סופ"ש ב-
אנשים

סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

הילד נתקע בדיבורו? "מגמגם"? שטף דיבורו מהיר/איטי מידי? רונית ניידיץ קלינאית תקשורת במרכז "צעד צעד" תתארח בפורום אבחון וטיפול לילדים במהלך הסופ"ש. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=92937560
חומר למחשבה - מפתחים דיון שבועי, והפעם.... ביטחון פנימי בילד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=92917534

Reyoga

New member
ואל תשכחו לבצע נמ"ח

אם משהוא זר מתקרב, קוראים לו לעצור בעברית ביפנית, בכל שפה שאתם יודעים. אחרי שצעקתם לו לעצור, צעקתם לו ימה! אמרתם לו ווקף!! והוא לא עצר ממשיכים שלב שני בנמ"ח, אומרים לו לעצור או שנשתמש באמצעים- ימטה דקודסיי, ווקף וולא בטוחק! אם הוא ממשיך להתקרב זורקים לו קונאי באוויר לצורך התרעה. בשלב הבא אם הוא ממשיך להתקרב תיאלצו לזרוק לו קונאי לעבר פלג גוף תחתון (מותניים ומטה), בתקווה שזה יעצור אותו, כי אם לו אז תיאלצו לזרוק עליו את כל מה שייש לכם, כלומר להשתמש בכל אמצעי על מנת לפגוע לעבר מרכז מסה (חזה, בטן, ואפילו בלב). כמובן שאם אתם רואים חשוד מתקרב, יש לו אמצעי, ויש לו כוונה - לפגוע על מנת לנטרל. כלומר נגיד נינג'ה עם חזות מזרחים, ועם רעלה רץ לעברכם עם קטנה (חרב) שלוף או קונאי, זורק שוריקנים, פצצות עשן וכו'... במקרה כזה אתם זורקים עליו את כל מה שייש לכם, משתמשים בכל האמצעים הדרושים על מנת לנטרל, לפגוע על מנת להרוג - ואל תשכחו לוודא הריגה, שלא יזמן לי איזה נחש או משהו לפני שהוא מת.

EreWind

New member
לך אולי P= לי יש לפחות עוד...

שנה!!!~ ^__^ *מאושרת* יש לי חופש של לפחות חצי שנה בין הביצפר לצבא...אךךך זמן לחסוך כסף!~ עוד 3 ימים אני צריכה להגיש ת'מנילה 0_ם למישהו יש עצות ? ? ? _ _"

Reyoga

New member
מג"ב

בלי משטרה צבאית, בלי משמעת הדוקה, ובלי מדים ירוקים מגעילים... רק סקס, סמים ומזרחית...

CibiHeart92

New member
אוי לי. ^^;

תקשיבי, את אומרת שיש לך חצי שנה חופש ועוד לא הגשת את המנילה זה סותר ^^; התאריך הראשוני הוא לא באמת התאריך שלך, התאריך האמיתי יקבע אחרי שיקבעו לך תפקיד, יש לך עוד לעבור מיונים וכאלה (טוב תלוי בקב''א שלך..) ורק אז יהיה לך תאריך אמיתי מניסיון, הייתי אמורה להתגייס בדצמבר, הקדימו לי בחצי שנה והתגייסתי ביולי, חודש אחרי שסיימתי בצפר @@;;;

Ikari Shinji

New member
נוהל מעצר חשוד זה רע!!!!!!

בייחוד כשאתה אשכרה מתמודד עם הערבים מולך >< אני ליד דרום חברון >< ויש לנו פה מעבר (מחסום) קיצר, נמ"ח זה רע!!!!!!

Reyoga

New member
ליד דרום חברון? קרוב אליי

הבסיס שלי בדרום הר חברון - "תפר יהודה" אם לדייק. איפה אתה?

Ikari Shinji

New member
לא יודע, מעבירים אותנו בסוף שבוע

נכון לעכשיו, אני במחסום ריחן >< אבל בסוף שבוע הוא מתאזרח.... T_T לא רוצה להיות במנייאק מעבריייייייםםםםםםםםם!!!! T_T *בוכה בכי תמרורים*

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDDDD

אוי אני לא מאמינה שהבנתי הכל @@;;; אח, עליות משמר זה כזה דבר תמוה לפעמים XD

למעלה