סופ"ש טוב לכולם.....

סופ"ש טוב לכולם.....

מקווה שכולכם במצב טוב ומצטער שלא כל כך כתבתי בזמן האחרון...אבל אני וצוות הכותבים של פיק אפ היינו עסוקים מאוד בכתיבת הפרקים האחרונים ואני שמח לבשר לכולם שסיימנו לכתוב את העונה ושלמרות שהיה הרבה "פרשר" זה היה ג'וי והאפינס ופאן פאן פאן... אני מקווה שאתם נהנים מהפרקים שמשודרים עכשיו ושסלחתם על הביטולים בעקבות הכדורסל (כי אני ממש לא)...חשבתי להתייעץ איתם לגבי משהו- אנחנו בונים עכשיו פרומו מיוחד שירוץ המון בערוץ ורציתי לבקש שתשרשרו כאן משפטים ורגעים שאהבתם (לא משנה של איזה דמות) כדי שנבחר בין חמישה לעשרה שיהיו בפרומו- אנחנו רוצים משפטים ורגעים מצחיקים שיהיה כיף לראות אותם שוב ושוב...אז תאמצו את המוחות שלכם ותשרשרו לי פה את רגעי פיקאפ שנשארו איתכם- אם אתם לא מצליחים לזכור (חשוב לציין מאיזה פרק אם אתם זוכרים- אם לא אנחנו כבר נעלה על זה לבד) אז יש לכם פה באתר קטעי וידאו כדי להזכיר לכם....אם חשבתם על קטע שאהבתם ושאיננו כאן...נדאג לשים אותו בשבילכם... חוץ מזה כל הצעות לדברים שהייתם רוצים לראות כאן באתר ושעדיין אין, הכי ישמחו אותנו.... ואל תפספסו יותר מדי פרקים כי אתם יודעים שאם מפספסים...אנבל כועסת.... שלכם יונתן

chen010189

New member
ברור שהמושגים של ברוריה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ו..אני אראה באתר קטעי וידאו

chen010189

New member
אה יש לי קטע שאהבתי מהפרק של אתמול!

של ברוריה שהיא מתקשרת לשלמה "שלומצ'י? שלמה! שלמה? שלמצ'ו" וכל זה

elii1988

New member
יונתן יש קטע שיביא המון באזזז../images/Emo163.gif

יש קטע שחובה עליכם להכניס זה יביא רייטינג לתוכנית זה הקטע שרז ואדם מתנשקים בבר אנשים ממש אוהבים לראות את זה ועוד עם מקס זה בכלל ימשוך צופים תכניסו את זה זה קטע חובה לפרסומת. בהצלחה. אלי.

J e s s e

New member
אני לא יודעת אם כולם אהבו את זה

אבל רגעים יפים היו כש: -ברוריה הייתה על פארטי גת וכל הזמן קראה לשלמה: שלומה לומו -זה היה קורעעע -וכשברוריה ונועה ראו אחת את השניה בבוקר שאחרי.. -כשיעל תפסה את עומר -כשנועה ושירה ראו אחת את השניה בפעם הראשונה - אדם ורז מתנשקים והיו עוד הרבה קטעים יפים... אם אני אזכר אני ארשום...

moton

New member
הנה יונתן, המלצות ובקשות../images/Emo26.gif

הקטע של "פרררר פררררר" של ברוריק - הרג אותיייייייייייייי
חובה
(פרק 39) ועוד קטע - "שלום הגעתם ליסמין, אני לא יכולה לענות כרגע כי בדיוק מישהו תוקע לי סכין בגב..." משהו כזה, אני לא יודע אם הקטע באתר אבל לדעתי זה מפרק 42. ויונתן, מה עם לתת לנו קטעים של פיספוסים פה באתר
זה הכי חובה בכל סדרה לצפות בפיספוסים שלה..!! תודה על הכול
אחלה סדרה..! מוטי.

elii1988

New member
מוטי, כנס לקומונה של שרוןמלכי../images/Emo163.gif

ככה אתה נוטש את הטב'ע בשביל פיק אפ? לפחות תצטרף לקומונה

היי יונתן =)

אני שמחה לראות ששוב ושוב אתה בא לכאן לקלב מאיתנו הצעות - טוב לדעת שאתם מתחשיבם בדעתנו =) בקשר לשאלה שלך... אני צריכה קצת לעבור על הקטעים פה כדי להיזכר, נעשה את זה היום-מחר מתישהו. בהצלחה עם איסוף הקטעים!

l i t a 1 0 0

New member
משפט שאהבתי..

כשברוריה אמרה לגיל... "אויש אני מרגישה שישבתי על משהו..אהה זה הלשון שלך שדבוקה לי לתחת" חהחה זה היה ענק... אה ויונתן..אתה עושה עבודה מעולה !!

שביטוש1

New member
תהיה עונה שניה לפיק אפ???

אל תגיד לי שלא... אני לא יכולה לחיות בלי הסדרה הזאת!!! אני חייבת לראות כל ערב את האנשים הכי שווים בעולם!!!

שביטוש1

New member
אני אהבתי את ה"הכי" של רז ושירה

הם אומרים את זה כל פרק.. אחרי כמעט כל מילה הם מכניסים את ה"הכי".. ועוד קטעים שכבר אמרו

charmed guy

New member
המשפט שקרע אותי מצחוק

היי קוניאק... מת מת מת עליך..... תעשה לי ילד !!! המשפט שהרג אותי מצחוק, זה שהבן של צוקרמן שאל את ברוריה אם היא לקחה משהו (סמים) ושהיא אמרה "לא לא קלין קלין"

עידופש

New member
המשפט האהוב עליי

"אני אשטוף את הקונומי במים הכחולים של הטויילטס!!" גדולה הברוריה הזאת!

למעלה