סופ"ש זה כאן!!!!! |ימין

סופ"ש זה כאן!!!!! |ימין

אז יאללה... מי מתכנן לחגוג? מי מתכוון לחרוש לבחינות? ומי מתכוון לא לצאת מהמיטה ? זזתי ליום עמוס ולא מהנה!!!!!!

מתי הוא הלך פעם?

סגרו את המועדון בחורף שעבר...ועשו ממנו פאב. דאנס בר יותר נכון.. (סטייל הוויסקי גוגו בת"א). ועכשיו הוא נקרא "17" ...
אפור משו. שמעתי שהמקום יפיפה..אבל צריך לבדוק.

מה זאת אומרת?

אני זוכר אבל שבכית פה מלא על זה שסוגרים את האומן ושסוגרים את האומן ושסוגרים את האומן... עכשיו הוא שוב יהיה מועדון ריקודים? או שהוא עדיין דאנס בר אבל מחודש?

כן, כי הם החליטו להפוך את המקום לדאנס בר.

הוא לא יהיה יותר מועדון...ה-מועדון. וזה מעצבן כי ירושלים מוצפת בברים ודאנס ברים עלובים.
בכל מקרה, לא יצא לי לבדוק היום, אבל סיפרו לי שהמקום נראה אותו דבר רק עם עוד בר מרכזי גדול. 100 מקומות ישיבה בערך. ומסביב רוקדים. פסדר..שיהיה.העיקר שהסלקציה חזקה.

../images/Emo45.gif הרגשתי את הדראם אנד בייס בחזה . הבום בום

בום היה חזק . (גם זמנו אמרו שיסגרו את ההאומן 17)

סוף שבוע טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifומושלם.

אני מתכוון לחגוג . גם לחרוש (לא לבחינות) . ואולי יהיה זמן גם קצת לנוח ולהרדם במיטה . למה היום לא מהנה אם עמוס ? המשך יום טוב ומוצלח . מלא בחוויות מרעישות ומשמחות , מפתעיות ומרגשות . וגם נינוחות וכו' .

אחחח כל השבוע הזה חגגתי ../images/Emo99.gif

ואם יצא לי לבלות גם בסופ"ש זה יהיה מעולה - למרות שאני לא אתנגד גם להישאר במיטה

מה הסיבה לחגיגות?

משהו מיוחד? היומולדת שלך היתה כבר.. אם אני לא טועה.. התגעגעתי!

b0redavid

New member
אהמ אהמ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחםםםםםםםםם ללללללליייייייי!!!! אאאיייייןןןןןן ללללללייייי מממממזזזגגגגגגןןןןןןן!!!!!! והההההההממממממממירררררר ששששששלללללל הההההככככבבבבבבבבלללללליייייייםםםםם נננננששששרררררףףףףףף אאאזזזז אאאאאייייייןןןןן ללללללייייייי טטטטטלללללוווווויזיהההההההה!!!!!!!!!! wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

למעלה