סופ"ש ב-MTV...

Smelly

New member
סופ"ש ב-MTV...

הפינה חוזרת אחרי חופשה של שללושה שבועות!!! בסופ"ש הקרוב MTV מקדישים את לוח השידורים שלהם לרוק אמריקאי! כשאומרים רוק אמריקאי מתכוונים כמובן ללהקות כמו לימפ ביזקיט, לינקין פארק, פו פייטרס, אינקיובאס, לני קרביץ ועוד... MTV מקדיש את הסופ"ש לאמני הרוק שהצליחו להתברג אל המקומות הגבוהים במצעדים ברחברי העולם ליד ככובי הפופ וההיפ-הופ... מצ"ב לוח שידורי סוף השבוע: יום שישי 14:00 איך עושים קליפ - בלינק 182 - Feeling This 14:30 מצלמת המעריצים - לימפ ביזקיט 15:00 איך עושים קליפ - רד הוט צ'ילי פפרס - Fortune Faded 15:30 לני קרביץ - מופע ערב הפתיחה (ש.ח. ביום ראשון בשעה 15:30) 16:00 היומן של אינקיובאס 16:30 מופע חי - פו פייטרס 23:00 עשרת הגדולים - רוק אמריקאי יום שבת 10:00 עשרת הגדולים - קעקועים (ש.ח. הערב בשעה 23:00) 12:00 איך עושים קליפ - גוד שארלוט - The Anthem 12:30 מופע חי - לני קרביץ 13:00
בכורה
- איך עושים קליפ - לינקין פארק - Breaking The Hebit 14:00 ספיישל חדשות - קורט קוביין: עשור אחרי 14:30 איך עושים קליפ - לינקין פארק - Somewhere I Belong 15:30 MTV Icon - מטאליקה 21:00 מופע ב-2 דולר - פו פייטרס (ש.ח. ביום ראשון בשעה 14:00) יום ראשון 10:00 עשרת הגדולים - רד הוט צ'ילי פפרס (ש.ח. הערב בשעה 23:00) 12:00 מופע ב-2 דולר - לינקין פארק 13:00 MTV Jammed - רד הוט צ'לי פפרס 16:30 מופע חי - אינקיובאס

dor307

New member
בלינק וגוד שארלוט הם רוק?

תמיד חשבתי שהם בקסטרי בויז אם קעוקים

blake708

New member
אממ..

הם באמת בקסטריט בויז עם קעקועים מה הנקודה? בעצם.. אני חושב שבקסטריט בויז יותר מוכשרים מהם

blake708

New member
אה וגם...

לינקין פארק ולימפ ביזקיט הם בקסטריט בויז עם קעקועים (פו פייטרס לא... הם פשוט גרועים)

N 1 F 8 R 2

New member
בקסטריט בויז עם קעקועים?

שמעת שירים מהאלבום החדש שלהם? ולא את FEELING THIS

dor307

New member
שמעתי את הראשון הספיק לי

אבל את יכולה להמשיך לחשוב שהם לא אותו דבר, אפילו טוב שאת חושבת ככה.

blake708

New member
שהם ידעו יותר מ3 אקורדים

ולכתוב ליריקה ולהתייחס למוזיקה ברצינות ולא "קודם הצחוק - אח"כ המוזיקה" אני אקרא להם יותר מזה
בינתיים הם נכנסים לקבוצת הלהקות של "קניתי אתמול גיטרה ואין לי מושג איך לנגן בה.... למי איכפת? אני אלך ואעשה רעש בMTV והמון בנות יחשבו שיש לי כישרון ואני אמכור הרבה אלבומים" לצערנו... לא חסרות להקות כאלה מה שכן המתופף שלהם נחמד

Manic Subsidal

New member
תראה לי שיר אחד שלהם

שמורכב מ 3 אקורדים. וסתם משהו להגיד... איכות של מוסיקה לא נקבעת לפי כמות האקורדים שבה, אלה לפי מה שעושים איתם. מוסיקה לא נמדדת לפי רמת הנגינה של הנגנים אלה לפי הרגשות שהמוסיקה מעוררת אצליך. אני יכול להראות לך מלא אמנים שהם מזה נגנים טכניקאים בני זונות אבל לא מזיזים לי ת'קצה של הבוהן ולעומתם להקות שכל השירים שלהם זה פאוור קורדס אבל פשוט עושים לי את זה. ואני לא מסכים שהלהקות הנ"ל הם בקסטריט בויז עם קעקועים. הלהקות הנ"ל קמו מכלום מכמה חברה שהחליטו לנגן ביחד וליצור מוסיקה וטיפסו לאט לאט אל ראש מצעדי האמ טי וי, ועל זה מגיע להם רק כל הכבוד! בקסטריט בויז ווסטלייף ושות' הם להקות שהוקמו במיוחד בכוונה תחילה להרוויח יאמבה כסף, כאשר חברי הלהקות נבחרו לא רק על סמך כישורים מוסיקליים אלא גם על סמך נתונים שקשורים לכמה מעריצות הם ימשכו.

למעלה