סופ"ש מרנין לכולן!!

סופ"ש מרנין לכולן!!

ראיתי השבוע קצת יותר מדיי שרשורי קיטורים, ואכזבות, ועידוד... וחשבתי שאולי זה באמת המקום והזמן להכניס קצת אופטימיות וחיוך לפורום. לא...? אז ביום חמישי הבא, אדון חייל יוצא לרגילה. דיברנו במהלך השבוע, והוא אמר שזו הרגילה הראשונה שלו שאין לו מושג מה הוא הולך לעשות. שאין לו תוכניות, שהוא גם לא מתכוון לתכנן תוכניות, ושלא משנה לו מה לעשות, רק שזה יהיה איתי. חשבתן שהוא חבר טוב ומתוק? חכו שתשמעו את מעללי! החלטתי להפתיע אותו. התקשרתי למפקד שלו, האישי (בלי שהוא ידע כלום!), ושאלתי מה הפרוצדורה המדוייקת אצלם ליציאה לחו"ל. הגשת בקשה לחופשה מיוחדת, מש"קית ת"ש, מילוי טופס-שקר-כלשהו, וכו' וכו'. עשיתי כ-ל מה שצריך, ואתמול הגיע האישור הסופי...... מוצ"ש הבא, אני ויואלי - עולים על המטוס ומתחפפים מפה ל 5 ימים! "הוי, אמסטרדם......" אני, והבן אדם שאני הכי אוהבת, בעיר שאני הכי אוהבת. אני לא יכולה לחשוב על משהו יותר מושלם. אני באמת מתרגשת. וגם הוא! איך שמחתי... היום הוא הגיע הביתה, והכנתי איזה 3 ק"ג צ'יפס עם מלא מיונז הולנדי, ושמתי לו תמונה שלנו מהטיול הקודם לאמסטרדם, ומפה של הולנד, וכאלה..והוא כזה לא הבין מה הקטע. ואז שמתי לו בתוך המכנס-בית שלו (יש לו איזה מכנסיים שהוא תמיד לובש כשהוא חוזר הביתה) את הכרטיסים..והם נפלו כשהוא בא להתלבש...והוא מה זה שמח! והתרגש! והיה כ"כ מבסוט, וחמוד, ומאושר..ולרגע באמת לא הייתי כאן. הייתי במקום אחר. קצת חששתי שהוא יהיה מבולבל כזה, וירגיש שאולי גנבתי לו את כל הזמן של הרגילה, וזה..אבל הוא לגמרי בעניין, וזה כ"כ כיף! סליחה על פרץ האופטימיות והאושר המוגזם, אבל הייתי חייבת. אני אוהבת ת'עולם!! שיהיה לכולן סופשבוע מרנין, דנה ( שלומדת הולנדית. "נוייקן אין דה קוייקן" = זיון במטבח. את השפה הבסיסית, אתן יודעות...
)

shirli24

New member
יוווו:)

כל הכבוד לך באמת! על ההשקעה, מאמץ, הטלפונים, הבירורים..כל הדברים האלה שצריך לעשות כדי להשיג דבר קטן אבל חשוב ביותר, שקט וחופש עם החבר:) שתהיה לכם טיסה בטוחה
, וחופשה מהנה עם המון כייף ואהבה!!!

McBlack

New member
וואי תותחית ../images/Emo13.gif יפה לכם, תהנו המון ../images/Emo140.gif

netalula

New member
ווואיייי כל הכבוד לך

איזה מאמי את רוצה להיות חברה שלי?!!!?!?!....איזה יופי ניראה לי שאם רק הייתי מתקשרת למפקד האישי שלו הוא היה הורג אותי.... תהנו תבלו...גם הקטן שלי יוצא לרגילונת שבאה בדיוק ביומולדת שלי!!!!!!!!! ואנחנו יורדים לסופ"ש באילת על חשבון אמא ואבא ואני ממש מקווה שהוא לא יבאס ויפתיע במשהו צנוע וחמור...יש ו קטע כזה לטפח בי צפיות ולאכזב! תהנו..

OgaliO

New member
../images/Emo2.gifואו../images/Emo70.gif את מלכה../images/Emo47.gif, איזה כייף לכם!!

הולנד מהממת
ואי, תהנו! כלכך מקנאה בכם חח ..

איזה כיףףף!

כל הכבוד לך
אני ממש מקנאה.. מנסה כבר מלא זמן לארגן איזה צימר מסכן וגם זה לא יוצא לפועל. ממש כל הכבוד, תהנו!!!!

את לא נורמלייית

איזה כייף לכם:) הלוואי גם שאנחנו היינו יכולים לטוס ביחד. כבר הייתם יחד בהולנד? אני מקנא:( חחח.. תהנו!!

גם שרית חדד

יודעת שכולם חושבים שהיא קצת משוגעת. אבל לא באמת אכפת לה, כי רק היא יודעת. סתם,סתם,סתם (יותר מדיי פסיכו' נא להתעלם ממני) היינו יחד בהולנד, אבל לא היינו לבד אלא עם כל החבר'ה, וזה היה כשהיינו קטנים יחסית (כיתה יא'), ובעיקר - כשלא היינו זוג! אז עכשיו זה לגמרי ברמה אחרת....

למעלה