סופ"ש מרוטש

קרניjack

New member
סופ"ש מרוטש../images/Emo122.gif

שיר השבוע: אלבום השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: משהו טוב השבוע: משהו רע השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב!

Rose131

New member
...

התחדשות השבוע:המארז!!!!!!1111
לא היה לי כוח לשאר.

Up To No Good

New member
להלהלה

שיר השבוע: כל מיני של סקורפיונס ושל כל מיני להקות ישנות :) אלבום השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: פורסט גאמפ משהו טוב השבוע: חופש, המסיבה המעולה שהייתה ביום חמישי
, תעודה טובה :) משהו רע השבוע: דודה בטי נפטרה
, 44 ברטוריקה התחדשות השבוע: תמונת השבוע: תמונה כלשהי של ג'רארד באטלר.

דיאנה1

New member
בגלל שהפורום הזה אחראי לפחות על אחד מהם...

שיר השבוע: בזכות השרשור שהיה כאן על deep purple קניתי את smoke on the water ועכשיו הוא מתנגן לי באייפוד כל הזמן. איזה כיף! אלבום השבוע: ספר השבוע: The art of racing in the rain. ספר מקסים! אין בו ערפדים, אבל יש איזכור קטן לאנשי זאב... המלצה מורחבת בבלוג שלי. באמת כדאי! סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע אבל ראיתי משהו שקשור מאד לערפדים - סוף סוף התחלתי לראות את באפי ציידת הערפדים. חמוד! משהו טוב השבוע: הילדים סיימו את בית הספר ויצאו לחופש. לא צריך יותר לקום מוקדם ולהלחיץ אותם. משהו רע השבוע: הילדים סיימו את בית הספר ויצאו לחופש. צריך להעסיק אותם! התחדשות השבוע: תמונת השבוע:

anti sense

New member
אין הרבה מה לכתוב..

שיר השבוע: tool - the pot אלבום השבוע: - ספר השבוע: דרקולה
סרט השבוע: - משהו טוב השבוע: חופש! משהו רע השבוע: נמנמ.. התחדשות השבוע: - תמונת השבוע: ממ.. לא יודעת, צילמתי הרבה.

בדנתמ

New member
שבוע משוסע ומבותר!

שיר השבוע: יש הרבה... vasoline / stone temple pilots interstate love song / stone temple pilots over now / alice in chains grind / alice in chains hush / deep purple sometimes I feel like screaming / deep purple april / deep purple ואני אצא מגלומן אם אני אכתוב שם של שיר שכתבתי בשביל הלהקה שלי, אז אני אסתפק בלהגיד שיש אחד שלא יוצא לי מהראש
אלבום השבוע: purple / stone temple pilots alice in chains / alice in chains shades of deep purple / deep purple ספר השבוע: שמעתי כל כך הרבה מוזיקה, לא יצא לי להתחיל ספר חדש עכשיו... סרט השבוע: גם סרט לא ממש יצא לי לראות... משהו טוב השבוע: היה נחמד. משהו רע השבוע: היה חם
התחדשות השבוע: לא התחדשתי השבוע... אבל החלפתי מיתרים בגיטרה הקלאסית שלי
עכשיו היא מרגישה רעננה, ומוכנה לשעות נוספות של בלוז ופלמנקו
תמונת השבוע: מאוחר עכשיו... אולי מחר... שבוע טוב!: שבוע מעולה!

nitay100

New member
אני לא מרטש אף אחד...!

שיר השבוע: Tenacious D-Beelzeboss אלבום השבוע: Guns N' Roses-Appetite For Distruction ספר השבוע: סופו של מיסטר Y סרט השבוע: The Pick Of Destiny משהו טוב השבוע: חופש! גאט אחטונג סוף סוף! משהו רע השבוע: חופש,פחות רואים אנשים =( התחדשות השבוע: המחשב תוקן,חוזרים לשגרת הטיסות תמונת השבוע: http://i71.photobucket.com/albums/i158/nty-kun/07f996fe.jpg

בדנתמ

New member
מה קשור אחטונג?

ב"משהו טוב" אמרת פשוט: "חופש! אלוהים זהירות סוף סוף!"... טיסות? מה הקשר למחשב? appetite אחלה אלבום!

nitay100

New member
לא לקחת את זה כתירגום ישיר

הכוונה היא ל"גאד דאמט!",רק של"גאט אחטונג!" יש צליל יותר נחמד,ואין לזה באמת קשר לגאד דאמט,זה סתם פיתוח של כמה סיטואציות עם חברים. והקשר בין טיסות למחשב הוא שאין רישיון טיס (ואין עדיין ת.ז. אפילו) ויש תאווה לטיסות,אין ברירה אלא לטוס בסימולטורי טיסה במחשב. ואפטייט באמת אלבום מצויין,אבל אני לא יכול לחכות לשים את ידיי על Live Era, גאנז פשוט טובים הרבה יותר בלייב.

בדנתמ

New member
הלייב שלהם אחד האלבומים השווים!

וגם האלבום הראשון שלהם שקניתי... עד היום כשנתקעים לי בראש שירים שלהם, זה כולל המון פעמים גם את כל השטויות שהוא אומר שם לקהל...

Lory Lee

New member
קצת מאוחר, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם....

שיר השבוע: Blue and Yellow / The Used אלבום השבוע: Iron Maiden - Fear Of The Dark ספר השבוע: אגטה קריסטי / תעלומת הרצח המשולש סרט השבוע: שודדי הקריביים 3 משהו טוב השבוע: התנחלות אצל חברה שלי 4 ימיםםם משהו רע השבוע: בגרות במתמטיקה.... התחדשות השבוע: הסתפרתייי תמונת השבוע: ==>

בדנתמ

New member
איזו נוסטלגיה...

אין לך מושג איזו נוסטלגיה עשית לי עם fear of the dark... והאמת שגם עם התמונה

Rose131

New member
../images/Emo2.gifאת גם שומעת דה יוזד?!

לפורום!!1 [מה התמונה?
]

Lory Lee

New member
../images/Emo9.gifחחחחחחחח יאוו איזה מאמיייי