סופ"ש מדהים לכולם..

ז י ק ו

New member
סופ"ש מדהים לכולם..

הנה הגיע לו יום שישי, אחרי שבוע קשה בעבודה, עם מזג אויר עם בעיות אישיות, עם לחצים נפשים, ועכשיו הגיע הזמן לנוח קצת. שתיהיה לכולנו אחלה שבת... עם הרבה סקס מוגן

ז י ק ו

New member
אז איך היה הסופ"ש? ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

חזרתי עכשיו מהעבודה.. קצת עייף, וקצת לא ישבתי כאן לקרוא את הפורום, ולסדר פורומים אחרים בתפוז שבניהולי. אז איך עברה השבת? ת'אמת שישנתי כ"כ הרבה... כמו שלא ישנתי מעולם. אתמול בלילה גם עבדתי (תורנות הסופ"ש בעבודה היתה שלי) והינני כאן.. מולכם. ומה איתכם? איך לכם עברה השבת? טוב אני זז לישון.. בטח עד מחר אחה"צ
א לכל המתעוררים מוקדם מחר - שבוע טוב !!!

אני הייתי בכותל

אני לא עשיתי הרבה בסוף השבוע הזה אלא סתם רבצתי בבית עם חבל טוב שלי בירושלים היום על הבוקר חזרתי לתל אביב.

אני הייתי עם כמה חברים

חגגנו יום הולדת לחבר טוב והרמנו אותו כמה פעמים עד שקיבלנו קילה

chubichab

New member
אני הייתי באורגיה

ובאמת היה פיצוץ, פופקו וזיקו חבל שלא באתם היה באמת מעולה והרבה תודה לעודד המלך שארגן את זה

kelog

New member
מושון תוהה ושואל במבוכה:

אהלן אנשים, לא יפה שאני לא כותב פה יותר, פאדיחות, זיקו יכה בי נמרצות... רציתי לדעת, סתם מתוך סקרנות, בשביל חבר
- האורגיה הזו, זה אמיתי? מהם דרישות המערכת? לא יודע, אני מפדך מכל הנושא. מקווה למפגש דובים יזום בקרוב. שבוע טוב לכולם. משה.

העיניינים מתחילים להתחמם פה בפורום

פתאום כולם התעוררו בפורום הזה, מה קרה הציעו לכם אורגיה אז כולם התעוררו מהמעורות שלהם. אז היי לך מושון וברוך הבא לפורום שלנו. אף אחד לא ירביץ לך אם לא תכתוב פה. זה רק הפסד שלך. אני לא יכול לומר לך בודאות אם האורגיה היתה אמיתית או שלא, אני רק יודע שהיה צריך לשלוח מייל עם תמונה. וזה מה שעשיתי שלחתי מייל עם תמונה ושלחו לי מספר טלפון. לא התקשרתי כי הייתי בירושלים בסוף. גם זיקו קיבל טלפון שלהם וצ'וביצאב היה שם. אז נראה לי שזה אכן התקיים. למרות שהאנונימי הזה חושב שלא. הוא לקח את הביטול שלו יותר מידי ללב. ושוב ברוך הבא לך. מקווים לשמוע ולראות אותך קצת יותר.

kelog

New member
מושון שוקל להיעלב ../images/Emo13.gif

אהלןפופקורון מתוק שכמותך, אהבתי את מה שכתבת לי, אכן חלה התעוררות מסויימת באיזור הכללי עקב הזכרת ה(!) אורגיה (טפו, טפו טפו, מנהג פיכסה, סדום ועמורה בלה בלה בלה...) ואמנם גם אני נימנתי על גל המסתקרנים, אבל למה לקחת אותי ברצינות שכזו, אני כולה דביבון חמוד וסימפטי. מה סימפטי?! סימפטי פלוס אפילו! מבטיח להשתתף באופן פעיל יותר בפורום, למרות שיחסרו לי הלקאותיו (גם אם הוירטואליות) של זיקו-כאפרות. כמו כן מצ"ב מירמור מסויים שהנפשות הפועלות הן כמעט תמיד ללא תמונות, למה?? תני לי קצת בשר!! יאללה גברברים חביבים שלי, ביי בינתיים, הקניטו אותי, זה עושה למושון טוב, ממילא אין לי הרבה לעשות גם ככה :-ס ביי ביי משה.

למעלה