סופ"ש? משהו?

THE ronch

New member
הממ

קמתי אצל סיוני, התקלחתי, התארגנתי, עישנתי סיגריה. נסעתי לעבודה, בקושי עבדתי. סתם ישבתי לאכול שם ולדבר עם קרייזי (הברמן) שראה שאין לי סיגריות וקנה לי קופסא ("מתה לחג
"). חזרתי לא מזמן הביתה עוד מעט אנדה באה לקפה במרפסת, ויותר מאוחר אצא. בירה עם סיון ושרה ואולי סתם להסתובב, ואז לאסף לראות סרט ולישון אצלו. מחר בבוקר משמרת (עם שמרי אהובי).

©big smile©

New member
אז ככה :)

אתמול הייתי כל היום עם חברים, ובערב בפאב שממש התגעגעתי אליו. נהנתי :) ספיר ישנה אצלי, אז הלכנו לישון בסביבות 3 וחצי ככה. היום קמנו ב11 וחצי ונסענו לאכול ארוחת בוקר בת"א. הכל היה סגור וזה די היה מבאס, אבל בכל זאת עליתי לגג בעזריאלי כדי לעשן. ממש עשה טוב, כרגיל. אכלנו בסוס עץ, היה נחמד וטעים וחזרנו הביתה. הייתי אצלה קצת, ואז אצל חברה אחרת. עכשיו אני בבית, מנסה לעשות שכולם יבואו איתי ועם ספיר למוסד. ואני מאד מקווה שזה יקרה. שבת בערב אני רוצה ללכת לקניון ברחובות, בא לי קצת בגדים לחורף. ואני צריכה לארגן דברים לעוד 14 יום בצבא :)

Small talk

New member
סתם לרגע וחצי חשבתי שהייתה לך השבעה

עם אחות של מישהי מהכיתה שלי, אבל ההשבעה שלה הייתה בשני.

Small talk

New member
וואי אין לי מושג

כשיהיה לך זמן באייסיקיו אני אתן לך את המעט פרטים שאני יודעת.

mayhaktana

New member
../images/Emo11.gifנמ..

אתמול נפגשתי עם חברה שלא ראיתי המון זמן ואז הלכתי לישון אצל חברה אחרת הזמנו פיצה והלכנו לים עם המשפחה שלה בלילה... היום היינו שתינו עם עוד ידיד למטה כי היה משעמם עשינו בעיקר שטויות ועוד כמה זמן כנראה נלך כמה בנות לבארבי ליוני בלוך. מחר חווה אחרי צהריים ובבוקר אני אנסה להשלים שיעורים שאין לי כוח אליהם בגרוש.:\

אוקי../images/Emo71.gif

אתמול- רוב היום אם אני לא טועה כלום,בשמונה יצאנו אני דנה ומאיה לפפריקה והיה טעים.חזרנו באיזה 1 וישנתי אצל דנה.היה כיף!
היום- חזרתי היום בשמונה בבוקר כי לא הרגשתי טוב
התקלחתי ואכלתי,וחזרתי לישון בתשע וחצי עד חמש אחה"צ
מאז אני מבלה לסירוגין בין הטל' מחשב טלויזיה והמיטה.:) מחר- הלוואי שיצא לי לעשות משהו מעניין אבל 90% שלא. אז לסיים שיעורים,ולהתכונן לשבוע הבא.:) אולי להיפגש עם לינור??!!?אמןןן סופ"ש נעים :)

SuGaRBabe1

New member
לפעמים אני משתגע

אתמול - העירו אותי בצהריים, הלכתי לארוחה אצל סבתא עם כל הבני דודים, היה טעים ונחמד דווקא. חזרתי הביתה באיזה 5, רציתי ללכת לקניון- אבל היה סגור.... אז לא עשיתי כלום עד הערב, ואז יצאתי עם חברות לסאבליים, ואחרי זה עוד חברה הצטרפה ועברנו לשבת באיזה בית קפה חמוד בפלורנטין. חזרתי באיזה 3 וחצי והלכתי לישון ב-5 ככה. היום - קמתי ב-4 וחצי!! השלמת שעות שינה מטורפת :) אין זה בא כלכך בטוב.... התארגנתי על עצמי והלכנו שוב לסבתא לארוחת שישי... היה אפילו עוד יותר טעים :) אחרכך באתי הביתה וישנתי איזה שעתיים, ראיתי קצת טלויזיה ועכשיו הכנתי לי ולאמא קוקטייל טעים עם אבסולוט אפרסק וסאוור :) יצא קצת כושל אבל סבבה. תכף אני אמשיך להתארגן ואז אני אסע עם חברה ועוד מיליון אנשים לא קשורים לנען :) מחר - בטח אני אשן כל היום. בערב לא ידוע...

SuGaRBabe1

New member
חמוד

פעם ראשונה שלי שם, אבל חברה שלי חורשת על המקום ואתמול היא אמרה שהיתה מוזיקה מוזרה ובד"כ זה לא ככה.... הייתה איזה הופעה הזויה של להקה הזויה שעשתה ממש מלא רעש. אבל הברמנים חמודים והאווירה סבבה בכללי.... זה בסלמה 53 אם אני זוכרת נכון...

EVE Lights

New member
הבנתי שזה מועדון-בת של הבלום

או משו בסגנון ואביב שונא את יפו הו וואל
טנק'ס

SuGaRBabe1

New member
כן זה של אותם בעלים

גם אני שונאת את יפו... אז מה... חברות שלי גוררות אותי לשם...

SuGaRBabe1

New member
טוב אז

אחרי הקוקטייל עם הסאוור נסענו לנען ושם שתיתי עוד צ'ייסר של ייגר דבש ועוד צ'ייסר של באד אפל (וזה היה ממש כמו תפוח בדבש! מגניב) ועוד קצת וודקה רדבול מחברה שלי ועוד חצי כוס של משהו מגעיל עם פסיפלורה ועראק ועוד מלא שמפניה מהבקבוק שהביאו לחברה שלי כי היה לה יומולדת... קיצר, אני הפוכה לגמרי היתה אחת המסיבות ההזויות ראיתי איזה אחד שהיה איתי בבסיס וטוב שהוא לא נדבק לי לתחת והלך אחריי לכל מקום שהלכתי ובאתי עם חברה שלי ועוד איזה אחת שפעם היתה חברה ממש טובה שלי ואז התנתק הקשר ועכשיו התחיל לחזור כזה... אז נסענו איתה ועם חבר שלה ועם חברים של חבר שלה - הכי לא קשורים בעולם אבל דווקא היה צחוקים איתם.... וזהו אה! ושירה (מיס טיקה) ראיתי אותך! נכון? לבשת חולצה אדומה? ואממממ זהו היה כיף :)

למעלה