סופ"ש מקסים שיהיה לנו

גלבועא

New member
סופ"ש מקסים שיהיה לנו

לי בטוח יהיה, כי ביום שני בחינת הבגרות בחיבור, וכמות אדירה של שעות הוראה יורדת מעליי. או אז אתפנה לעבודה האיכותית של מנהל פדגוגי. פיתוח תוכניות לימוד, ארגון טוב יותר של מערכות פדגוגיות וכו' זה לא, שעד עכשיו לא טיפלתי בזה, בוודאי, אבל כשיש יותר זמן, הכל יותר טוב. זה רק כדי להצביע בפניכם גם על הבדיחה ששמה מנהלים "זוטרים" במערכת החינוך. מנהל ביה"ס מקבל עד 36 ש"ש מתוכן 6 שעות הוראה. למנהל פדגוגי/רכז פדגוגי אין הקצאת שעות מחייבת, ולכן בלית ברירה ובשל קיצוצי תקציב בלתי פוסקים גם היקף שעות הניהול שלי מגוחך לגמרי, בהשוואה לכמות השעות בפועל. אני מתחיל ב- 7:30 ומסיים בסביבות השעה ארבע או חמש אחה"צ. זהו גמרתי לקטר וחזרתי לחייך. סופ"ש מקסים לכולם ולכולן.

גם הבן שלי נבחן.......... יש לך טיפ?

תגלה לי מתי המבחן. הבן שלי לא יודע אפילו באיזו שעה. הוא לא ממהר לברר. אדישות................
היי נמאס לי מהפסקות החשמל שעות על גבי שעות מיום שלישי. אני חייבת לתבוע אותם אפילו קו 103 לא עונה מעומס. הם לא עומדים בנטל הספקת החשמל ולא בנטל השרות אבל על המונופול הם שומרים בקנאות, הכי חזק שהם יכולים אפילו בטרור ואלימות לטעמי...............

גלבועא

New member
המבחן מתחיל בשעה 14:30

ביום שני הקרוב, 4.2.08 ממליץ שתציידי אותו בשני עטים ובמדגש אחד. [מדגש = מרקר] בהצלחה

לא הבנתי.

האם החוקים החלים ברשת שלכם אינם זהים למשרד החינוך ? סגן אצלנו מקבל 18 ש"ש. יתר תפקידי הניהול בהתאם לתפקיד, בשעות ולא בגמולים. כשהייתי רכזת מערכת הייתה לי על כך חצי משרה כמו לרכז הפידגוגי . האם אתה נאיבי ,או שמא מתנדב מרצון ? למה ? אם היית קולגה שלי הייתי אומרת לך בבדיחות שהמשאית עם הצל"שים בדרך. ולא. אל תבין אותי לא נכון. אני מכבדת כל בעל תפקיד בבית הספר,אך הגיע הזמן שהמורים יתחילו להעריך את עבודתם ששווה תגמול בהתאם. ואומר לך יותר בכך. מי שאשם בכך זה המורים. אצלנו בבית הספר מורים מבינים שעבודה = כסף.

על איזה "חוקים" את מדברת?

המנהל שלך יכול בלי חוכמעס לקצץ את תקציב שעות הסגנות לצרכים אחרים.

למעלה