סופ"ש ומה מכינים

timiהאחת

New member
מנהל
שוש קליל ונראה טעים אני

מאוד אוהבת ירקות בתנור גם קליל וכמובן טעים שבת שלום.

Y A E L I 37

New member
מממ שוש המרק והתבשיל נראים יאמי

לא תמיד בא ויש חשק להכין הרבה לשבת. מבינה אותך מאוד. מאחלת לך שבת נעימה. יעלי

Y A E L I 37

New member
להיום בצהריים הכנתי עוף במלח

ותוספת תפו"א, סלט חי, סלט כרוב אדום במיוקל וסלט טבולה. מחר ממנגלים עם חברים. שבת נעימה וטעימה. יעלי

אני בישלתי המון ובתאל חולה מסכנה שלי

היתה לי הזמנה של אוכל היום, ובתאל שלי שוב פעם עם קוצר נשימה מאוד חריף, בקיצור אנחנו מותשים, טוב שנרדמנו שעה בצהרים, כי אנחנו ממש מתמוטטים. הכנתי קוסקוס אורגינל ממולאים עם בשר וירקות בפנים מדהים, יצא טעים, מהבשר שנשאר עשיתי כופתאות כאלו.......... שניצלים ירקות מוקפצים בסגנון סיני משהו נחמד אנטיפסטי בתנור מרק עוף עם ירקות סלט מיונז כדורי בריאות אורז לבן עוף בתנור עם תפו"א ובטח עוד משהו אבל מעייפות לא זוכרת.................. הא סלט ערבי שבת שלום

Y A E L I 37

New member
מאחלת לבת אל החלמה רפואה

נשמע שהכנת ארוחת מלאכים. יישר כח. כל הכבוד. נשיקות, יעלי

תודה רבה ובתאל כותבים מחובר יש לזה

משמעות מיוחדת .........והסבר לפי הקבלה. תודה רבה לך וכל טוב וליל מנוחה ושבת שלום

liat77

New member
היי אימא של בתאל-

קודם כל מברוק על האדום-באמת מגיעה לך שימלה אדומה, 2 שאלות יש לי: 1.מה זה כדורי בריאות? מתכון :) 2.קראתי שהכנת את כדורי סילאן של פירגה אז אם אפשר מתכון אשמח לנסות. מקווה שבתאל מרגישה יותר טוב, שבת שלום,שקט ורגוע, ליאת.

היי ליאת כדורי בריאות זה של פירגה

כדורי סילאן. כעיקרון המתכון הוא פשוט מאוד. לרסק פתי בר, אני כל פעם עושה בטעם אחר, פעם פתי בר שוקו ופעם רגיל על חבילת פתי בר אחת שזה בערך 250 גר' אני שמה 7 כפות טחינה, ו 8 כפות סילאן, מערבבת מגלגלת הכל לכדורים ושמה בקוקוס, כמו כדורי שוקולד. את יכולה להוסיף אגוזים, ממרח שוקולד, ממרח חרובים ועוד דברים כאלו טעימים, אני עושה את הפשוט כי זה לבת שלי.......... שבת שלום, ובתאל עם טיפה שיפור.

pirge

New member
../images/Emo92.gif כדורי שוקולד בריאות

10:20 | 03/01/07 כדורי שוקולד מטחינה וסילאן-המלצה.ו pirge / אוכל חלבי ו כדורי שוקולד מטחינה וסילאןו limim / בישול לילדים ו 20:24 | 13/06/06 מאוד מומלץ כנשנוש/קינוח בריא לילדוד'ס (לתשומת לב אותה אמא שכתבה כאן לפני מס' ימים על ילד שלא מוכן לאכול מאכלים מזינים). מתכון: כדורי שוקולד מטחינה וסילאן של פירגה. רכיבים: אופן הכנה: שמים בקערה חצי כוס סילאן תמרים 2 כפות טחינה גולמית כף או שתיים קקאו מערבבים ביחד. מוסיפים שברי פתי בר. אני לא מפוררת. אפשר קורנפלקס או פצפוצי אורז מערבבים. אפשר להוסיף אחרי טעימה: סוכר חום או ממרח חרובים צימוקים או פירות יבשים אחרים אגוזים וכו'...... את הכדורים מניחים במנג'טים במקרר. תהנו. הערות: לימור: השתמשתי באבקת חרובים - במקום בקקאו. שמתי פצפוצי אורז ללא סוכר - במקום ביסקויטים. נראה לי שבפעם הבאה אשתף גם את הדור הצעיר בהכנה... הפעוט טרף! מקור המתכון: Pirge הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה