סופ"ש כואב ../images/Emo7.gif
האמת כבר בחמישי רציתי להכנס הנה ורק לקבל חיבוק ולא יודעת למה לא נכנסתי בסוף.. עבר עלי סופש כואב.. חזרתי לפגישות פעם בשבועיים עם המטפלת שלי, ביום חמישי נפגשנו פגישה שניה, ויצאתי משם מפורקת
. S.O.S הגיעה אלי חברה מיום חמישי עד מוצש, עזרה לי לעבור את הסופש הזה. בין מנוחה לניסיון להרגע, היה הרבה כאב שצף לי מהגוף ויצא.. מצד אחד מאוד כואב ואני רוצה שהכאב יפסיק, מצד שני - למדתי להקשיב לכל מה שמגיע מהגוף שלי - לתת את המקום, להיות בתוכו, כי אם זה מגיע - אני מוכנה שיגיע ויש לי את הכלים להתמודד, ואם זה מגיע - זה כנראה צריך להגיע ולצאת. אני מרגישה שאני מתנקה ובאמת שמחה על הכאב הזה (מוזר לא, לשמוח שכואב?) אבל זה כ"כ כואב.. גם עכשיו כשאני כותבת. פיזית כואב לי מאוד.. ומחר "הכל כרגיל". אני יכולה לשלוט בכאב ובמה שעולה ולהתנתק (אפשר לנצל את הניתוקים לצרכים חיוביים) ולחזור מתי שאבחר.. מקווה שאצליח מחר לחזור לעצמי.. וגם ליצור קשר עם המטפלת שלי לעוד פגישה איתה.. ואחרי כל זה, הסיבה שכתבתי היא כי אני רוצה חיבוק.. ~שבוע טוב~
האמת כבר בחמישי רציתי להכנס הנה ורק לקבל חיבוק ולא יודעת למה לא נכנסתי בסוף.. עבר עלי סופש כואב.. חזרתי לפגישות פעם בשבועיים עם המטפלת שלי, ביום חמישי נפגשנו פגישה שניה, ויצאתי משם מפורקת