סופ"ש נעים לכולם

sheepii

New member
שבוע נפלא ...

פרט לעובדה שמדובר ביום חופש לי ולטום לא ממש מרגישים את החגגיגיות באותו יום.. תכננו לבלות באמסטרדם בהתחלה את היום רק שאנחנו יכולים להשאיר את קושקושון יותר מכמה שעוות לבד - כך שנבלה כמה שעות באנסכדה וההורים של טום ישמרו על קושקושון כמה שעות ... אני מניחה שבאנסכדה יהיה מספיק שמייח...

sheepii

New member
לצערי אנחנו ממש לא במצב רוח

לחגיגות.. אבל אנחנו חייבים קצת להתאוורר.. *חיבוק*

sheepii

New member
ה../images/Emo107.gif שלנו ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif..../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

Fair game

New member
ואיי מסכן ../images/Emo10.gif

לי הרעילו את הכלב אנשים רעים והרעל היה ככ חזק שהוטרינר לא יכל להציל אותו והוא מת לי בידיים

sheepii

New member
מתי??אוי ואבוי..

התלוננת במשטרה?פנית לתנו לחיות לחיות?

sheepii

New member
...מאוד מאוד חולה

עם המחלה הארורה סרטן עור
נחלש ודועך לנו בידיים...

אתה בטח לא מכיר את שיפי

ואת קושקוש... קושקוש הוא נשמה מיוחדת והוא בבת עינה... והוא באמת חולה מאוד וככל הנראה אי אפשר להציל אותו. השאלה שלך אולי באה מתוך מקום מפוכח, אבל לא כל כך רגיש. אולי גם הטון שבו התכוונת לשאול את השאלה לא ממש עבר בהודעה ולכן ניתן לפרש אותה כפי שאני ואולי עוד כמה אנשים פירשו אותה...

Fair game

New member
התכוונתי

שבעתיד אם היא תרצה להביא כלב חדש. ולא היה פה שום כוונה רעה לי היה כלב 5 שנים שבסוף הורעל עי שכן רע אני יודע מה זה לאבד כלב ואני מתוך החלטה-כרגע לא מסוגל להביא כלב אחר

sheepii

New member
הגר,זו שאלה נוראית שכל הזמן שואלים אותי..

ואני בטוחה שבאמת פיירגיים לא התכוון.. אני לא מבינה איך תמיד שואלים כזו שאלה חסרת רגישות בליי להתייחס לקיומו המשמעותי והכל כך יקר של יצור חי .. או ה"ניחום הכי מכוער" זה רק כלב..... כל חייי אני אוהבת בעלי חיים (צמחונית 17 שנה כמעט) וכל חיי החלום שלי היה להיות וטרינרית ולטפל ולהציל חיות. לפני קושקושון היה לי עד גיל 14 כלבלב מקסים שהלך לעולמו בגיל 16 ולא הביאו אצלי בבית שוב כלב בגלל הכלב. וטרירנרית הבנתי מהר מאוד אני לא אהיה בתחילת שנות ה20 לחיי- והחלום הפך להיות מומחית להתנהגיות של בעלי חיים... שזב עכשיו משהו שאני לא חושבת שאני יעמוד בו.אני לא חושבת שאני מסוגלת יותר להתמודדעם בעלי חיים - הכאב גדול מידי עבורי.. ולא לא נראה לי בקרוב שאני אקח שוב כלב.. קושקושון שלי עכשיו נלחם על חייו,לא לעניין אפילו עבורי לחשוב על כזה דבר...

mgie

New member
משתתפת סמויה אבל רוצה לאמר ../images/Emo201.gif

גם לי היתה כלבה במשך שנים, היתה "הבת" הגדולה שלי, יצור מדהים וטוב, כזו שלא היינו צריכים לאמר מילה והיא הבינה הכאב גדול והעובדה שהיא לא ראתה את בני (נפטרה מסרטן ממושך כשהייתי בשמיני) כואבת עוד יותר מה שכן ניחם את אמא שלי מאוד זה הכלב הנוסף שלה (שבלעדיו היתה לגמרי לבד) כך שעם כל הכאב והעצב והעובדה שלא יהיה לה "מחליפה" לעולם!!! אני יכולה להבין את השאלה, אני לא חושבת שהיא באה מתוך זלזול במה שהיה אלא מתוך התחושה של "מילוי" החלל. לי ייקח עוד הרבה זמן עד שאצליח לחשוב על לקחת עוד כלבה (נפטרה רק לפני שנה וחודשיים)

למעלה