סופ"ש כבר כאן

שמחה37

New member
סופ"ש כבר כאן

חם חם חם איזה כיף שחזרה לי תחושת הצמא ואני אפילו מצליחה לשתות מים. עוד שבוע למעבר בע"ה. מקווה רק שנספיק לסיים עד אז את השיפוץ לפחות מבפנים. המשך יום מקסים שמחה

תמיד מסיימים בזמן!

סוף שבוע הגיע והיום בערב אני נוסעת לקיסריה להופעה של ג'ורג' בנסון (למי שמכיר - במבוגרים יותר בטח...) תהנו מהחיים, השמש זורחת

רוייקו

New member
../images/Emo124.gif אהלן חברים.. סופ"ש נעים לכולכם

בוודאי שמתם לב להעדרותי הממושכת מזה כחצי שנה. במהלך החודשיים האחרונים אני בקושי נכנס לפורום ופעילותי הלכה ופחתה עד שאני שואל את עצמי האם ניתן להמשיך כך. גם מבחינת מנהלי תפוז אין חיה כזו ואני חושב שזה לא יהיה נכון להמשיך ולהעדר. אני רואה את אופירה כמי שמתאימה ביותר להחליף אותי בניהול הפורום (ביחד עם שימחה).. אני מקווה שזה יתאים גם לה. ביקשתי מהנהלת תפוז לפנות אליה בהצעת הניהול. אני מאמין שאחזור לכתוב בהמשך, ואולי זה יהיה יותר נוח עבורי, כשלא תהיה לי התחייבות לזה. מה אצלכם ? מה נשמע ?

רק אתה היית חסר לנו../images/Emo8.gif

סוכן מוסד נהיית? אין זמן? תיכנס פעם אנחנו כאן....

קובי d1

New member
אהלן רוייקו

טוב לשמוע שאתה חי ונכנס לעיתים נדירות לפורום מכבד את רצונך לקחת פסק זמן מניהול הפורום שאותו בנית בעשר אצבעות אולי אופירה תתרצה ותשמש בתפקיד \בכל מקרה היא כותבת מייעצת בטלפון ,וגם לה לא יהיה שינו גדול אם תצטרף לשמחה בניהול הפורום רוייקו מאחל לך רק טוב אצלי הכל רגיל ללא שינוי וטוב שכך קובי

אופירA

New member
מנהל
השאלה אם תפוז מחייבים אותך לעזוב ניהול

אם אתה נעדר, מופיע לעיתים רחוקות ואף אחד לא מתלונן על כך, ושמחה מסכימה למלא את חלקה כפי שהיא עושה בפועל. הרי יש הרבה פורומים עם מנהל אחד בלבד. בזמנו אמרתי לך, שאני יכולה לעשות ניסיון מסוים ולראות מה אני מסוגלת, אם אין ברירה. כמו כן, אם שמחה תסכים, אוכל לתפקד כמנהלת מבחינת הנוכחות (כי זו המציאות שלי בלאו הכי) אבל פחות ברמה של התחייבות לנהל - לטפל בשרשורים, לטפל בהודעות נבחרות, מאמרים, לטפל במחיקות ובחסימות. רק לפי הכוחות. אם שמחה מסכימה להמשיך לנהל ברמה שניהלה עד היום, אוכל להצטרף ברמת תפקוד של "עוזר מנהל" - מה שאני עושה בלאו הכי, ואולי עוד קצת, לפי הכוחות ובתיאום עם שמחה. בקומונה של המעוקפים יש כמה מנהלים, ולא כולם מתפקדים באותה נוכחות כמו חמסה. אם שמחה תסכים - אז נוכל לנסות. בהזדמנות זו, אני רוצה לבקש ממך לענות לשאלה של זו שעשתה טבעת (שרשור ראשון), וצריכה להחליף אותה בשרוול, ומעוניינת לעשות זאת בניתוח אחד. הבנתי שאתה יודע מי המנתחים המיומנים בניתוח מורכב זה, הן מבחינת הוצאת הטבעת, והן מבחינת עשיית שרוול יעיל לאחר טבעת.

מה זה, "אם שמחה תסכים" היא כבר אמרה

שהיא מסכימה וגם תשמח. וכולנו נשמח. ואם את רוצה את כל ההסתייגויות כדי להשאיר דלת פתוחה זה מתאים לנו אם זה מתאים לך. ואם על תפוז טוב, ונחתום בטבעת המלך. ורוייקו, זוהי לא הודעת פיטורין ושחרור סופית. יכול להיות שאם לא תצטרך, תכנס יותר ותתרום מזמנך.

אופירA

New member
מנהל
הכוונה תסכים למחוייבות היתר

כפי שהיה בתקופה האחרונה, שרועי נעדר הרבה מהפורום. אני חושבת שהחשש שלי מהמחוייבות דומה לחשש של רועי, מפני מחוייבות בתקופה שהוא לא פנוי, כמו שאמרתם את והוא, שאולי הוא ייכנס יותר אם לא תהיה עליו מחוייבות. אני חוששת מתוספת פעילות (זו שמתאפשרת למנהל מאחורי הקלעים של הפורום), בגלל שאני רואה גם את הקושי שלי לפתח את האתר שלי על התמיכה בטבעת. הוא לא התחיל להתמלא בתוכן. הוא רק נבנה עבורי וזהו. אין לי כוח להרים את הפרויקט הזה. האתר הראשון שלי, של הרצאות ביהדות, גם לא מתקדם יפה כל כך, בגלל חוסר כוח. יש לי זמן, אבל לא כוח וסבלנות לזה.

רוייקו

New member
נעדרתי ברציפות שלושה שבועות

שלושה שבועות לא כתבתי דבר. רואים שאני נכנס בקושי ולא משתתף. אי אפשר ששמי יתנוסס מעל גבי הפורום כמי שמנהל אותו בה בשעה שאינני כותב ואינני משתתף בדיונים. בדירה שלי אין לי מחשב כבר חודש וחצי. הוא התחיל לזייף ושלחתי אותו למטה מהקומה השישית, כך יוצא שיש לי מחשב לכתוב ממנו רק כשאני מגיע לבית ההורים. האמת היא שההעדרות הזו התגלגלהץ לא תכננתי לרדת מהניהול כך. כן חשבתי מזמן שאפשר לצרף מישהו אחר לניהול במקומי. ביקשתי ממנהלת האשכולות בתפוז לפנות לאופירה כי אני חושב שהיא מתאימה ביותר. היא הציעה שאשאר פה עם צבע אדום (השמור למומחים) ושתמיד אוכל לשוב ולחזור. הצעתי גם להשאיר אותי בניהול כמנהל שלישי אבל זה פחות קורץ להם. שלושה מנהלים לפורום אחד הוא לא דבר שבשיגרה, מה גם שהם מצפים ממנהלים להיות פעילים ואני כבר לא כל כך. אני מאמין שיהיה שינוי בתקופה הקרובה

חמ סה

New member
איך אומרים בפרסומת ...בוא נרגיע ?

אז באמת רועי, תירגע. בנית את הפורום הזה בעשר אצבעות, נתת בו / לו את הנשמה יזמת מפגשים, הבאת מומחים מקצועיים לרווחת המנותחים, סייעת לעשרות אם לא מאות מנותחים בתחילת דרכם וכמובן שלאחריה מתוקף ניסיונך הרב ועוד ועוד. אז אתה לא יכול להיכנס הנה לתקופות ארוכות יותר מפעם.אז מה ? אם כבר קומונת המעוקפים הוזכרה בהודעתה של אופירה, המצב אצלינו הוא "יותר גרוע" ואעפ"כ עולם כמנהגו נוהג... 4 מנהלים כאשר : המנהלת הראשית ויוזמת הקומונה נמצאת בתקופת לימודים עמוסה ואינטנסיבית ונעדרת רבות מ"תפקידה" , לפיכך התבקשתי לפני קצת יותר משנה להצטרף לניהול ולהקל עליה בתקופה העמוסה. אז אני שם, ככל שאני יכולה ומקוה שנסיון שלי באמת עוזר לאנשים בתהליך (אני יודעת שאישית, לי, הקומונה מהווה סוג של קבוצת תמיכה ולכן פעילותי בה רבה יחסית. אני לא מבטיחה שזה לא יימאס לי מתישהו. כולנו בני אדם) עוד 2 מנהלים, מעוקפי תריסריון כאשר אחת מהם מתמודדת עם מציאות לא פשוטה של בעיות בריאות רבות והשני עסוק בענייניו. נו, אז ? יש 4 1 פעיל במיוחד 3 עסוקים. הקומונה פועלת ? אנשים מתייעצים ? יש מענה ? יש מפגשי חברה ותוכן ? אנשים מסייעים לאנשים ? כן. דיינו. אותו הדבר כאן. גם אם יהיה מנהל אחד וגם אם יהיו ארבעה - הפורום הזה הוא "ראש החץ" אליו מגיעים מנותחי כל הסוגים בפעם הראשונה עד שמתנדבים לפורומים/קומונות הייעודיות ע"פ סוג הניתוח ולכן אי אפשר אף פעם להכיל / לרצות / לתת תשומת לב אישית לכולם, כל הזמן. אנשים מבינים את זה. ובל נשכח גם שהכל נעשה בהתנדבות. לדעתי אפשר להמשיך בנוהל הקיים אתה נכנס כשמתאפשר לך. שמחה נכנסת ע"ב יומיומי ופועלת גם לרווחת מנותחי השרוול אופירה נכנסת כשהיא רוצה ויכולה לתת מענה הולם וכמעט מקצועי למנותחי הטבעת. הכל בסדר. ואם ממש יש צורך - מפאת רצונה של אופירה שלא להיכנס לניהול מוגדר - אותה הייתה "מאדימה" ואת שניכם משאירה כך. חזק ואמץ.

שרה16

New member
אפשר הפוך?

אספרסו עם חלב...
אפשר להאדים את אופירה (זה בידיים של מנהלי הפורום ללא עירוב תפוז) ולראות בהמשך...

דקר31

New member
אתה מתנהג כמו שמן טיפוסי!!!

ועכשיו אחרי שגרמתי לך להכנס
אתה זה שהנהנת במרץ כאשר שמחה אמרה את המשפט שהכי נכנס לי לזיכרון מהמפגש הזה: כשאנחנו בירידה טובה ואז נעצרים.. אנחנו מתחילים להלחם ב5-10 קילו שנשארו לנו בכזו אובססיה שאנחנו שוכחים להנות מה50-80 קילו שהורדנו עד עכשיו. זה אותו דבר איתך עכשיו.. בנית פורום מגניב שכבר מאה שנה תרמת בו .. ובשביל תקופה שנספרת כמו טיפה בים.. אתה מרים ידיים. בקיצור.. תנשום גבר גבר מגניב -תשאר מנהל ותחזור לתרום כמו שרק אתה יודע

שמחה37

New member
ומה שמחה אומרת?

שמחה אומרת שהכל בסדר. אני כן אמשיך להכנס על בסיס יומיומי כי אני אוהבת את המקום הזה וזה חלק ממני. אני יותר מאשמח אם אופירה תהיה כחולה אדומה מה שתרצה. הידע והנסיון שלה והרצון המדהים הזה לסייע לא מובנים מאליו. האתגר שלי הוא באמת כל נושא המחשוב (כמה אופציות באדמין מנהלים שאני לא יודעת להפעיל) ביקשתי כבר מתפוז.מקווה להתפנות לזה אחרי המעבר וללמוד את זה יותר לעומק. אני אהיה מאוד עצובה עם רועי יחליט שהוא עוזב. כמו חמסה אני חושבת שרועי הוא האבא והמייסד של הפורום ויש תקופות בחיים שיש קצת מעבר לתפוז. וכל עוד זה דברים חיוביים אז זה בסדר גמור. אני בטוחה שאם המחשב בבית שלו היה תקין הוא היה מוצא את הזמן להכנס קצת יותר (רועיקי זה אומר שאתה לא הולך לראות את אמא מספיק
) הפעילות של רועי נמדדת לאורך זמן ועשר שנים או יותר לא הולכות ברגל. בקיצור כמו שהתחלתי הכל בסדר. יום נפלא לכולם שמחה

אופירA

New member
מנהל
שמחה וחמסה - אני מסכימה מאוד עם דבריכן

וכמנהלות בעלות ניסיון, גם יש תוקף נוסף לדבריכן. אם הנהלת תפוז לא מחייבת שינוי, לא צריך שינוי. אני לא יודעת אם מה שמותר בקומונות מותר גם בפורומים, אבל אנחנו לא צריכים להעיר את הנהלת תפוז לשינוי אם אנו מרוצים מהמצב הקיים. מספיק שמנהלי הפורום ווותיקיו מרוצים מהמצב הקיים, כדי לא לחייב אותנו לשנותו. גם בפורום אחר שאני פעילה בו, יש תקופות שהמנהל כמעט לא נכנס, וגם לא הרבה פעיל באדמין מנהלים. אם הנהלת תפוז מוכנה לא להתערב, נשאיר את הניהול הנוכחי, הוא יותר מטוב ומעולה. רועי לא חייב להרגיש מחוייבות כמנהל, ויעשה מה שביכולתו. אם הנהלת תפוז מתעקשת משום מה להחליף את הניהול (ראיתי שיש פורומים שהיא התעקשה על החלפת מנהל עקב היעדרות, ויש פורומים שלא התעקשה על כך, ואני לא יודעת מה הכללים של זה), אני יכולה להיכנס בהגדרת מנהל, ולפעול במתכונת שדומה מאוד לפעילות שנעשית כרגע, שמתאימה לשמחה כמנהלת. סיכמנו?

dubit1234

New member
בהצלחה אופירה!

רוייקו, אני לא מכירה אותך, כי אני יחסית חדשה, אבל לפי הדברים שנכתבו כאן, אני מוכרחה לומר לך תודה על הפורום הנפלא הזה שבנית אשר עוזר לי ולרבים אחרים, בידע ובתמיכה נפשית. אופירה יקירתי, את משקיעה כאן הרבה מאד שעות מזמנך, נותנת באהבה ידע ותמיכה, תקבלי באהבה את מה שמציעים לך. בן אדם צריך לדעת גם לקבל, לא רק לתת :) בהצלחה!!!

dubit1234

New member
אופירה זה לא נכון../images/Emo128.gif

נותנים לך כבוד , הערכה וגם אהבה, בכך שמציעים לך להיות מנהלת ואת הכבוד והערכה את צריכה יקירה לקבל ובאהבה. אופירה, לא לכל אחד מציעים תפקיד כזה, הפורום פה הוא פורום מיוחד שיודע לפרגן מי שמשקיע בו, אני פעילה בפורומים למעלה מעשר שנים, בעצמי ניהלתי פעם פורום (תחת ניק אחר :) ), אני מכירה לא מעט אנשים שהשקיעו בפורומים אחרים ולא "קודמו". תקבלי באהבה ותהני

למעלה