סופ"ש האחרון ב MTV

A Pig in a Cage

New member
סופ"ש האחרון ב MTV

יצא לי לראות את 20 השירים האחרונים במצעד הדפוק שלהם, וממש לא הופתעתי מהבחירות שם. תעשו לי טובה, לימפ ביזקיט ושני שירים שך לינקין פארק ב10 הראשונים??! אני יודע שמקום 3 היה November Rains, ומקום 2 Smells Like Teen Spirit, כצפוי, אבל מה היה מקום ראשון? אני מניח שזה משהו דפוק לגמרי שיעצבן אותי, אבל סתם מעניין אותי לדעת

מקום ראשון היה משהו של פרל ג´אם

זה לפחות מה שאמרו לי, ולא ראיתי את זה אז אני לא זוכרת איזה קליפ. התאכזבתי מספיק מה - 50 שהיו אתמול.

*Dark Of Night*

New member
באמת שיר טוב

למרות שציפיתי למשהו אחר... בין כל הלימפ ביזקיטים המסריחים למינהם היו דווקא כמה שירים נחמדים... November Rain מקום שלישי... משהו טוב כן יצא מהמצעד הטיפשי הזה בסופו של דבר... היו 5 ישירם של גאנז שאני אישית נורא נהניתי מהם!
Dark

*Dark Of Night*

New member
ישירם= שירים

מה קורה לי היום (מפטפטת במקום לעבוד, בוא צ´יפ
) אגב היו עוד 2 שירים חביבים של Pearl Jam (סתם לידע כללי) Dark

jericho _groovy

New member
מה שכן

תמיד החשבתי את ריף הגיטרה של אלייב לריף הגיטרה היפה ביותר בעולם, או לפחות האהוב עלי בעולם אבל אני משוחד זו הלהקה שאני הכי אוהב למרות שזה לא השיר שאני הכי אוהב שלהם או מתוך הדיסק שאני הכי אוהב שלהם

badphish

New member
קראתי איפשהו

שאלייב זה על ילד שאבא שלו מת שהוא היה קטן ואז הוא גדל ונראה כמוהו ואימא של מזדינת איתו וכל מה שהוא זוכר זה איך הכוס שלה נראה וזה ממשיך בעוד שתי שירים once footsteps תבדקו את זה באתר שיש בו הרבה פירושים לשירים של פרל ג´אם lukin.com

V.W

New member
הילד זה אדי וודר...

וזה לא סתם פירוש זה דיי ידוע שהוא אכתב את השלושה שירים האלו על עצמו...

MuffinMan

New member
אדי וודר

מישהו שמע את השיר של WEIRD AL - MY BABYS IN LOVE WITH EDDY VEDDER.... שיר די חמוד ומצחיק, לא בן היותר טובים של אל

בהחלט נכון....

אלייב זה על אדי וודר עצמו בגיל 18 בערך אמא שלו סיפרה לו על זה שהאבא האמיתי שלו מת שהוא היה בן 13 ומי שהוא גדל איתו שדרך אגב אדי שנא מוות הוא לא האבא האמיתי שלו בנוסף לכך אדי הכיר את האבא האמיתי שהיה חבר של המשפחה

ed547

New member
אחח.. זכרונות מפארל ג´ם..

כמה זמן לא שמעתי אותם.. אני דווקא שמעתי פירוש אחר שזה על אמא שלו שסיפרה לו שאבא שלו גסס בזמן שהוא היה בגיל 13 וכתוצאה מהכעס הוא הורג אנשים כפי שמתואר ב once ועומד למשפט ומאשים את אמא שלו ב footsteps,, הנוסטלגיה..

badphish

New member
אז זהו ש..

מה שכתבת זה נכון רק הסיבה שהוא הורג אנשים זה בגלל הסיפור עם אימא שלו ואבא שלו מת אומנם אבל לפי משהבנתי כל שאר הסיפור די מומצא או לפחות שני השירים האחרונים...

badphish

New member
המצעד הזה...

היה הדבר הכי נורא ששמעתי בחיים שלי אני מניח שזה בגלל שזה זה היה ארופאי יענו השירים בטופ 10 היו ממש לא משהו חוץ מפרל ג´אם נירוונה וגאנס אבל איפה פינק פלויד לד זפלין? ודומיהם בחייכם לימפ ביזקיט??? לינקין פארק??? שנה מהיום הם אפילו לא היו במצעד

shay or eli

New member
דווקא הופתעתי לטובה מהמצעד הזה

וד"א - פינק פלויד כן היו מועמדים עם Wish You Were Here ופשוט לא הצביעו בשבילם. כנ"ל גם קווין ודייויד בואי (שנדחס איפשהו באזור השישים). עשרים הראשונים היו די טובים (פרל ג´אם, נירוונה, גאנז אן רוזס, מטאליקה...) עד שהגיעו לשירים של לימפ ביזקיט ולינקין פארק, זה ממש הרס. והטופ 3 היו די טובים (בייחוד נובמבר ריין של גאנז). לסיכום, אם מנמיכים ציפיות תמיד מופתעים לטובה - בייחוד כשמדובר באמ.טי.וי.

למעלה