l

New member
פחות לחץ? נגמר הסמסטר

עוד שבוע מבחן הכי מכשיל בארץ
[בהגזמה קלה] אני תיסכווול
תוכניות לסופ"ש - ללמוד ולבכות לסירוגין

למעלה