סקירה קצת ארוכה
בתערוכת בירס, הגעתי עם רשימה מוכנה מראש ביחד עם ברמן שעבדנו יחד בעבר. ההודית המכוערת של רונן זכתה לתשואות וקיבלה ציון (ציוניים היו שרירותיים לחלוטין וניתנו על סמך ניחוש מספרי בהתאם לתחושה ברגע הטעימה. מקצועי מאוד.) של 9. לציון 8 זכו האלכסנדר גרין שנהניתי ממנה, הטרומן 1883 מ'עליית הגג' והפולרס ESP. מעבר לזה? הרבה קשקושים ואכזבות - ג'מס 8.8, פאבו טריפל, אלכנסדר בלאק, פמפקין אייל של מבשלת הגליל, הבלונד אייל של מבשלת שריגים, הסיידרים היבשים שלא נהניתי מהם, הסמוקד-סטאוט של סלרה...כל בירה בשלה, אבל אף אחד מהם לא הדליק נורות התלהבות. ביום חמישי לאחר מכן, אירחתי את MK והחשאי שלה לערב-אירוח ראשון בחיפה, עם נייבי גרוג (ליים, אשכוליות, דבש, סודה, סנטיאגו דה קובה אנייחו, אפלטון אקסטרא ואל דוראדו כהה), קולונל ביץ' פלנטיישן פונץ' (ליים, אננס, אפלטון אקסטרא, סנטיאגו דה קובה אנייחו, מאונט גיי XO, פלרנום, אנגוסטורה, אבסינט ובירת ג'ינג'ר) שהיה מעולה ברגע שהבירת-ג'ינג'ר נרגעה קצת, ANCIENT MARINER (ליים, אשכולית, סוכר, ליקר פימנטו, אל דוראדו כהה ואפלטון אקסטרא) שהיה מאוד מוצלח ובנדיקוט (חלב קוקוס, טיה מריה וליקר מקדמיה) שהיה ממש מעניין וחדשני. כולם היו מעניינים ומהנים אבל בכולם היה חסר משהו...איזו חדות טעמים או חדשנות בולטת...יותר מדי דילול מהקרח אולי? אני לא יודע, אבל אף אחד מהמתכונים לא הרגיש לי מתכון-גמור. בהמשך מצאנו את עצמנו יושבים ב'ליבירה' וסוכרתי-שכמוני הזמין משהו לאכול ואיזו שליש פורטר, ועוד מאוחר יותר חלקתי עם החברה בעבודה עוגת-תפוזים, קוקוס ורום כהה (בקרדי, שאני דיי נהנה ממנו יש לומר) שהכנתי. וביום שישי, שהתחיל עם משמרת צהריים-ערב (עם קצת גולדסטאר תוך כדי) והסתיים עם ניסיון לשדרג את הבנדיקוט עם ליים, אשכולית, אפלטון אקסטרא, מאונט גיי XO, ביטרס טיקי וביטרס שוקולד ביחד עם החלב קוקוס, ליקר מקדמיה וטיה-מריה. התחיל מוזר וקצת חלש אופי אבל התפתח למשהו מאוד מורכב ומעניין עם המון אופי...עדיין מצריך עבודה אבל אפשרי. מצ"ב תמונה. ועוד צפוי להיום המשך.