סופ"ש (מיאקו/בר-דגן ועוד)

שח_מט

New member
סופ"ש (מיאקו/בר-דגן ועוד)

אז מחמישי עד היום היה סופ"ש של מכוניות, אופנועים ואוכל. אחרי המגרש של הונדה קפצתי עם אחי למתחם רמת החייל. לא יודע איך אבל נפלנו על "טוק טוק". תאילדנדית די פשוטה ועמוסת תלושים. אכלתי עוף בקארי וסלט טופו עם קשיו. היה חביב ורגיל. הכאב בטן אח"כ חשב אחרת. בערב לקחנו זוג חברים "אוהבי סושי" ל מיאקו בר"ג (בית גיבור ליד סיטי טאואר, בצלאל 26 או 28). כמובן אחרי 23. אכלנו המון ואני לא ממש זוכר מה בדיוק. אנסה לעשות רשימה: 3 מרק מיסו, ירקות בטמפורה, שיפוד כבד אווז, שיפור סלמון, סאקי, משהו כמו 6-7 רולים די גדולים, טטאקי טונה, מיץ התפוחים המפורסם שלהם, קפה ושני קינוחים. לא זוכר אם כתבתי ממש ביקורת עליה בעבר, לטעמי היא טובה. לא מעולה אבל טובה עד טובה מאוד. המלצר הצעיר שהיה לנו היה נחמד, התאמץ והפגין ידע וטעם (נתנו לו יד חופשית פה ושם). מומלץ! יצא 400 לארבעה והמלצר קיבל 100. שישי בצהריים קפצנו לבקר חברים ב ארקפה בזל . בגדול אני אוהב את ארקפה ובעיקר מקיאטו. הפעם הלכנו על קרים. לצערי מהתפריט היפה שלהם היה זמין רק חצי... ונדגמו משהו קפוא עם פסיפלורה ומשהו עם קפה. היה חביב ודי יקר. מומלץ לבקר ממול בחנות תכשיטים מופלאה בשם "גיזת הזהב". אשתי יצאה עם זוג עגילים... בשבת על מנת לבחון ולהתרגל לאוטו שמנו פעמינו לצפון מלווים בשני אופנועים נחמדים (600CC). היינו ב גן-גורו בעיקר בשביל קואלות וקנגורו (ראו תמונות!). היה אחלה למרות החום הכבד. לצהריים התלבטנו בין חוות התבלינים לחפציבה. המדריך של הקנגרו אמר שפתחו בחפציבה לצד דג-דגן את בר-דגן שמתמחים בבשר. כשהגענו למדנו שהבשר פתוח רק בערב. למרות ששלושה מתוך חמשת המטיילים לא אוהבים דגים, החלטנו לשבת ב דג-דגן בעיקר כי יש להם מבחר מנות ללא דגים. בגדול היה סביר. האגף ללא-דג לא התלהב. מוסקה נחמדה, סלט אנמי ופסטה על בסיס עגבניות עם פטריות היו רגילים ולא ראויים לציון מיוחד. אגף הדגים נהנה עם פילה דניס בלימון ושום (מעולה!) ופילה סלמון בחרדל. המזטים בפתיחה (חצילים בטיחנה, מטבוחה, חמאה, סלט כרוב בלימון) כלולים במחיר העיקרית) לא טובים בעליל, הפוקצה בסדר. קינחנו בקפה וקינוחים ספרדיים לא זוכר את השם (נחמד). סה"כ 400. הם פתחו זוג עיניים על בקשתי להוריד אבטחה (ולא הורידו מהחשבון אלא דחפו באגרסיביות לידנו את הסכום במטבעות...). רשום בתפריט שהמלצרים הם סטודנטים. כך היתה הרמה. חובבנות לשמה (המלצר שלנו התעקש על סלומון במקום סלמון...). לא נחזור. שבוע הבא כינרת. מישהו בא? שח

עמית@

New member
עמוס.

מוצלח (לפרקים.) אני אכלתי באגף-ללא-דג בדג דגן וממש לא התלהבתי
מצד שני- אם אתה לא רוכל דגים בעייתך שאתה בא למסעדה כזו
ארקפה תמיד טוב- ותמיד יקר. מיאקו- עלתה לרשימת ה"חייב לנסות"

Lear22

New member
איזה חיות מדהימות!!

שח זה רק עושה לי עוד יותר חשק לנסוע לאוסטרליה פרסמתי מודעה בלמטייל אבל אם יש פה מישהו\י בסביבות גילי - 22 - , גם מהמשתתפים הפסיביים, שרוצים לנסוע לאוסטרליה ניו זילנד והאיים בסביבות ינואר פברואר 04 שישלחו לי מסר. לגבי האוכל, גם אני חושה שמי שלא מזמין דגים במסעדת דגים לא יכול לבוא בטענות. זה אוכל "על יד", וככה הטעם שלו. לדעתי. לגבי הסושי, אני צריך שתעביר לי קורס מזורז. בתמורה אני אקח אותך לקנות בגדים יותר שווים מטופ מן :))

Chewbacca

New member
אכן חיות מדהימות

ולחשוב שבאוסטרליה אין כבר מקום לכל הroos (יש בערך 150 מליון כאלו על 20 מליון תושבים) והם נאלצים להרוג באופן יזום כל שנה כמות מסוימת אחרת הם ישוטטו חופשי בערים, על הכבישים (ומי שראה את תאונת הגמל בשבוע שעבר בנגב יכול לעשות אנלוגיה לקנגורו בגודל 2 מטר ששוקל 150 ק"ג) או ימותו מרעב או מצמא. אחת התוצאות היא שבשר קנגורו נהפך ליותר ויותר פופולרי גם באוסטרליה וגם במקומות אחרים שהאוסטרלים מיצאים לשם.

שח_מט

New member
חברים שלנו נוסעים לירח דבש

בניו זילנד באזור ינואר. אני בטוח שמודעה בלמטייל תתן תוצאות. אנסה לברר עם החברים היותר צעירים שאני פוגש... סושי מול החנות באבן גבירול? נראה לי הולך. נדבר בפרטי. שח

לא לכנרת , בוא לגליל ../images/Emo12.gif

אל תיסע לכינרת שבוע הבא, חום איימים ואין שם מסעדות שוות לעומת זאת אם תבוא לכאן לקייקים בירדן יש כאן מסעדות מעולות כמה מהפורום כבר אכלו כאן: באיסקנדר הטורקית שלייד הקייקים ובנחלים שגם לייד הקיקים שאל את ליטי ופיניליש הן בטח ימליצו

למעלה