סופ"ש טוב לכולם.....

עידופש

New member
ועוד משפט אהוב...

איך שכחתי... ברוריה צועקת על לינג: מינג מינג...NO NO NOOOOOOOOOOOO

mmmo1

New member
כל המשפטים של...

ברוריה! ה-דמות של הסדרה! אוולין הגואל השולטת!

חחח הייתי שמח שבאתר יהיה הקטע

שמרגול אומרת "למה מה?למה היא הורסת?למה שהיא אשכנזייה?" "מרוקאית" "יותר גרוע"!

MacyMan

New member
אוקע, אז רגעים אהובים מהעונה פה!

פרק 17 - הנשיקה של אדם ורז פרק 19 - ברוריה עם האנימלס באקונומי פרק 24 - ברוריה ורז מטיילים פרק 25 - יעל מצלמת את עומר פרק 29 - ברוריה מפתה את יסמין בקוראסון פרק 31 - ברוריה מתעוררת לארוחת בוקר פרק 43 - "שלמה? שלויימה!" טוב, נראה לי שהבאתי מספיק קטעים, אה?

שגיא 1991

New member
לפני הפרק הייתי מציע לך

לשים את זה שעומר נועה שעומר אומר:לעשות את זה שוב? וגם המשוב של ברוריה על יסמין פרק 9. פרק 13 חוויות מהטיסה 1,

חחח יש לי משו...

ג'וי והפינאסס חח זה קורע.. וגם שברוריק אומרת או שלמה לומו...

אההה ונכוןןן

את ה-"הכי"!!!! אני וחברה שלי עושות מזה בידור.. יוםא חד אמרתי לההה "הכי תנוחי" וכמה ימים אחר כך שירה אמרה את זה באיזה פרק!! היה מצחיקקק.. אהה ואני חייבת לציין שאין על ברוריקקקקקקקקקקק!!!!!שחקנית גדולהה!! אההה...ויונתןןן זה אתה?!נאג'י????????????

אהה יש לי עוד משו גדול!

כשאיציק כהן נוקם בברוריה פסקל..אחריה שהוא מאכיל אותה עוגות שוקולד.. היא אומרת לו למהה.. ואזזז היא אמרה על איה משו...אינפוסיבלה..חחחחחח נקרעתי!

elad2419

New member
קטעים...

בוריה וחיים
המימדיון כל הקטעים בטיסות... אביב עם מרגול.. והקטעים בים..

mary17

New member
היי יונתן

לבחור קטעים ואו לדעתי ברוריה אין עליהההה הקטעים עם גלית גוטמן הרגו אותי ועם מרגול אשכנזייה? מרוקאית! יותר גרוע!

Miss Taubenfeld

New member
פרק 42 ../images/Emo26.gif

כשיסמין אומרת לגיל: "שלום, הגעתם ליסמין התמימה והמטומטמת... אני לא יכולה לענות כרגע כי מישהו תוקע לי סכין בגב..." חחחח החיקוי שלה היה כזה מצחיק
וכמובן כמובן.... כל המשפטים של ברוריה
וגם שירה ורז >>השימוש ב"הכי"
ויונתן אתה עשית סדרה כזאת טובההה!! כבר הרבה זמן לא ראיתי אחת כזאת!! תודה
אתם חייבים לעשות עונה שנייה

למעלה