סופ"ש מגיע ?מי בא ?

סופ"ש מגיע ?מי בא ?

נחזור למנהגנו מימים ימימה. אז אצלי,אחד הגיע לשבת והשני נשאר בצפון. ולא יודעת מה לי עשתה המלחמה הזאת, חנקתי אותו מאהבה.

מאקי

New member
אז אצלנו.. נשארנו עם המיצי שלנו...

היא במרכז.. והוא בדרום... כעת הודיע מאושר מאוזן לאוזן שסיים טפ"ש.... ומצא בוץ מרמה"ג.... אוקצור סוגר את זאת וגם שאחריה... ואם אתמול אמר "לא חבילה"..... היום אמר חבילה וגדולה..... שאלה שאלתית.. מי יודע אם מותר לבקר בקורס מקצועות את החניכים בשבת????????????? אם כן אני נוסעת.... ואם לא אז אטכס לי מוצא אחר.... כזה או בכלל...

סמדר בנ

New member
בעיקר כשצריך

לנסוע לבקר
סוף העולם שמאלה..... אבל מאז, הבת השנייה מצאה לה חור עוד יותר גדול לשרת בו, וזה ממש סוף סוף העולם ימינה וימינה.... עד לשם אפילו לי כבר אין כוח לנסוע.

3תיתי

New member
השתגעת?

אפילו הנחשים לא מוכנים להגיע לשיבטה. והכי מצחיק, יש שם שלט גדול, באמצע הכלום. הכל יבש ומדברי. ומה כתוב? "בריכת שיבטה". ובררתי, זה לא מין הומור שחור. זו באמת בריכת אגירה. מה אוגרים שם? גרבילים? ירבועים? מי ידע? אבל לעמת מה ששאר הגדוד עושה (אפשר לשמוע בטלויזיה את ההדים) שיבטה היא זהב טהור. היהלום שבכתר.

שלי היה ברביעי עד חמישי באפטר אחרי

שסגר 21 יום. ולקח ציוד לשבועיים. בשעות האפטר הקצר הספקתי לקחת אותו לקנות כמה דברים שהיו חסרים לו.תלקן את הסלולרי. למלא לו את הבטן באוכל של בית. מקלחות של הנאה וכיף- איזה שלוש או ארבע ובשאר הזמן בעיקר ישן.

שלי נשאר בבסיס

היה צריך להגיע הביתה אבל הודיעו להם כשהם היו ברגילה שהשבת סוף נשארים. הם כרגע שומרים בבא"ח - מחזור יולי 06' הגיע השבוע.

patti1

New member
הטירונית בדרך הביתה.

הבת-דודה המדהימה שלה (גם היא חיילת!) עשתה לה (ולי) הפתעה-ונסעה להביא אותה!!! (לי אין מכונית). אבל-באמת באמת ומכל הלב-לכל הלוחמים,במיוחד אלו ש לא באים הביתה: חזרו כשתחזרו,אך בשלום!

עציון

New member
כאשר טילפן לפני זמן מה, שאלתי

אותו: אתה בצומת סירקין? אני בא לקחת אותך. ענה לי: לא אבא. אני בצומת נפח. טוב. עכשו יש לי אתגר ואני חושב על כך ברצינות. אני הולך לעשות זאת שובבבבבבבבבב

שלי הגיע אתמול

שלושה שבועות לא ראיתי אותו . אפילו בישלתי מלא, רק שיבוא... שיהיה סוף שבוע מצויין לכולם!

למעלה