סופ"ש? משהו?

טוב אני אעשה את הסיפתח!

היום - חזרתי מהבסיס ב11 כזה, כרגע סתם רובצת, אחכ חברה תבוא, בערב סבתא ואז אצא לאן שהוא, עדיין לא ברור מה יהיה שבת - במהלך היום לא ברור, בערב יוצאת.. כאילו הערב\במהלך השבת אני אמורה לצאת עם חברה שלי וידיד שלי, סוג של להפגיש בינהם, פשוט עדין לא ברור מתי זה יהיה ובהתאם לזה נעשה דברים בשאר הזמן

EVE Lights

New member
מי שונא סופרפארם יותר ממני!

אתמול לא עשיתי כלום, היה יום משעמם ברמות היסטריות
הלכתי לישון ב- 12 בלילה ו... התעוררתי היום - ב7:10 בבוקר מטלפון של המוקד שיש אזעקה בסניף. כוס עמעמעמעמעמק. ממש מעניין אותי. אז הלכתי כמו מפגרת לשם, פתחתי תריסים והורדתי תריסים. עד 8 הייתי בבית וחזרתי לישון עד עכשיו (סיפתח דפקטי ליום שישי, מה אני אגיד.) עצבים!!! העניין הזה של כוננית סניף ממש גרוע בלשון המעטה. המשך היום - אם יהיה לי כוח (חבל שלא עשיתי את זה אתמול, עצלנית) אני אנקה פה כי ממש צריך. בערב אני עם אביב כרגיל ואני לא יודעת מה נעשה, היה דיבור אולי על סרט עם חברים שלו מהלימודים, נראה כבר.. או שאולי סתם פאב באזור נתניה כיייייי אח"כ חוזרים אליו לישון!!!
(כיף כיף כיף) נתעורר מחר ב- 12 בערך והוא יקפיץ אותי לאחי בכפר יונה לארוחת צהריים משפחתית המשך היום לא ברור, משערת שסתם להתבטל ואולי לעשות קפיצה לסניף לקנות כמה דברים בערב. סופ"ש נהדר בננות :)

רייל

New member
ממ.

עכשיו אני יוצאת לארוחה משפחתית אצל הדודה והדוד בכפר סבא, ואחר כך ב4-5 אני הולכת למגי, ובערב שתינו הולכות להופעה של יוני בלוך בבארבי כפ"ס אני חוזרת ממגי ביום שבת, בצוהריים או בערב, אני עדיין לא יודעת. יהיה כיף.

האמ האמ.

היום- קמתי לפני שעתיים, בערב אורחים, עכשיו עוזרים בבית בחצות נגמר לי המלווה[!!!!!!!!!!!!!! :):):):)] אז יוצאת עם הבובה שלי לאנשהו ואחכ בטח נשב עם חברים מחר- מתארת לעצמי שלישון הרבה, אולי סבתא, בטח איתו, ואני מנחשת שניסע לאנשהו P: טוב קיצר לא יודעת. שבת שלום, חג שמח ושנה טובה!

little shorty

New member
חוזרת לישון כנראה.

היום - קמתי אחרי המסיבה של אתמול כי אמא העירה אותי, כנראה אני חוזרת לישון, בערב אולי נקפוץ לחברות קצת ואז לחבר. שבת - ללכת לסבתאלה, להתבטל ולנצל את יום החופש האחרון שלי, במוצ"ש אני והחבר יוצאים לאנשהו... או קניות או סרט או משהו.. נראה כבר יהיה כיף. ואולי לישון אצלו שוב חחחח או הוא אצלי. כמה או בהודעה אחת.

איזה סופ"ש תחתתתתתת.

היום אני עושה את כל מה שאני צריכה לעשות שזה: מלאאא שיעורים במת', עבודה בתאוריה וכתיבה, אנסין באנגלית, שיעורים בתנ"ך, לסכם טקסט בתולדות הקולנוע ולעבוד על התסריט המזדרגג שלי. בערב באים חברים כזה של המשפחה עם הילדים שלהם שהם בגילי אבל אוף למי יש כוח. ומחר בבוקר משמרת באלדו
לפחות סופסוף אקבל את שכרי הזעום. ובערב אמות אחרי המשמרת.:X

יש שיפור!../images/Emo41.gif

כשליהיא חוזרת מהארוחה המשפחתית שלה היא אוספת אותי אליה, ואשן אצלה ויהיה מצחיק וכיפי, ומחר יאספו אותי לגלידריה ממנה.:)

ThE uVa

New member
מתוסכלת?../images/Emo60.gif

אתמול משום מה כמעט כל החברים שלי הלכו ליומולדת של מישהו שהם בכלל לא חברים שלו, לא ברור לי ממש למה. האמת שאני די עצבנית עכשיו בגלל זה, לא יודעת. אז נפגשתי עם שתי חברות שלא רצו ללכת, היה נחמד אבל די קצר כי באנו רק באיזה 12 ולא רציתי לחזור מאוחר כי אני לא אוהבת ללכת בלילה רק שתי בנות.. היום יש עוד יומולדת, ואני ממש מתחילה להיות עצבנית. לא יודעת. זה ממש מתסכל. פגשתי אותם פעם אחת בשבועיים האחרונים וגם זה היה לחצי שעה, והם פשוט שמים זין. ולא רק עלי, אלא גם על שאר האנשים שלא חושבים שלשבת עם החברים האמיתיים שלך זה לא מספיק מאגניב וצריך ללכת להשתכר עם אנשים שאתה לא מכיר בכלל וכולם סתם חבורה של צבועים שבתכלס משעמם להם ביחד אז הם צריכים אלכוהול. כוסעמק. [אז אנחנו מתפרקים..] אה, ומחר אני בטח לא אעשה כלום, שוב.

חוסר חיים מוחלט

חמישי - יצאתי עם המדהימות שלי לאכול בפפריקה, היה טעים ומגניב
שישי - כל מה שיש לי לעשות לחופש שזה... המון שיעורים. שבת - לא יודעת. בריכה? מקווה...

נמ.

חמישי-קמתי באיזה 10:30,ב2 הלכתי לסבא וסבתא..ארוחת חג חזרתי ב6 וחצי ככה הביתה..ב8 וחצי גלי באה אליי וב10 הלכנו למוקי :) וואוו כמה התגעגעתי :) היה כל כך כיף! שישי-קמתי ב1
וב5 אני הולכת לפעולת שכב"ג ב10 יש מסיבת הפתעה ואח"כ לגאלה :) יאייי שבת-לישון עד מאוחר
,שיעורים.. וב6 פעולת שכבה :)

AnGeL DoLlY

New member
טיול ג'יפים במדבר יהודה

חמישי-שישי, היה ממש נחמד. ישנו במצוקי דרגות שזה מקום גדול עם מתחם קאמפינג ואוהלים ענקיים עם מלא מזרנים ומחצלות, והייתה ארוחת ערב טעימה (קוסקוס עם ירקות!!
הזכיר לי את בראשיתתת היינו מתנחלות שם בדוכן). היום בצהריים היה לנו מזל גדול, כי נכנסנו לכפר ערבי כדי להמשיך משם ולטייל וכבר מההתחלה שמנו לב שמסתכלים עלינו מוזר..:| כשהחלטנו שזה לא רעיון טוב והסתובבנו לצאת התחילו מלא ערבים להתגודד סביב הג'יפ הראשון של המבוגרים,שגם אמא שלי הייתה בו..ופתאום רואים ערבי אחד רץ מהר יורד במרפסת ומצטרף אליהם. חשבתי שזה הסוף שלנו..זה היה כ"כככ מלחיייייץ שהתחלתי כבר לאכול סרטים. יאו..לא מאחלת לאף אחת :-\ היה לנו מזל שנפלנו על שכונה יחסית בסדר שרק חשדו בנו ובסוף הראו לנו את הדרך החוצה. עכשיו אני בבית אחרי מקלחת של החיים בערב שוב ארוחת חג אצל סבתא ואחרכך אולי משהו עם הבנות. בשבת יש לי מיליון ואחד סידורים... ולארגן תיק לאילתתת יא מאן

ShiRa1101

New member
ואואוא איזה סופש מהסרטים !

היום-עוד מעט הולכת לקאנטרי , אחר כך טלויזיה בטח.. ואז בערב נצא לאיזה בית קפה או משו . |והדגש|ומחרררררר- קמה בבוקר, מתכוננת לפעולת בוגרים הראשונה ואז רצה רצה רצה הביתה שמה בגד ים ואת השמלה היפה שלי ונוסעים למרינה [: עולים על היאכטה וחוגגים יומולדת לדור :) יואו הולך להיות כזה כיף !:D

OverSharing

New member
חופש גמככה אבל מילא:)../images/Emo103.gif

אתמול- בצהריים קמתי לארוחה אצל סבא, תמיד זה כזה נטל ומשעמם ואתמול היה מ-מש מצחיק:) חזרנו אחה"צ, נעמה וירדן באו ואז טל ואח"כ מיכל ואז תומר.. כאילו הלכו ובאו כזה? ככה. בסוף בלילה רק תומר נשאר ואני הזמנתי מס' בנות ואיכשהו היו פה איזה 15 ובכלל לא היה לי בית ריק אז לא נעים. אז ישבנו בפטיו אבל אז אחשלי הגיע וזה כאילו החלון של החדר שלו אז הלכנו לגן שעשועים ליד הבית. ואז עשינו אלף שטוויות [חח נגיד התכופפנו וכל אחת הסתובבה סביב עצמה 20 פעמים ואז המטרה זה חיבוק קבוצתי, קרוסלה וכל מיני כאלהP:] אבל אז באה משטרה כי השכנים התקשרו.. לא נעים]: אז הבנות הלכו למסלולים אבל אני שונאאאאת אז כבר התקפלתי לי הביתה, זה היה 2וחצי כזה. היום- קמתי לא מזמן, בשלוש וחצי אני אלך לטולול כי הבית שלה ריק:) בערב ארוחתשישי ואח"כ בטח סתם נשב איפשהו ו/או אני אראה את עמרי. שבת- דונט נו! אני רוצה לקחת את אבא ואמא לים/טיול..

nettus

New member
מתוכנן לי אחלה שבוע אז אני יכתוב

אתמול- יצאתי לפאב לכבוד גיוס של חברים מעוד טובים שלי, וראיתי שם הרבה חברים טובים שלי שלא ראיתי ממש ממזמן אז היה לי ממש נחמד. היום - סבתא הייתה פה לצהריים, אני לא יודעת מה יהיה לי בערב. מחר- אני נוסעת לאחותי בהוד השרון אני יבלה עם האחייניות המתוקות שלי, ועל הדרך אני יפגש עם אחותי הגדולה שלא ראיתי אותה 14 שנה, אז תאחלו לי בהצלחה, אני עוד לא קלטתי עד הסוף את מה שקרה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יש לי מלא מה לעשות!!!!

היום- רצינו לצאת היום לרמת החייל/נמל ת"א לשתות או משהו אבל אחת הבנות התקשרה שבאים אליה אז ננצל את ההזדמנות. מחר- ללמוד להיסטוריה+מתמטיקה למרות שאסור לעשות בחנים..הבית ספר שלי מפגר אש אז אי אפשר לדעת מה יהיה באמת, ב3 עד 6 חזרות לטקס של בר, 6 עד 8 חזרות לריקודים של רינת גבאי.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חחח כן!!!

אנחנו מתחילים להופיע אותה בכל הארץ מסוכות... לא אנחנו עשינו את הריקודים אלא איזה כוריאוגרף בן 5 אבל שטויות
זה כזה מצחיק!!

e l u l a

New member
../images/Emo153.gif

חמישי- קמתי אצל בתדודה שלי, ראינו "יצאת גבר" ואח"כ את המסיבת סיום של בנדוד שלי ואז התארגנו ויצאנו לדודים של אמא. היינו אצלם כל היום. כאילו מ12:30 עד 17:30 כזה
. אח"כ ראיתי עם המשפחה "מיס סאנשיין הקטנה", הלכתי לרתם ומשם לבית ריק של פז. היה יום חמוד! שישי-כלום, וב23:00 יוצאים לטינקרבל!:] שבת-לישון ושיעורים במתמטיקה..[שאשו יש מצב שאני שוב לוקחת ממך את הספר? הזמנתי ורק ביום ראשון יגיע]

למעלה